אני מתאמנת על ציור פניםנגיעה יצירתית
מהמםםםםנשגבת מבינתך
מהמם!!!!!!מוריה המאמי
מהמם!!!!עוד יהודי
נראלי שהגומה הימנית שלה קצת הפוכה
יש לך אחלה יד.מירי ט.
הציור מאוד יפה, יש הצללות, יש ברק בשיער, יש כישרון

אבל יש גם מקום לשיפוריישן..
ממליצה לך דבר ראשון להחליש את קווי המתאר המאוד חזקים שעשית. השפתיים למשל, תחומות חזק בצורה לא אמינה.
הפנים שלנו לא עשויים מקווים ופסים, אלא מאור וצל, במיוחד באף ובאיזורי הלחיים.
יש מקום לשיפור באוזניים, אבל מי אני שאעיר על זה..
השיער טוב, אבל את יכולה לפרגן לה עוד שיער, הוא דקיק וצמוד כזה לקרקפת..
וקצת לעבוד על פרופורציות,
בגדול הן סבבה, רק שאזור הפה נראה טיפה מכווץ לעומת המצח הגדול..
והעיניים היפות, גם, גדולות קצת לפנים.
ממליצה לך להסתכל בשרשור הנעוץ עם הטיפים, יש שם הסבר מפורט על כללי פרופורציות פנים.
בהצלחה
תמשיכי לצייר לנו!יואו.. אבל אני מיד רציתי להגיד שזהמלי

טוב,אז דבר ראשון זו מחמאה.

ודבר שני-אני מסכימה עם כל הפירוט של מירי ומוסיפה שבעיניים- חסרות לך מצד אחד הצללות נכונות שיוסיפו אמינות וחיות (בצדדים,כלפיי פנים וכו') ובמה שכבר ציירת- הקווים שם נראים צבועים מידי. מבינה? זה צריך להיות 'מוטמע' לא קוים מהעיפרון.ותיחום נכון-כמו שאמרה מירי.
מה שכן,באף-באיזור הנחיריים- ממש אהבתי איך הצללת.אמין ביותר.
מאמינה שאת יודעת באיזה קטע נאמרות ההערות פה וכמובן ההארות

אז תודה לך ותצליחי הלאה! כי את בכיוון מעולה!!

מלי ומירי.ט ממש תודה החכמתן אותינגיעה יצירתית
קודם כל אני רוצה להגיד שבענייני פנים רוב מה שאני עושה, זה מהתבוננות בציורים המדהימים ,שלכן, של שורדתת ושל עוד כמה שמעלים פה לפורום.
ההארות שלכן ככ מאפשרות התקדמות. ישנם דברים שהתייחסתן אליהן שהם טעות שלי שחוזרת על עצמה
ובעזרתכן אני סוף סוף קולטת מה אני עושה לא בסדר, תודה על הפירגון ועל העיצות. אשמח לשפר עוד גם את הציור ילד מתוק. הוא עבר שיפור בהתאם להארות פה. אם יש לכן משהו נוסף לחדד לי בקשר אליו. באמת באמת זה ישמח אותי.אתן מציירות נהדר,
ולכולם !!!!!!!!תמשיכו להעלות לפה ציורים .וכמה שיותר.
כי זה ממש משדרג את הפורום. וגם אם אתם חושבים שלא מתייחסים כי לא תמיד מגיבים. תדעו שהמון אנשים פותחים את הציורים המושקעים שלכם לפעמים רק כדי להסתכל ולפעמים ממש ללמוד מההצלחות שלכם וגם מהטעויות ,בהצלחה לכולם!!!!!!!!!
חמודה שאת
תודה!מירי ט.
תודה נשמה! מסכימה איתך בקשר ללימוד מכולם פה..
מליאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך