לכל המצפ(צפ)ים לבואי אז הנה חזרתי. נעשה קצת סדר..המצב חסה
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך ח' באלול תשע"ה 18:52
אני מורחק מנהלית משטחי יהודה ושומרון, וכן מירושלים למשך חצי שנה.
כמו כן אני במעצר בית מנהלי כל ערב משעה אחרי השקיעה עד הזריחה, ואני חייב לדווח למשטרת מרחב חברון כל ערב
על זה שאני נמצא בבית. (עדיין לא החלטתי מה אני אעשה בשבת)

פרטי כל המורחקים ב24 שעות האחרונות (12) הם:

****** קטין. (קיבל הרחקה מיו"ש וירושלים לחצי שנה, + מעצר בית לילי)
****** קטין. (קיבל הרחקה מיו"ש וירושלים לחצי שנה, + מעצר בית לילי + הרחקה- איסור יצירת קשר עם 12 איש)
****** קטין. מעיין. (קיבל הרחקה מיו"ש וירושלים לחצי שנה, + מעצר בית לילי + הרחקה- איסור יצירת קשר עם 9 איש)
******* (אני) (קיבל הרחקה מיו"ש וירושלים לחצי שנה, + מעצר בית לילי)
****** קטין. (קיבל הרחקה מיו"ש לשנה וירושלים לחצי שנה, + מעצר בית לילי + הרחקה- איסור יצירת קשר עם 24 איש)
צוריאל הכהן (קיבל הרחקה מיו"ש לחצי שנה, + הרחקה- איסור יצירת קשר עם 23 איש)
עמישב מלט (קיבל הרחקה מיו"ש לשנה וירושלים לחצי שנה, + מעצר בית לילי + הרחקה- איסור יצירת קשר עם 9 איש)
****** קטין. (קיבל הרחקה מעצר בית מלא לחצי שנה)
שמחה ברץ (קיבל הרחקה מיו"ש לחצי שנה, + הרחקה- איסור יצירת קשר עם 13 איש)
****** קטין. (קיבל סוף שבוע שעבר) (קיבל הרחקה מיו"ש לחצי שנה, + הרחקה- איסור יצירת קשר עם 6 איש)
****** קטין. (קיבל הרחקה מיו"ש לחצי שנה, + הרחקה- איסור יצירת קשר עם 5 איש)

ברוך הבא די"מ
אי אפשר להתקשר לפני שבת?אבטיח מלון

אאל"ט הוא צריך לדווח שעה אחרי שקיעה..ישראלן

אבלאבטיח מלון

אי אפשר להודיע שהוא שומר שבת ואין מצב לחלל שבת בגלל דבר כזה, ולכן אם הם רוצים דיווח הם יקבלו אותו לפני שבת?

אני חייב לדווח שאני בביתי שעה אחרי השקיעההמצב חסה

אתה מתלבט אם לחלל שבת?שליסל מטורף
לא, רק איך לעשות את זההמצב חסה

לא הייתי מקבל את התנאים האלהגורודנא

הרחקה - בסדר, אבל מעצר בית משקיעה עד זריחה עם חובת דיווח הופך את זה ללא שווה. הפרת כללים תטרטר את המערכת, הרי אם היה מספיק חומר שהם לא יפחדו מהעליון כבר היה מעצר מנהלי מלא, אז יש להם ממה לפחד

הפרת כלליםישראלן
תכניס אותך למעצר בית ע"י בית משפט מן הסתם..
מעצר רגיל כנראהטוביה2
הפרת תנאים זה כאב ראש למערכתגורודנא

לבעז אלברט כבר לא מעזים להביא צווי הרחקה כי הוא עשה להם כאב ראש לא נורמלי. 

הפרת כללים מכניסה למעצר עד תום ההליכיםהמצב חסה

למרות שבדרך כלל זה קורה רק אחרי 3 פעמים

צינזור השמות לא הכי אפקטיבי ותן טל

הקול היהודי לא בדיוק עושים את החשבון הזה של הקטינים...

אבל...אפעס, איך נגיד, עם כל הצער - הרי בתכל'ס אנשים שפועלים בתקיפות נגד השלטון יודעים שהם יכולים לשלם על כך מחיר.

אז הנה, זה התשלום...ובינינו, עם יד על הלב - כולנו יודעים שאם השלטון ממש רוצה הוא יכול לגדוע בצורה רצינית תופעות כאלו על ידי כלים דרקוניים כאלו. (ולכל הטוענים לגזענות - כולנו יודעים שזה לא נכון והמצב אצל הערבים...אז נכון, יכולים לטעון "כאן יש קצת ואת "כולם" מתנכלים אליהם ושם יש המון ו"מתנכלים" רק למעט - אבל זה קודם כל דבר שצריך להוכיח, דבר שני, בפועל במציאות רואים שהאצבע הרבה יותר קלה על "ההדק" כאשר מדובר על ערבים).

אם השלטון רוצה הוא יחלק עוד ועוד צווים כאלו, ופשוט ידאג שלא יהיה "מי" שיפעל "בשטח". נכון, זה דרקוני - אבל זה גם אמצעים ששלטון משתמש בהם.

כל טוב.

חי בסרט.די"מ
אצל הערבים לא נותהים לכל מי שחשוד בזריקת בקת"ב הרחקה/מעצר בית מנהלי אצל הטנודים על הרבה פחות מזה.
זה הפך להיות מגוחך כשיש לך מישהו שמתנגד לתג מחיר מקבל מעצר בית לילי.כן בטח..
סתם פופליזם
ולא לשכחטוביה2
שהצבא שלך מצפה מאיתנו להתגייס כי הוא 'הצבא של כולנו' אם ככה שכחלון יתגייס - אם מתיחסים אלינו כאל ערבים (וזה כמובן לא מוסכם עלענו אבל נניח שנלך לשטתך) אז שיעשו את זה עד הסוף
ותן טל אתה סגור על המילים שחתמת בהם את דבריך?המצב חסה

נראה שאתה דווקא שמח לאיד

ותן טל תמיד תמך בדיקטטורה, זה לא חדש.שליסל מטורף
תיארתי מצב קיים. אני בהחלט תומך בשמירת חוק ורואה במעשיםותן טל

שנוער הגבעות רוצה, או לפחות מתיימר לרצות, לעשות - סכנה למדינת ישראל ואכן, גם לעם ישראל.

לא הייתי רוצה שזה יגיע למצב הזה, אבל אם כדי לגדוע תופעות מסוכנות שפוגעות בעם שלנו צריכים לפעמים קצת אמצעים "דרקוניים" - אז כן, לפעמים זה נצרך.

זה "יזעזע" כאן אנשים, אבל באמת שלא מעניין אותי האידיאלים לכאורה שבשמם פועלים - מי שהוא פושע הוא פושע, ומה לעשות - בפושעים מטפלים...

כן, אני בהחלט מודע לכך ש"זה הצבא שלך ולא שלי/זה המדינה שלך ולא שלי" - כל הטקסטים האלו בהחלט מוכרים לי, לא תצליחו לזעזע אותי בהם או לגרום שאתבייש בעמדה שלי. ברור לי ש98 אחוז מתושבי יהודה ושומרון, לכל הפחות, מתנגדים התנגדות חזקה למעשים של נוער הגבעות. אז כן, זה אף פעם לא "נחמד" לגמרי לראות יהודים שמקבלים עונשים, אבל לא כל דבר בחיים צריך להיות נחמד. יש דברים שהם נצרכים ולא נחמדים. כמו אמא שמכריחה את הבן שלה לשתות תרופה - למתבונן מהצד שלא רואה את הכל זה יראה מזעזע ויראה שהאמא מתאכזרת לבן שלה שממרר בבכי (אנא, לא להשליך ישירות מהדוגמא הזאת על המצב בארץ כי לא זאת מטרתי וזה יהיה פתטי. העיקרון כאן חשוב).

ה"כל טוב", וזה לסיכום - היה באמת ובתמים, שאני מקווה שיהיה לכם טוב, ושיהיה לעם ישראל טוב - אבל טוב באמת. כמובן, שאני אומר טוב אני מתכוון טוב כמו שאני מבין. אם מישהו חושב שמה שטוב לו זה לראות את חורבותיה של מדינת ישראל ומלחמת אחים - אז לא, לא זה הטוב שאני רואה, סבבה?

לשליסל מטורף אני אפילו לא טורח לענות...

אני אפילו לא אתחיל להתווכח איתך, אפילו לא על עובדות,המצב חסה

אני רק אומר שברוך ה' זה כבר לא 98% זה כבר הרבה פחות, ויתעלה יוצר העולם שזה במגמת ירידה.

אבל עזוב, תישאר בכונכייה שלך אני אשאר בבית שלי ונראה מי ינצח

הבעייה שלך שאתה חושב שאני בקונכייה...כל מי שלא נוהג כמוך אתהותן טל

חושב שבעצם זה אומר שהוא לא עושה כלום.

אז אני אחדש לך - המשפחה של אבא שלי היא מבוני היישובים הראשונים ביו"ש.

את כל יו"ש - ולמעשה, את מה שעוצר בפועל את הנסיגה מיו"ש - בנו אנשים שהם ממש לא נערי הגבעות של היום. להתכחש לזה, להגיד שהם משת"פים של הציונות, להגיד שהם מגעילים וכו' וכו' - לא יעזור, המציאות מדברת, לא נערי הגבעות יישבו את כל יו"ש אלא אנשים פרגמטיים ומעשיים הרבה יותר.

"מי ינצח" - אצלך ברור שזה מלחמה שלך מול כל העם שלך, לי ברור שאתה טועה, לי ברור שבכל מקרה ברור שהעם ינצח כאן, כמה שאתה לא רוצה בכך וכמה שאתה חושב שכל העם, לרבות רוב מוחלט של הרבנים - טועה - המציאות לא הולכת איתך.

ואני דווקא בהחלט מאמין שזה פחות או יותר 98 אחוזים מתושבי יו"ש שמתנגדים באמת ובתמים לפעילות שלכם. כאן זה כבר נטו דעתי מול דעתך אז באמת קשה להתווכח על זה...

להדגיש - זה לא אומר שכל מי שמתנגד נחרצות לפעולה שלכם יפעל אקטיבית כדי "להלשין" על מי שהוא חושד בו וכו' וכו' - זה כבר מסוך ומורכב הרבה יותר, ולא ניכנס לזה - אבל מה שברור זה שהוא מתנגד למעשים שלכם, ומעוניין שהם יפסקו גם אם זה אומר שכמה אנשים צריכים להיעצר כאן

אגב, אם אתה באמת תוהה "מי ינצח" - תן לי להרגיע אותך, בניגוד לבריונים של סוף ימי בית שני - אין לכם כוח שמתקרב לאלפית ואפילו למליונית מהכוח שיש למדינה. המדינה יכולה לרמוס אתכם ומעוך כל התנגדות שכזאת, ורוב העם יגבה אותה בכך, בדיוק כמו שהוא מגבה מעיכה של טרור ערבי (כן - גם אם זה מכאיב לך, אני מכנה את מה שאתם עושים ומתיימרים לעשות באידיאולוגיה שלכם, כטרור יהודי מסוכן שמאיים להחריב את קיום העם היהודי).

כמו שצה"ל עשה מבצע חומת מגן ביו"ש כלפי הערבים - אם המדינה ממש תרצה, היא תשים 1000 נערי גבעות במעצרים מנהליים למשך 10 שנים, ואז נראה מי "ימשיך" את העבודה...

וכמו שכתוב בחתימה של די"מ, בין אם אטינגר באמת כתב את זה ובין אם לא  - אם יש כאן אנשים שבאמת ובתמים מטרתם היא ערעור יסודות המדינה, אז שלא יתפלאו שהתוצאה תהיה דיכוי המרד, ובדרך מאוד לא נעימה בשבילכם...

בואו נגיד זאת ככה - אם המצב יימשך, לא מין הנמנע שעוד שנה רוב נערי הגבעות האלו לא יוכלו בכלל לכתוב באינטרנט, כמו שהם יכולים לעשות עכשיו - פשוט כי הם לא יוכלו לעשות את זה וד"ל...

כן, אם מישהו לא הבין את זה - אני בהחלט מאמין במדינה ובעם היהודי ובתקומתו בארצו ורואה במעשים האלו שאתם מאמינים בהם, מחריבי היישוב היהודי בארצו.

(נ.ב: אתה יודע, אני אומנם ממש לא נשאר ב"קונכייה" שלי, אבל מנגד כגם לא בטוח שאתה תמשיך להישאר בבית שלך, או בשפה שלך: "השלטון הציוני המרושע" יכול להמשיך להתנכל אליך ובסוף לעשות לא רק מעצר בית... או כמו שאומרים בשפה הפרסומית: "בעל הבית השתגע"... אני לא מאחל כלום, אני רק אומר שכאשר באמת ובתמים אתה מעמיד את עצמך מול השלטון, אתה צריך לכל הפחות להיות כנה ולהודות שהם יכולים למעוך אותך כמו זבוב אם הם באמת רוצים... ובואו נראה כמה מסגדים אטינגר יוכל לשרוף מתוך מעצר מנהלי, לדוגמא...)

ההיסטריה שלך רק מסבירה עד כמה הדברים שכתבתי בעבר נכונים.המצב חסה

תודה לך על שחידשת לי עד כמה.

ואני עומד במילתי ולא מתווכח איתך

אני, שוב פעם אסביר בסבלנות - מסביר את המציאות. זה הכל.ותן טל

המציאות מפחידה לצד אחד, אני יודע, זה ברור. אם יש פה "היסטריה", זה כמובן של המדינה, הבעיה היא שהיסטריה של המדינה היא מסוכנת יותר לנוער הגבעות מאשר למדינה... כאשר המדינה תחליט להשתמש בכל התותחים שלה נגד התופעה הזאת, ברור לי שנוער הגבעות ייפגע הרבה יותר מאשר מה שהמדינה תיפגע מכך.

בשל העובדה שכמובן אני לא יודע מהם "הדברים שכתבת בעבר", אין לי יכולת להתדיין איתם. אז בסדר.

בכל מקרה אם זה ממש כיף לך אתה יכול להיות מאושר על הניצחון שלך, במעצר הבית שלך. אם זה ניצחון בשבילכם, אז תודה לכם על שחידשתם לי את משמעות המילה "ניצחון"

כל טוב

להגיב? בסדרהמצב חסה

המציאות אכן מפחידה לצד אחד. עוד אבן נגף נוסרה בדרך אל המטרה. שם האבן:

הצעד הראשון.

פה תמו דברי אליך איש יקר וגאוותן השואף למוטט את עם ישראל מדתו ולרומם את מדינת ישראל החוטאה.

אולי לא הבנת אותי - המציאות מפחידה - לצד של נוער הגבעות...ותן טל

לא לצד שאולי נמצא "בהיסטריה" - היסטריה זה לא פחד, היסטריה זה צעדים דורסניים וכוחניים מאוד למגר את מי שפוגע בעם ישראל ובתורת ישראל, כמו נוער הגבעות.

וכמובן, שכחתי - גם הרב דרוקמן הוא איש יקר וגאוותן השואף למוטט את עמם ישראל מדתו.. - וגם הרב לבנון. הרב טאו. הרב עובדיה. הרב זלמן מלמד. הרב והרב והרב והרב... - כל הרבנים האלו ועוד אלפי אחרים, שהם רוב מניינם ובניינם של רבני ישראל מכל הזרמים והגוונים, כ-ו-ל-ם, אנשים יקרים וגאוותנים ששואפים למוטט את עם ישראל מדתו...לגמרי..ורק נוער הגבעות שאפילו להקשיב לרב מסויים וספציפי הם בחיים לא מקשיבים ואין להם באמת רב אחד כי ברגע שהוא יגיד משהו שלא תואם ב-ד-י-ו-ק את מה שהם רוצים לשמוע, הם כבר יאשימו אותו בפחדנות ובבריחה מהאמת בגלל מדינת ישראל.

בשביל נוער הגבעות כולם שקרנים ורמאים, כלל כל הרבנים - אז א-נ-י זה הגאוותן כאן?

נוער הגבעות הזה, לצערי, לא בדיוק מה שמעניין אותו זה נטו הלכה. מצטער, זה המציאות. מה שטוב זה שזה באמת מיעוט שבמיעוט שבמיעוט, וזה גם, בעיקר, "נוער" ומה שקרוב לגיל הזה (ננסה לחשוב כמה אנשים מעל גיל 40-50 יש "בראש הזה" - ברוך ה' לא הרבה. בודדים בודדים )

בנתיים מי ששמר על עם ישראל בארצו ועם הישיבות המפוארות בכל יו"ש, זה בני קצובר, זמביש, דניאלה וייס, הרב רונצקי, ראשי המועצות ביו"ש (אגב,  @מרדכי , כמו שכבר כתבתי פעם - שמעתי בקולי את יוסי דגן אומר ברדיו שנוער גבעות שפושע, מקומו צריך להיות בכלא כמו כל פושע. סתם שתדע...ואני יודע שכאן זה לא הדיון שלך, פשוט בגלל שאני זוכר שמכת במרץ במועמדותו של דגן, אני מזכיר את זה בהקשר אליך..), ועוד אנשים רבים רבים וטובים (ביניהם סבא שלי שכבר עשרות שנים בונה ומשפץ ביו"ש, בפועל, פיזית..) - וה400 אלף תושבים ביו"ש (לא כולל ירושלים) - מגיעים לא מנוער הגבעות ולא מהגבעות אלא מ"הישובים הבורגנים שנכנעו לציונות ולשלטון הציוני הכופר שהורס את התורה בצורה הזאת (עזוב את זה שיש ישיבות רבות מאוד בשומרון, ושיוצאים משם אנשים תורה גדולים ומסורים מאוד לתורה. את מי מעניינות העובדות..)  ושהם אלו שיעצרו גירוש אאפשרי מיו"ש פשוט בגלל עובדות בשטח. כלומר, מה שיעצור את הפינוי זה ישובים גדולים ומבוססים ועשרות ומאות אלפי אנשים. לא הגבעות הקטנות והאידיאולוגיה של לשרוף ילדים קטנים במיתתם או ביער ירושלים. ובטח לא האידיאולוגיה בשמה מותר לזרוק אבנים גם על חיילים. וכן, אפילו לא האידיאולוגיה של לנקב צמיגי מכוניות של ערבים - אפילו היא לא תעצור את הגירוש הבא. רק הדמוגרפיה והביסוס האיתן בשטח. שנעשה אוי וי, ה' ישמור, "בשיתוף פעולה עם הכופרים שממוטטים את עם ישראל מדתו, המדינה הטמאה הזאת..". כן, בדיוק היישובים האלו יעצרו את הפינוי

ומזל,  באמת, שהמתיישבים הראשונים, בימיו של סבא שלי, לא היו נערי גבעות כמו של היום, פורקי כל עול - אחרת לא היינו מצליחים להגיע לתוצאות המרשימות של יו"ש כיום.

אני לא אגיב, רק אציין שאני משועשע קשותהמצב חסה

אני שמח ששיעשעתי יהודי, בכנות ותן טל

"מכאן אמרו חכמים, מי שאין בו דעה אסור לרחם עליו"המצב חסה

אני מתלבט אם כיוונת את זה את("אין בו") כלפי עצמך יש מצבותן טל

אבל אני אמשיך לרחם עליך, אחי היקר

כל טוב!

אני מתלבט אם כיוונת את זה את("אין בו") כלפי עצמך יש מצבותן טל

אבל אני אמשיך לרחם עליך, אחי היקר

כל טוב!

ביום שאני אזדקק לרחמים שלך, אתה כבר לא תוכל לעזור לי.המצב חסה

ואם אתה חושב שאתה נראה בוגר כשאתה כותב את זה אז תדע שלא, מכיוון שאני אפילו לא טרחתי

לענות ולפרוס את האידיאולוגיה שלי בנוגע למה שכתבת.

אבל שוין, אמרו חכמים החושד בכשרים לוקה בגופו.

אז על מי אתה כתבת את זה כשאתה כתבת מעל מה שכתבת?ותן טל

אני לא צריך שתפרוס את האידיאולוגיה שלך ספציפית אליי, קראתי אותך מספיק בשנים האחרונות כאן באתר אני לא צריך יותר מידי לשבת לעומק לשיחה אחד על אחד איתך כדי לדעת שאני לא מסכים עם הדרך שאתה ושכמותך עושים דברים. זה לא אומר שאתם לא יהודים, חלילה, או לא שומרי מצוות - אלא שלדעתי אתם טועים. מה לעשות...

יותר מזה, יש לי חבר, שהוא בעצמו למד עם כמה וכמה מנערי הגבעות האלו, וגם כמה מהעצורים כעת הוא מכיר באופן אישי. דיברתי איתו לא מעט, גם הוא מסכים איתי ומסתייג מהדרך שלהם. ככה שזה לא רק "ותן טל שמעולם לא דיבר אחד על אחד עם המצב חסה". מה לעשות...

"החושד בכשרים" - אתה זה שלמעלה כתבת שאני שואף למוטט את עם ישראל מדתו - אז מי כאן החושד בכשרים? ומי ילקה בגופו?

אני לא צריך "להיראות בוגר", זה מעולם לא הייתה המטרה שלי, ולכן, כן, כתבתי פעמים רבות את האמת שאני מאמין בה גם אם אני יודע שרבים מסביבי יראו בי כ"משוגע" ש"מה הוא חושב לעצמו". וכן, גם לא מעט פעמים כתבתי בלי יראה את דבריי גם בפורום הזה אף שאני יודע שדעותיי לא בדיוק "מקובלות" בו - מטרתי ממש לא להיראות "בוגר", אלא להציג את הצד שאני מאמין בו. זכותי, לא? אתה כותב כאן כאוות נפשך, מציג כל הזמן את שיטתך, וגם, בינינו, בפורום הזה סונטים לא אחת בשכמותי, וכו'... - אז להתחיל להתלונן על כך שגם הצד השני יודע "להגיב", זה קצת קטנוני.

כמו שאמרת - שוין.

כל טוב, באמת באמת.

כן, תמכתי ואני עדיין תומך בדגןמרדכי
בס"ד

ואם אתה רוצה, אני יכול להביא לך עוד רשימה של דברים שאני לא מסכים איתו, אז מה? זה לא סותר שהוא המועמד הראוי לשומרון. מה שבטוח שמהכרות שלי איתו, הוא פועל הרבה יותר למען הנערים שמיישבים את ארץ ישראל, יותר ממך, והוא אף חתם לפני הבחירות על התחייבות לתמוך במאחזים.

בכל אופן לא הגבתי לך שם והתלבטתי אם להגיב פה על הירידות שלך. על לקיחה של ראיון שלם ולקחת ממנו משפט אחד או שניים בשביל 'להכעיס'. מיותר בהחלט ובכאן אני מפסיק לדון בנושא.
אין בעיה, לא אמרתי שאתה לא צריך לתמוך בו... הרי ברור שגםותן טל

אני חושב שאין בעיה עם הדעה הזאת שלו, פשיטא... רק רציתי להדגיש שאנשים שסוברים שאין בזה שום בעיה, רק שידעו באמת מה אנשים שהם תומכים בהם חושבים. אם אתה יודע את זה, מעולה...

ולמען האמת לא לקחתי משפט אחד או שניים, שמעתי את כל הראיון ולקחתי נקודה מסויימת שנאמרה בו, זה בלי קשר לדברים רבים אחרים שנאמרו בו. הרי לא היית רוצה שאעלה לכאן סיכום כעת של כל השיחה... ואם נהיה פרקטיים - בהחלט נהניתי מהריאיון ההוא והכרתי אדם שלכל הפחות נשמע באמת רציני וענייני שמטרתו היא באמת פיתוח השומרון.

נקווה שיוסיף טוב לשומרון ולכל עם ישראל

(נ.ב: לא הבנתי מה הייתה מטרת "העקיצה" על כך שהוא תומך הרבה יותר ממני בנערים, וכו'.. - איפה טענתי שאני תומך יותר ממנו? וגם, ברור שאדם בעל אפשרות פרקטית לעזור, יעזור הרבה יותר ממני... אבל בד בבד, כמובן, הוא מתנגד לפעולות האלה הנ"ל בתקיפות ואמר שכאלו שיעשו את זה מקומם יהיה בבית הכלא. צריכים להיות הוגנים באופן מוחלט כשמדברים על זה, רק שאת העקיצה עליי לא באמת הבנתי). וכמובן שאתה לא צריך להמשיך לדון בזה אם לא בא לך, אבל זה באמת היה תמוה...)

לא ציפיתימרדכי
בס"ד

אלא הכוונה שלי היא שבשרשור אז לקחת משפט אחד מראיון שלם ודווקא אותו בחרת לכתוב בשרשור של הבחירות ולא את שלל הנושאים האחרים שעלו בראיון.

אני לא רוצה להגיד שבכוונה עשית את זה, אבל זה יכול מאוד להתפרש בצורה בכלל לא טובה. כדאי לשים לב להבא.
אה, חשבתי שאתה מדבר בהקשר של כאן, מחילה... ואסביר בנוגעותן טל

לאז: כתבתי את זה ספציפית פשוט כי זה היה נושא שעלה הרבה אז, גם באו"ח, לא רק באר"מ, אז בהקשר ההוא היה חשובלי ספציפית להגיד את זה אז... והנה, כמו שראית כאן עכשיו, הודיתי בפה מלא ובלי שום בעיה שמהראיון שלו מאוד נהניתי והחכמתי והכרתי טיפה יותר אדם שנראה אדם יקר מאוד שעוזר למועצה שבראשותו, ופועל רבות כדי לחזק את המקום.

ולמה התיוג פה היה נצרך?מרדכי
בס"ד

מה אני קשור למה שהוגב או נאמר פה?
אסביר, כמו שהסברתי חלקית כבר בהודעה למעלה:ותן טל

כתבתי למעלה שאני יודע שהדיון הזה ספציפית לא קשור אליך, אלא בגלל שהזכרתי את האנשים שבנו ובונים את יו"ש, בין היתר על ידי "שיתוף פעולה עם השלטון" ( שזה ההקשר לדברי המצב חסה) - והזכרתי גם את ראשי המועצות, אז בין היתר הזכרתי את יוסי דגן שגם הוא, כמובן, חלק מה"שיתוף פעולה עם השלטון", ועל הדרך בגלל שגם זה קשור לנוער הגבעות, הזכרתי את מה שכתבתי לך שם באו"ח על מה שיוסי אמר על הנוער שעושה את הפשעים האלו - ולכן, גם תייגתי אותך, אבל ציינתי בפירוש שאתה לא קשור ספציפית לדיון עכשיו...).

כל טוב

למרות שאני יכול להמשיך, אני אסתפק בזהמרדכי
בס"ד

רק בקשה אחת לי אליך-
תחשוב על מה שכתבתי לך למעלה. אני חושב ששם תמצא תשובות לכמה שאלות שעולות מידי פעם...
איזה הודעה ספציפית מאילו שכתבת?ותן טל

אני אישית לא חושב שנהגתי לא כשורה. בנוגע לכך שחשבתי כאן שאתה מדבר דווקא בהקשר של השרשור הזה ולא של ההוא - כבר כתבתי מחילה, כי זה מה שהובן מההקשר כעת...

בכל מקרה אתה מוזמן להפנות אותי להודעה הספציפית שאתה סבור שאני יכול למצוא בה תשובות לכמה שאלות שעולות מידי פעם. לא הצלחתי להבין לאיזו הודעה ספציפית אתה מתכוון. תודה רבה

אוי לרשע ואוי לשכנו!ה' הוא מלכינואחרונה

הגר"א כותב בספר "קול התור" שבזמן אתחלתא דגאולה כל ראשי העם והמנהיגים ימצאו מושחתים ורשעים והם ערב רב.
וממשיך וכותב כי מי שלא נלחם בהם הינו מוצא חלקו בערב רב.

בתפילת שמונה עשרה של יום כיפור אנחנו אומרים "והרשעה כולה כעשן תכלה כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ.ותמלוך אתה הוא ה' אלוקינו"

זה רק מסביר לנו בתמצות פשוט מה יהיה על כל אותם משמיצים שמתירים את דמם של היהודים הקדושים הללו!נוער הגבעות כדבריך...

כשאגב במחשבה מהירה עולים לי כל כך המון שמות של רבנים אשר נוער הגבעות מתייעץ עימם הולך על פי הם מבקש עצמתם והדרכתם(הרב מרדכי אליהו זצוק"ל הרב שמואל אליהו הרב דב ליאור הרב עוזי שרבף הרב שלמה לוינגר זצוק"ל)ואם אמשיך להעלות יש עוד המון!

הגיע הזמן להבין שאנחנו במלחמת קיום!אנחנו במלחמת מצווה ואני רק אוסיף את דברי הנצי"ב-אימתי אדם נענש? בשעה שראוי לנהוג באחוה. מה שאין כן בשעת מלחמה, אז עת להרוג, ואין עונש על זה כלל, כי כך נוסד העולם... ואפילו מלך ישראל מותר לעשות מלחמת הרשות, אף על גב שכמה מישראל יֵהרגו על ידי זה.

להתכחש למציאות זה תמיד קלטוביה2
גם אבא שלי היה מ'בוני יו''ש' צעדות גוש אמונים העליות לסבסטיא גר במספר ישובים (כולל גרעין עליה לקרקע של אחד מהם) ולבסוף קבע את מושבו ביצהר לקראת מעבר לשכם (דבר שלצערנו לא עלה בידו)

כל יו''ש ללא יוצה מן הכלל נבנתה על הפרת החוק באופן גלוי ובוטה. בגין עלה על הבטחת 'יהיו עוד הרבה אלון מורה' - שכידוע פונתה מספר פעמים עד שהממשלה הנבחרת שלך נכנעה.
עיקר מי שישב את יו''ש היו אנשים שהיו מוכנים לסבטל בשביל זה מחיר אישי לא קל ולא אנשים שפנו לפצוח גרעינים במרכז. אז נכון הם היו פחות מליטנטים מנוער הגבעות אבל פה אנחנו נכנסים לשאלת הביצה והתרנגולת היות שהפינויים היום אלימים מאוד גם כלפי אנשים פסיבים (תשאל את הרב שמידט משבי אם אתה רוצה לבדוק את זה) אז איך אפשר לדעת איך היו נוהגים אז. (הערה קטנה אז רצו להתבצר על גג של מבנה רעוע והרצייה אסר את זה כי זה מסוכן והחיילים חשודים על רציחה - אני לא יודע מה היה אומר אם היה מאמין שינצחו)

אני לא מול העם שלי אלה מול מנהיגו נכון שיש אמרה מפורסמת (של לפנטין אם זה חשוב לך) ש'השקטים שבעם - הם אזרחיו הטובים ביותר של הדקטטור' אבל כאשר אני מדבר אם 'סתם אנשים' הם לא שוטפים לחלומותיך בדבר שלטון טוטליתרי שבוא אין זכויות לפרט
ויתרה מזו כולם כמעט מבינים שאנחנו במלחמה שבה יש קורבנות ולא חייבים לעמוד לצד הגויים תמיד כמו ראשי ממשלתך וצבאה - אז לא רוב העם לא אתך
דרך אגב על כל אחד נחרץ כמוך שמעתי אחד לפחות שחושב שצריך לתת ל'נערי הגבעות' נשק ולשלוח אותם לצוד (וזה לא נסוח שלי)

ככל שאתם תצדקו אלימות - אנשים ילכו לכיוון הזה יותר
כל יו"ש כמעט ללא יוצא מין הכלל (הכוונה למקומות המוסדרים) קמהותן טל

בסופו של דבר בהידברות וב"הסכמות" בין ראשי תנועות ההתישבות, לבין השלטון.

נוער הגבעות דהיום, היה מנסה להקים את אלון מורה 8 פעמים באותו מקום, ומה שהוא היה מקבל זה לא אלון מורה במקום אחר + בהמשך קדומים באחד המקומות שאלון מורה הוקמה קודם לכן, אלא ככל הנראה היה מקבל כמה וכמה יהודים ששוב היו יושבים במעצר לזמן רב, ולא ישוב יהודי אחד.

כאשר תנועות ההתיישבות יודעות להגיע להסכמה עם השלטון, גם אם לעיתים ב"קריצה" וב"העלמות עין" (וזה לא מדוייק בכל המקרים - למשל, עפרה, הישוב הראשון שלמעשה קם בפועל ביו"ש, בפועל עוד לפני ההתישבות האחרונה של אלון מורה - עפרה קמה, בזכות...שמעון פרס. נאמין או לא, היהודי הזה הוא זה שאישר את הקמת הגרעין על הבסיס הצבאי במקום...שלא לדבר על כך שבפועל חלק נכבד מאוד מהישובים שאושרו בתקופה ההיא, אושרו על ידי הממשלות השמאליות דווקא) - אבל זה העובדה, בסופו של דבר הם עבדו בשיתוף פעולה עם השלטון. אחרת לא היה להם ביוב, חשמל, בזק, מים, תשתיות, וכו' וכו'...

אתה יודע שאני צודק... ושיש הבדל גדול מאוד בין התנהלות בוני ההתיישבות ביו"ש לבין נוער הגבעות דהיום...

בהתנגחות בלתי נגמרת מול השלטון בלי שום רצון בכלל להידברות - הם לא יגיעו לשום מקום. אם הם היו רוצים להידבר עם השלטון, בסוף היו מגיעים להסכמות כלשהן. גם בהתישבות ביו"A בכל השנים הה צורך לא מעט פעמים להתפשר במקומותא חדים כדי להצליח יותר באחרים, להפעיל לחץ פוליטי במקומות הנכונים, להיעזר באנשים שלא תמיד אנחנו רואים בהם כ"בני בריתינו", וכן, זה ישמע "מזעזע" אבל לעיתים גם היה צורך "להתחנף" לשלטון פשוטו כמשמעו - וזה אכן, עזר.

בהנחה שמעבר לעובדת הרצון לגור במקום כלשהו, ובעיקר בכל הארץ - לאו דווקא ביו"ש, אבל ג-ם שם - בהנחה שהרצון להתיישב ביו"ש נובע גם מהרצון למנוע את ההתנתקות מחבל הארץ המקסים הזה, יוצא שהצעדים הפרקטיים של בניית יו"ש ב40 שנים האחרונות - הם הצעדים שימנעו את הגירוש וההתנתקות האלו, בעזרת ה'... לא הגבעה הבודדת שמפונה שוב ושוב...ובטח לא שריפת התינוקות או המסגדים...

ברור שיש הבדל ולא טענתי שלאטוביה2
אבל הטענה שלי ניא אחרת
אני אנסה לקצר לקמה נקודות ענייניות

א. ההתישבות ביו''ש קמה על בסיס אי ציות ציבורי למדינה ומוסדותיה והכפפתם לרעיונות שלא חפצו בהם.
ב. טענת ה'נוער גבעות אלים יותר מדור המיסדים' היא בלבול מח אחד גדול. אי אפשר לצפות ליחס שווה כלפי החיילים של אז וחיות האדם של היום.
אתה חושב שכל מי שנעצר הוא פושע?מישהי=)

תגיד מה אתה דפוק במוח?

ה' ישמור, מלחיץ.

אתה כנראה מאמין לכל טיפת שקר ששר הביטחון אומר, נכון?

אז לידיעתך, כל אלו שנעצרו כביכול על הרצח בדומא, לא השתתפו בזה

וגם כנראה יהודים לא עשו מעולם תגי מחיר,

וגם, המדינה רוצה להילחם בטרור, 

אז הם אוספים את הדם היהודי מהרחוב, ומכניסים כל יהודי עם פיאות לכלא.

תיזהר לא להיראות כמו גבעון אחרת יעצרו גם אותך

ותגיד להורים שלך שאתה פושע.

אתה יודע? משהו מצחיק. העצורים המנהליים הם אלה שהשב"כ

רוצה לעצור ואין להם על מה, ומאז שנתנו את האישור

הם עושים מעצרים מנהליים על ימין ועל שמאל.

אז תסלח לי.

@ותן טל

כבר האשימו אתכם ביצירת הקצר בבית בדומא?מושיקו
תאוריה מסובכת שלא תחזיק אפיךו בבית המשפח הישראליטוביה2
כנראה שיתמקדו במעצרים מנהלים
אני קיבלתי בצוהמצב חסה

"המצביע על מעורבותו האישית של "***" בפעילות בלתי חוקית ואלימה המסכנת חיים ורכוש לרבות אלו של תושבי האזור"

עוד יגלו שזה היה טכנאי יהודי שבדק לפני זה את הבית ׁותן טל

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך