ובכל זאת החלטתי לעשות זאת כי אני כבר מתביישת לשתף אפילו את חברותיי הקרובות בסוגייה הזו שליוותה אותי זמן רב.
יש בחור..(כן.. ככה זה תמיד מתחיל..)
ואני מאוד רוצה לצאת איתו.
עכשיו קצת פרטי רקע שיעשו סדר ויעזרו לכם להבין קצת יותר את הסיטואציה.
הוא בחור טוב.
לא משנה איך ולמה, אבל הקשר שלנו היה תקופה קצרה רק קשר טלפוני. אך קשר מסיבי. לא הבנתי את ההשפעה של הטלפונים אז בזמנו על הנפש העדינה שלי. היה לי מאוד נעים לדבר איתו, אך הייתי דלוקה על מישהו אחר תקופה ארוכה, ולא הייתי מסוגלת לצאת עם הבחור מהקשר הטלפוני. חשוב לי להדגיש ולציין שכבר כשהתחלנו את השיחות טלפון אמרתי לו בפירוש שיש לי בחור אחר בראש שליבי לא ישקוט עד שאצא איתו. הקשר הטלפוני תם ברגע שהבחור שהייתי דלוקה עליו יצר קשר והודיע שהוא פנוי.
הוא לא התאים, והלכנו כל אחד לדרכו.
מכאן מתחיל מסלול ארוך ומייגע, מסלול נפשי שעברתי ועודי עוברת עד כה לצערי ולבושתי.
בתחילה הייתי מבולבלת לגבי הבחור מהקשר הטלפוני. התחבטתי קשות אם הוא מתאים לי. היה שלב בקשר שחשבתי אפילו שהוא יתאים לאחותי. אך ראיתי שמבחינה רגשית הוא 'כבש' אותי וליבי כבר נתון לו, ולכן לא אעשה את השידוך ביניהם כי זה מזוכיזם לשמע..
מפה לשם, הוא כבר נתפס. ואותי כמובן שזה מאוד תיסכל.
היה שלב ששוב חשבתי אולי זה לא יתאים, ויצא שאמרתי לו את זה.. אך באמת רציתי שהוא יציע לי שוב לצאת איתו.
וכשהוא התפנה הוא אמר כן להצעה אחרת ולא יידע אותי על כך.
לקחתי את זה קשה ומאוד הצטערתי.
long story short, כרגע המצב הוא שאני כבר 4 חודשים לא יוצאת כי אני לא מסוגלת להמשיך הלאה מבחינה רגשית עד שאצא איתו.
הוא תפוס כרגע. ואני כ"כ מייחלת לכך שהוא יתארס/שיקרה כבר משהו... כי אני נמצאת מבחינה רגשית על hold.
חברותיי הקרובות כועסות עליו כי הן טוענות שהוא משחק בי. הייתה לו אפשרות לחזור אליי אך מכשידע שאני מעוניינת בו, כבר ירד לו המורל לכבוש את ליבי כפי שהיה בתחילה.
אני לא יודעת אם זה נכון, כי הוא בחור עם לב טוב. אבל אולי כשגבר קולט שאישה כ"כ רוצה אותו, זה מרתיע...
בקיצור כתבתי את זה נטו כדי לשתף.
אני לא מחפשת עצות כיצד להשתחרר מזה כרגע, כי אני לא במקום נפשי שאהיה קשובה כרגע לעצות.
אתם אפילו לא חייבים להגיב.
כתבתי נטו על מנת לפרוק את התיסכול אשר יושב על ליבי תקופה ארוכה מאוד...
מאחלת לכל אחד ואחת למצוא את זיווגו בשמחה, בנחת ובלי הרבה הסתבכויות ובלבולים מיותרים.