חושב שבעצם זה אומר שהוא לא עושה כלום.
אז אני אחדש לך - המשפחה של אבא שלי היא מבוני היישובים הראשונים ביו"ש.
את כל יו"ש - ולמעשה, את מה שעוצר בפועל את הנסיגה מיו"ש - בנו אנשים שהם ממש לא נערי הגבעות של היום. להתכחש לזה, להגיד שהם משת"פים של הציונות, להגיד שהם מגעילים וכו' וכו' - לא יעזור, המציאות מדברת, לא נערי הגבעות יישבו את כל יו"ש אלא אנשים פרגמטיים ומעשיים הרבה יותר.
"מי ינצח" - אצלך ברור שזה מלחמה שלך מול כל העם שלך, לי ברור שאתה טועה, לי ברור שבכל מקרה ברור שהעם ינצח כאן, כמה שאתה לא רוצה בכך וכמה שאתה חושב שכל העם, לרבות רוב מוחלט של הרבנים - טועה - המציאות לא הולכת איתך.
ואני דווקא בהחלט מאמין שזה פחות או יותר 98 אחוזים מתושבי יו"ש שמתנגדים באמת ובתמים לפעילות שלכם. כאן זה כבר נטו דעתי מול דעתך אז באמת קשה להתווכח על זה...
להדגיש - זה לא אומר שכל מי שמתנגד נחרצות לפעולה שלכם יפעל אקטיבית כדי "להלשין" על מי שהוא חושד בו וכו' וכו' - זה כבר מסוך ומורכב הרבה יותר, ולא ניכנס לזה - אבל מה שברור זה שהוא מתנגד למעשים שלכם, ומעוניין שהם יפסקו גם אם זה אומר שכמה אנשים צריכים להיעצר כאן
אגב, אם אתה באמת תוהה "מי ינצח" - תן לי להרגיע אותך, בניגוד לבריונים של סוף ימי בית שני - אין לכם כוח שמתקרב לאלפית ואפילו למליונית מהכוח שיש למדינה. המדינה יכולה לרמוס אתכם ומעוך כל התנגדות שכזאת, ורוב העם יגבה אותה בכך, בדיוק כמו שהוא מגבה מעיכה של טרור ערבי (כן - גם אם זה מכאיב לך, אני מכנה את מה שאתם עושים ומתיימרים לעשות באידיאולוגיה שלכם, כטרור יהודי מסוכן שמאיים להחריב את קיום העם היהודי).
כמו שצה"ל עשה מבצע חומת מגן ביו"ש כלפי הערבים - אם המדינה ממש תרצה, היא תשים 1000 נערי גבעות במעצרים מנהליים למשך 10 שנים, ואז נראה מי "ימשיך" את העבודה...
וכמו שכתוב בחתימה של די"מ, בין אם אטינגר באמת כתב את זה ובין אם לא - אם יש כאן אנשים שבאמת ובתמים מטרתם היא ערעור יסודות המדינה, אז שלא יתפלאו שהתוצאה תהיה דיכוי המרד, ובדרך מאוד לא נעימה בשבילכם...
בואו נגיד זאת ככה - אם המצב יימשך, לא מין הנמנע שעוד שנה רוב נערי הגבעות האלו לא יוכלו בכלל לכתוב באינטרנט, כמו שהם יכולים לעשות עכשיו - פשוט כי הם לא יוכלו לעשות את זה וד"ל...
כן, אם מישהו לא הבין את זה - אני בהחלט מאמין במדינה ובעם היהודי ובתקומתו בארצו ורואה במעשים האלו שאתם מאמינים בהם, מחריבי היישוב היהודי בארצו.
(נ.ב: אתה יודע, אני אומנם ממש לא נשאר ב"קונכייה" שלי, אבל מנגד כגם לא בטוח שאתה תמשיך להישאר בבית שלך, או בשפה שלך: "השלטון הציוני המרושע" יכול להמשיך להתנכל אליך ובסוף לעשות לא רק מעצר בית... או כמו שאומרים בשפה הפרסומית: "בעל הבית השתגע"... אני לא מאחל כלום, אני רק אומר שכאשר באמת ובתמים אתה מעמיד את עצמך מול השלטון, אתה צריך לכל הפחות להיות כנה ולהודות שהם יכולים למעוך אותך כמו זבוב אם הם באמת רוצים... ובואו נראה כמה מסגדים אטינגר יוכל לשרוף מתוך מעצר מנהלי, לדוגמא...)