עבר עריכה על ידי ההוא גברא בתאריך כ"ה באב תשע"ה 00:46
עבר עריכה על ידי ההוא גברא בתאריך כ"ה באב תשע"ה 00:45
עבר עריכה על ידי ההוא גברא בתאריך כ"ה באב תשע"ה 00:43
תרחיש א:
יהודי רצח יהודי.
באים עדים, עוברים סינון לראות שהם אנשים כשרים, נאמנים, לא קרובים/שונאים של הנתבע.
כשהם עברו את זה מתחילים להפחיד אותם ולהסביר להם כמה חמורה עדות שקר, פה עדי שקר יקבלו חתיכת מצפון ויתקפלו.
ובכל זאת מסבכים אותם עם חקירות על פרטים מסובכים.. "הוא ירה בו עם נשק באורך 50 סנטימטר או 52..." אנעארף, שחררו!!
בקיצור, גם עדי אמת יכולים ליפול בקלות.
אם איכשהו הם עברו את זה מגיע החלק של הדיינים. מתחיל הדין (טדאאאם)
23 יהודים שכל ימיהם היו שקועים בתורה, 24/7 השקיעו והשקיעו.. הם הדיינים.
חייבים להתחיל בטענה 'למה לפטור אותו', לא מתחילים בטענה לחייב. אם מישהו אמר פעם אחת טענה לפטור, לאורך כל הדין כבר אסור לו לטעון טענה לחייב. לתלמידים (סוג של 'צופים') מותר ללמד זכות, אבל אסור ללמד חובה.
(שימו לב! כמה מנסים להקשות על מי שרוצה לחייב!!!)
כשנגמר היום ועוד לא הצליחו לפטור אותו, מעבירים את הדין למחר.
מתחלקים לזוגות ודנים בעניין כל הלילה. כל הלילה אסור להם לשתות יין וממעטים במאכל.
בבוקר ממשיך הדין עם כל ההגבלות על המחייבים..
בסוף עושים הצבעה (גם היא קצת מסובכת עם כל מיני הגבלות על המחייבים..)
בקיצור, זה מטורף!! כמעט אין מצב להרוג בן אדם. תראו כמה מנסים לברוח ממצב שבו נהרוג מישהו..
בסוף הוכרע: הורגים אותו.
עד שהוא מגיע למקום ההריגה מחכה רוכב עם סוס ליד בית דין למקרה שאולי בשנייה האחרונה יצליחו למצוא לו פטור ואז הוא ירוץ כל עוד רוחו בו לעצור אותם בשנייה האחרונה..
אחרי ההריגה מטפלים במת בכבוד, והשכינה מצטערת ואומרת 'קל אני מראשי קל אני מזרועי"

תרחיש ב:
יהודי הרג גוי.
מצלמות אבטחה תפסו אותו על חם!! (זה לא נחשב בדין יהודי)
שלשה אנשים שלמדו משפט של גויים 5-6 שנים באוניברסיטה מתחילים לדון. (זוכרים מי היו הדיינים בתרחיש א'?)
אין שום הגבלות, אפשר לזרוק טענות לחיוב על ימין ועל שמאל. כמה עורכי דין 'כרישים' מצליחים להוכיח שהוא הרוצח.
כמה חתימות, צווים, ו... יאללה, לכסא החשמלי.
בליווי חגיגה תקשורתית וצהלות שמחה של הציבור תולים את 'המחבל השפל' ונגמר הסיפור.

בנט!! אני מניח שבתור דתי, תורת ישראל מקובלת עליך. נכון? אז לפני שתחליט שבית משפט יכול להרוג יהודי, תפתח את הקישור ותקרא אפילו בריפרוף מהיר, העיקר שתקרא את פרקים ה' ו' וסוף פרק ד' במסכת סנהדרין. תראה מה זה להרוג יהודי, תראה מה זה בית דין, תראה מה התנאים, אחר כך תזרוק ססמאות על להרוג מחבלים יהודים.
http://www.mechon-mamre.org/b/h/h44.htm