מי שיכול להגיע לבתי דריינוף שיבוא עדיין צריך אנשיםי.ל.

אבל בעצם..אולי לא כדאי כי שי אלון יסגור לנו הסכם מאחורי הגב.. אדיוטים...

מי דיכול שיבוא עכשיו!!!!הם בדרך.נפש חיה.
מה יעזור לבוא עכשיו?יזהר

זהו. עוד שניה הורסים ואין באמת מה לעשות.

אם כבר, לעשות תג מחיר בכל הארץ יהיה יעיל יותר.

איזה מאבק היה בסוף???טוביה2

כדי שתבין למה לא באים אנשים אספתי לך כמה צטוטים שר ראשי ה'מאבק' לכאורה (הכתבה המלאה בקול היהודי)

1 במטה המאבק אומרים מראש כי הם מתנגדים לאלימות או לפגיעה בשוטרים. "השוטרים שיגיעו לכאן לא יתקבלו במטח של אבנים. מבחנתנו יכולה להיות פגיעה ברכוש צבאי המיועד להרס אך לא תהיה פגיעה בנפש בשום פנים ואופן", הוא הבהיר בשיחה עם הקול היהודי.

2  מטה המאבק מסרב להוציא הודעה רשמית הקוראת לחיילים ולשוטרים לסרב פקודה לפינוי התושבים ולהרס המבנים. "לדעתנו קריאה לסירוב פקודה לא תשנה את הראש של שוטרי היס"מ וחבל על המאמץ ועל המשאבים להשקיע בזה". יהודה הוסיף ואמר, כי "אם מישהו מהמפגינים יעשה משהו חריג מאוד שלא מוסכם על מטה המאבק, ייתכן שיהיה גינוי, אני לא יודע להגיד".

3 "גם אנחנו לובשים מדים והשוטרים צריכים לבצע את מה שמוטל עליהם. אנחנו פועלים בכלים דמוקרטיים, מתראיינים, פונים לתקשורת ונפגשים עם שרים מהימין. המחאה שלנו היא על כך שיש כאן עוול. יהיה קשה להוציא אותנו מכאן, ויצליחו רק בכוח. יש מכתב עליו חתמו רבנים רבים המוחים בתוקף על הריסת הבתים, זו הדרך למחות", מבהיר ראש המועצה.

"יהיה פינוי קשה", הצהיר אלון והוסיף "לא יהיה כאן פינוי של קבוצות קטנות של הימין הקיצוני, זה לא מה שיש לנו להגיד. אנחנו נאבקים על ההתיישבות ביו"ש ואנחנו בכלל לא נמצאים במקום של סירוב פקודה. מי שחשוב לו המסרים האלו מוזמן להצטרף".

חבל שהתייחסת רק למשפט אחד באתר אחד ולא לכתבות אחרותי.ל.

באתרים שונים וגם את המשך הכתבה לא הבאת :"בפועל, כאשר הכו השוטרים את המתיישבים בבית אל הבוקר, הושלכו ביצים ואבנים לעבר שוטרים ועל כבישים באזור הוצתו צמיגים במטרה למנוע מכוחות נוספים להגיע.  איש לא מחה נגד המפגינים על מעשיהם." דיברתי עם מי שאמר את זה לקול היהודי ,זה ממש לא הראש שלו אבל הוא אמר את זה בתור פעיל שמחוייב להחלטת המטה. זה מה שאמרו אבל זה ממש לא מה שקרה בשטח וראשי המטה ממש אבל ממש לא מנעו את זה.

חוץ מזה שמי שהיה בשטח עשה מה שבא לו בלי להתחשב במה אומרים אנשים.

אבל יש לי תחושה שכל המטרה שלך זה להתנגח בתושבי בית אל בגלל שהם לא קיבלו את הדרישות של אנשי יצהר שקראו לזילזול בצהל ובמדינה, פעם לא הבנתי למה כולם שונאים את אנשי יצהר עכשיו אני מבין שאתם עובדים קשה בשביל שאף אחד כולל האנשים הכי ימניים ביו"ש לא יאהב אותכם ושכולם ישנאו אותכם....

אני אסביר מה הבעיותטוביה2
משפט 1 אין כוונתנו להלחם על מנת לנצח
משפט 2 אם אכן יקרה משהו לחיילים אנחנו נגנה - כל עוד אין נזק אנחנו עושים רעש של מאבק
משפט 3 מחאות חוקיות - כלומר המגרשים קובעים את כללי המשחק
משפט 4 אנחנו רואים בעצמנו 'המינסטרים' ולכן אנחנו נתערב למי שינסה לנהל את המאבק אחרת ''לא יהיה כאן פינוי של קבוצות קטנות של הימין הקיצוני'' - בקיצור אם יהיה צורך נקרה שוב לתלמידי הישיבה שירביצו לחברה

אנחנו ננהל נכה את כל מי שלא חושב כמונו אבל תבואו להאבק

אה....
ולא לשכח לא יהיה הסכם
אף אחד מהמשפטים האלה לא קרה בפועלי.ל.

חוץ מזה שנראלי יש לך בעיות בהבנת הנקרא או שאתה דמגוג .. או שאולי שניהם ביחד...

משפט 1-לא יודע מאיפה הגעת לזה שלא נלחמים בשביל לנצח,עשו את המקסימום האפשרי.

משפט 2-שפירקו חיילים גיפים וטרקטורים באבנים אף אחד לא גינה,מישהו התראיין ואמר שאם מישהו יעשה משהו ממש קיצוני יתכן שיהיה גינוי, ממש קיצוני יחסית לאבנים זה למשל זריקת בקתב על חייל ושרפתו למוות... את זה למשל יכול להיות שראשי המאבק היו מגנים.

משפט 3-חחחחח...לפני המאבק היו כמה וכמה מחאות ממש לא חוקיות שמי שהוביל את המאבק לקח חלק בחלק מהם וממש היה בעד שהם יהיו.היו יותר מחאות לא חוקיות מאשר מחאות חוקיות.

משפט 4- אתה ממש לא טוב בהבנת הנקרא אה? הוא לא התכוון שאנחנו נגד קבוצות של ימין קיצוני הוא התכוון שהפינוי יהיה המוני ולא רק עם כמה עשרות אנשים שאכפת להם כמו שרואים תמיד. לכל אורך המאבק נתנו יד חופשית לנוער לעשות מה שבא לו. בתקשורת זה הצטייר קצת אחרת. אתה יכול לשאול את מעט היצהרניקים שארץ ישראל חשובה להם ולא רק הישוב יצהר( וגם זה רק החלק של ישיבת עוד יוסף ) שהיו שם איך העסק התנהל שם.

זה ממש ברורטוביה2
1 אם אין מוכנות לפגוע בכול כלי של הצד השני - כולל אנשים - לא מתכוון לנצח
2 אני טוען שזה רק כי לא היה משהו משמעותי - אבל אם היה אז החברה היו הרעים ולא הקלגסים
3 זה לא משנה - כל עוד הם לא אומרים 'אנחנו באנו לשנות את כללי המשחק'
4 הוא בדיוק התכוון לזה - 'הציבור' יקבע את הכללים ויכפה אותם על המיעוט - כלומר על הנוער

נתנו לנוער יד חופשית בעיקר כי לא קרה כלום. וזה קרה כי הנוער לא האמין לכם - מה שגרם לכך שאכן לא גיניתם

אין מה לעשות אתם זכיתם בצדק לחוסר האמון וכל עוד לא תהיו מוכנים לומר בכול בדיוק מה הקווים האדומים שלכם - שאחריהם תתקפו את הנוער - אנשים יחסכו לעצמם את המאמץ של לבוא. בברור כשאתם חשודים על כך שאתם לא מפרסמים את הכללים האלו - בשביל להשיג נקודות במו''מ על ה'הסכם שלא יהיה'
טוביה, אתה מדבר שטויות.אריאל דל"ת

מה גם שלא ראיתי את כל קברניטי ספינות הדגל של "פיצחנו-את-השיטה-איך-לא-יפנו-אותנו-בחיים-נעשה-תג-מחיר"

אבל לא שמעתי על אנשים שירדו לצומת יצהר הקטנה למחות, וצריך רק 10 חבר'ה כדי לעשות שם בלאגן מטורף, לא יותר.

וגם לא ראיתי שום עימותים עם כפר ושום וריאציה של תג מחיר, אז החלטתי שבמקום לשבת ולגלגל עיניים על כתבות בקול היהודי ולאכול פופקורן מול חבר'ה שחוטפים מכות אז הלכתי לבית אל, אתה חושב שהיה לי פשוט? לא, גם אני פחדתי שאני קלף מיקוח ואני משחק לידיים שלהם. ברור שזה לא היה קל. אבל ברור לי שאני הועלתי יותר ממך, כי בזמן שאתה ישבת פה ושיכנעת אנשים לא להגיע לבית אל אז אנשים טובים עשו מאבק, אבל מה לעשות- לא בכל מאבק אפשר לזרוק אבנים על ימין ועל שמאל ואני אגלה לך בסוד שגם במאבקים ביצהר שהיו 300 חבר'ה לא היה מאבק כל כך אקטיבי. אז אל תבלבל את השכל, אם היה אכפת לך מארץ ישראל באמת הייתה הפגנה בצומת יצהר, אבל לא היה, ואפילו העליה לשאנור לא הייתה מתואמת לפינוי בבית אל. אז תמשיך לשבת מול המחשב ולחשוב שאתה עוזר.

בשביל מה להפגיןטוביה2

אם אין מטרה לנצח אז אין הבדל בין ההפגנה בבית אל להפגנה ביצהר

שתיהן חלק ממאבק שבעני הוא פסול - מאבק שתכליתו 'השפעה' ולא מוכנות לעמוד מול מערכות 

מאבק כזזה נידון לכישלון מעיקרו ואין שום טעם שאסבול מעצרים וקנסות נוספים בשביל עסקני בית אל 

(הבהרה קטנה נעצרתי בעבר - כולל בהפגנות בצ. יצהר - וגם נקנסתי. זה לא אומר שאני טוב מאחרים אבל בהחלט אני חושב שהטענה שאני יושב בבית היא לא נכונה.)

לדעתי ולדעתם של עוד אחרים מאבק שהופך את א"י לנדלן (ובכלל זה מאבק שמכיר בבג"ץ) הוא מאבק שלא רק שנועד מראש לכישלון, אלה יתרה מכך עדיף שלא יתקיים כלל כדי שכאשר כן יהיה מאבק הוא יהיה בלי חבורת היהודונים האלו

אז בעצם אין עניין במאבק על א"י-אריאל דל"ת

כל עוד במקום הפינוי אין כמה יצהרניקים שמנהלים את העסק.?

הבעיה היא גם שאתם מפחדים לנהל את העסק [ובצדק] כי זה מפליל. אי אפשר היום לנהל מאבק אלים בלי לחטוף איזה תפירה עצבנית. לכן אני חושב שהדרך הכי טובה להאבק היום זה פשוט לתת לאנשים להגיע ולעשות כטוב בעיניהם, אני לא מנעתי מביתאלניקים לשכנע יסמניקים לסרב פקודה, שהם לא ימנעו ממני לעשות את מה שאני חושב לעשות.

אבל לעינינו- אתה בעצם אומר שמי ששולט באזור הוא תולה את השלט על המאבק, איזה אופי יהיה לו. אז אתה טועה, כי מבחינה תקשורתית כל פרובוקציה מקבלת את הכי הרבה סיקור וככה המאבק נראה.

וע"ע עמונה, שמועצת יש"ע הכריזה שזה יהיה מאבק כמו גוש קטיף ובכל זאת הגיעו כמה יצהרניקים [מהדור הקודם, כאלה שבאמת עושים משהו.] ובזכותם עמונה לא הייתה גוש קטיף 2, בזכותם חזרה הגאווה היהודית.

ככה זה, גם בעמונה לא תכננו לזרוק אבנים על שוטרים ולא הכינו כמויות של נורות צבע, וראית איך זה נגמר.

או שתטען שמבחינתך גם למאבק כמו עמונה לא היית הולך כי זה היה השפלה וכי היו שם ראשי מועצות וכו'. אז מה מבחינתך נחשב מאבק? רק פינוי של חוות שקד באמצע הלילה עם 300 יס"ם כדי שיוכלו לצלם לקול היהודי "כמה הם מפחדים......"???

בנתיים אתה יושב בבית מול המחשב ואנשים מתחילים לשנות אופי של מאבקים ם מחוץ ליצהר, אתה מוזמן להצטרף. מתחיל שינוי.

אין עניין בעסקאות נדלןטוביה2אחרונה

בא נקרא לכלב בשמו - אם אין מאבק אז אין מאבק מה שקורה בבית אל הוא לא מאבק אפילו אם חס וחלילה יהרגו חילים (דבר שהוא בהחלט חסר טעם בעיקר כי ללא כל סיבה היות ואין מאבק)

כל פרובוקציה גוררת גינוי מלא ודחיקת כל מי שלא התנתק כבר מהמדינה הרעה הזאת אל מחוץ למאבק כלשהו והיות שכך פשוט לא מועילה

עמונה היתה פריקת קיטור מוצלחת ויעילה שמנע פינויים נוספים - אני מאמין שגם היא 'רכבה' על הגוש מחד ועל אלימות הקלגסים מאידך ולא על הנסיונות להובלת מאבק אמיתי (והראיה הטובה ביותר לכך היא אם אתה זוכר או מכיר את ה'נסיון' לפריצה לבסיס להריסת כלי ההרס בלילה לפני - 'נסיון' שבעקבותיו עזבו רוב אנשי יצהר ולאור התפתחות העניינים גם נטענו עליהם הרבה טענות על כך)

מבחינתי מאבק הוא אמירה שאנו לא חלק מהמדינה הזו מבעיקר לא מצבא או מערכת המשפט שלה אנו חיים בגלות ולפי זה אנו צריכים להסתדר עם הפריץ - כל אמירה אחרת היא אשליה שאני מעדיף עליה צפיה בסירטונים גרועים בקול היהודי - הם לפחות לא עושים אידאולוגיות מבנוניות.

בנתיים היות וממילה אין מאבק - אני אכן לא רואה צורך או עניין לקום מהמחשב

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך