לא מאמינה שהגעתי למצב הזה... אנונימי (פותח)

בא לי שנהיה אסורים!!! 

אני שונאאאאת את הגוף הזה שנהיה לי מההריון!!! אני מתביישת! עולות לי דמעות בעיניים כל פעם כשאני מסתכלת על עצמי במראה!!

אני יודעת שזה ככה, וצריך לשמוח שאני בהריון וכו' אבל קשההה ליי!!!

איכס איכס איכס!! איזה בטן מגעילה נהייתה לי!

הטבור, הפס החום הזה באמצע הבטן, השיערות שצצו בכל מקום, והכי נורא- הסימני מתיחה!!!

מה קורה איתם אחרי הלידה?

עזבו את הצבע שדוהה... ממה שאני רואה באינטרנט, זה נראה כאילו הם גורמים לעור להראות רפוי ומכווץ כזה...

לא יעזור לי אם אני יעשה אח"כ התעמלות? זהו? תשאר לי כזאת בטן לתמיד?

אוף... מרגישה כלכך טיפשה אבל לא מסוגלת להתגבר על התחשות האלה... בא לי לבכות כשאני חושבת על מה יהיה אחרי הלידה... איך אני אהיה מסוגלת להיחשף שוב לעיני בעלי?? איך זה לא יגעיל אותו?? אני לא מצליחה להבין... אני פשוט מרחמת עליו... 

ככה בדיוקקק הרגשתי בהריון!!!שוג

אחותייי קודם כל מזל טוב!!

סתם בשביל ההרגעה אני עליתי בהריון 27 קג!! התחלתי 50 ו...תעשי חישוב..

היו לי סימני מתיחה בכל הגוף. אפילו באף

כל הגוף סימני מתיחה וממש התביישתי בעצמי ובגוף שלי..

מיד אחרי הלידה  ירדתי 24 קג!! ואז נשארתי עם כל הסימני מתיחה.. 

אחרי קצת התעמלות הבטן מתחילה להיכנס פנימה והסימנים מתחילים להיעלם!!

יש גם משחה ששמים כבר בהריון לסימנים וגם שמן נבט עוזר אם אני זוכרת נכון.

אצלי הפס דהה ממש.. 

אז תתכונני לחזור אחרי הלידה ולהיות חתיכה כפי שהיית..
אני מניחה שגם עכשיו את יפיפיפה רק קצת מבואסת שאת לא מושלמת כפי שאת רוצה להיות

עובר בריא ואמא בריאה! בהצלחה

מזדהה איתך, אנונימיאמא+
היית שמה שמן נבט קבוע? זה באמת עוזר? אני עליתי בהריון 22 קילו ולא נעלמו לי הסימני מתיחה, רק התבהרו. פשוט דיכאון. ובהריון הנוכחי יש לי כמו פיצוצים כאלה מסביב לטבור.
מזדהה לגמרי עם אנונימי.
מה שכן, התעמלות לעיצוב וחיטוב בטוח עוזר רק שאני לא הספקתי לעשות לפני ההריון הנוכחי...
אוף אז למה כולם אומרים שזה לא ככה?? (הפותחת)אנונימי (פותח)

אני סוף תשיעי ועליתי 11 קילו... אומנם אין לי המווון סימנים (בעיקר ב2 צידי הבטן באיזור המותניים) אבל יש...

וכאילו כדי לעצבן, אז לאמא שלי לא היה כלום!!!

בכל מקרה ממש עודדת אותי!!

יותר מהכל מפחיד אותי שבעלי יגעל ממני... (גם אם הוא לא יגיד מילה..)

לא הפותחת -אנונימי (4)
אני אישית הייתי מדברת על זה עם הבעל.... אומרת את התחושות. לאף אחת אין גוף מדהים כמו שתמיד זה נראה... ובסופו של דבר הבעל אוהב אהבה נפשית מעבר למראה שלנו. את יכולה לשתף אותו בחששות... במיוחד שאתם סביר להניח כרגע מותרים. הוא אוהב אותך ויקבל אותך לא משנה מה.
ונניח בצורה קיצונית - זה יפריע והוא לא יגיד לך?! אז זה עבודה שלו ובסופו של דבר זה חלק מהבריאה . והוא יקבל את זה ... זאת אהבה.
ולא תתורו אחרי עיניכם ...זקנת השבט

אני לא מאמינה שאני בוגרת החינוך החילוני כותבת את זה . אנחנו חיים בעידן שמקדש את התמונות , הצילומים , איך שדברים נראים . את נראית נפלא . תעמדי מול הראי ותתאהבי בקמטים האלו , בכתמים המעניינים.

זו מתנה נוספת על המתנה האמיתית -הזכות להיות אמא ,שהיא לא מובנת מאליה. והמתנה? ללמוד לאהוב את עצמך -כולל כל התוספות.

אפשר לעשות התעמלות , אפשר למרוח תמרוקים . לא כולן נראות כמו בר רפאלי , ורוצה לשמוע סוד ? גם בר רפאלי לא נראית כמו בר רפאלי.

דווקא בגלל שאת בוגרת החינוך החילוני את כותבת דברים כאלו.אנונימי (15)

פשוט עיוות של הפסוק!

"לא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם"= אין שום פרשן שמפרש שיש איסור להתבונן על האישה שלך, להיפך , זו מצווה להתייפות בפני בעלך, ושחשוב לך שבעלך ימשך לחיצוניות שלך -אין דבר טוב מזה!

הבעייתיות זה להסתכל על נשים אחרות, על מראות שאינם שייכים לך.

היא לא ביקשה להראות כמו בר רפאלי, היא ביקשה להיות אישה יפה בעיני בעלה. וזה הכי לגיטימי ובריא בעולם!

היא לא התכוונה לבעל.אנונימי (16)
לעניות דעתי, הכותבת (זקנת השבט) התכוונה לאשה עצמה, האישה לא מרגישה נוח עם עצמה ועם ן גופה וזה נובע (אולי) מזה שמקדשים את ה"מושלמות" שלא קיימת.
נשים, תלמדו לקבל את עצמכן, ותראו איך שהגברים שלכן, אוהבים אתכן ונמשכין לגוף היפה של האישה המקסימה שעכשיומהיא גם אמא!
נכון זקנת השבט

אגב בר רפאלי. ראיתי אותה פעם בראיון , היא דברה והיתה עצובה -באותו רגע היא אשכרה נראתה מכוערת. שניה אח"כ דיברה על משהו שמח וחזרה להיות יפה . חיוך מלב הוא דבר יפה בעיני.

האמת שגם לי באאנונימי (3)
פחןת מהסיבות האלה..
יותר בקטע שבא לי שיתגעגע קצת
מרגיש שהוא כאילו התרגל למותרים. יחד פעם בשבוע..
אז בא לי געגוע והתחדשות בע"ה.
בלי המצב הזה של לצפות ואולי וכו ולהתאכזב..
בהצלחה עח הסימנים. ממה שתיארת בקושי עלית במשקל. אז תחזרי לעצמך מהר בע"ה. אל תדאגי
סליחה על השאלה, אבל למה לא?אם ל2

למה לא מה?אנונימי (פותח)

סליחה על השאלה- רק אנחנו נראים אחד לשני רק בחושך??קפה קפה

להיות יחד בשעת המצווה צריך בחושךאנונימי (5)
אין שום מניעה להיות באור לפני...
הפותחת- עונהאנונימי (פותח)

אני יודעת שמותר ואין בעיה להחשף אחד לשני גם באור, העניין הוא רק בשעת התשמיש. חוץ מזה, את אומרת לי שבעלך לא רואה אותך בלי חולצה?

סתם ככה - לא.אנונימי (6)

וגם אנחנו נראים אחד לשני רק בחושך.

הפותחת- עונהאנונימי (פותח)

טוב תשמעי זה נראה לי ממש עניין אישי של כל זוג.. אני יודעת שמבחינה הלכתית אין שום בעיה (ואפילו לא רמז לבעיה) שבני זוג יראו אחד את השני ללא בגדים (למעט במקום הערווה). אני גם חושבת שבדיוק ההיפך (זו כבר דעתי האישית), זה מאוד מקרב ומייצר אינטימיות. חוץ מזה שיש משהו מאוד יפה בגוף של בן/בת הזוג בד"כ.

נכון ענין אישי.אנונימי (6)

ואין בעיה הלכתית, וכל זוג ומה שהם חושבים.

מקווה שזה בסדר לשאולאנונימי (12)

בחושך את כן מורידה את החולצה?

כי אם לא זה הזוי, הוא לא מכיר את השדיים ואת הבטן שלך?

ואם את מתביישת אז אולי אפילו תלכו לטיפול, זה לא נשמע דבר נורמלי 

אולי לא הייתי מובנתאנונימי (12)

התכוונתי לשאול אם הוא לא מכיר את האיזורים האלו אצלך אפילו במגע ולא רק במראה

הלו - לא להגזיםאנונימי (6)

בעלי מכיר אותי היטב חיוך. לא נראה לי שיש בני זוג אוהבים שהבעל לא מכיר.

והסיבה שבחושך היא לא בגלל דימוי גוף נמוך - בניגוד לנשים כאן, אני מבסוטה לגמרי  מהשינויים - קודם הייתי מקל, ועכשיו סופסוף קיבלתי צורה ומלאות (והוא אוהב את הגוף שלי ככה וגם ככה).

אולי זה בגלל שבעלי רב. אולי בגלל שהוא צנוע שבצנועים באופן כללי, בכל ההנהגות שלו. ויחד עם זה עם גישה בריאה לכל הנושא - זה לא סותר.

והאמת היא שבחושך חושים אחרים מתחדדים ומעצימיםאת ההנאה, וגם הדמיון.

אז סליחה, לא הבנתי נכוןאנונימי (12)

ישבתי שגם בחושך את נשארת עם חולצה... אופס...

הכל טובאנונימי (6)

בלי קשר אליה,אנונימי (13)
לפי ההלכה צריך להיות בלי כלום.
כל הרעיון של תשמיש בחושך זה כדי לא להתגנות אחד על השניקפה קפה

הרי רובנו לא דוגמנים ולא דוגמניות, ומה שתופס דגש אז זה האהבה הנפשית-יחד עם גוף כלשהו, שלא רואים, וכך הוא לא יכול להפריע ולדחות את בן הזוג... אז למה להיראות באור? אנחנו לא..

לא נראה לי שזה כל הרעיוןארץטרופיתיפה
נראה לי שהרעיון הוא צניעות.
הפותחתאנונימי (פותח)

למה להראות באור? פשוט מאוד, כי אנחנו נהנים לראות אחד את השני! גם עכשיו בהריון, אני יודעת שבעלי מאוד מאוד אוהב את הגוף שלי ואוהב לראות אותי בלי בגדים...

בעלי מהמם בעיני למרות שהוא לא דוגמן ואני עדיין מאוד מאוד אוהבת לראות אותו! זה מאוד מושך בעיני, זה יפה וזה מעורר! זה בכלל לא קשור...

ולא סתם כתוב שלא ישא אדם אישה עד שיראנה... כנראה שיש חשיבות גם לצד הזה...

אנחנו לא נוצרים, והגישה שהגוף הוא "סתם" ואין שום משמעות ליופי היא אינה דרכה של היהדות (שאם כן, לא היינו פוגשים בתנ"ך כ"כ הרבה אנשים שמתוארים במראה החיצוני שלהם. שרה, רבקה, רחל, שלמה, שאול, אסתר, והרשימה עוד ארוכה...)

זה לא כל הרעיוןאל הר המוריה
אם אני לא טועה זה יותר קבלי.
אני אחרי לידות לא נשאר כל סימןאין כמו אמא
הגוף שלי יפה בדיוק כמו שהיתי בחורה, אין לי שום מתיחה ושום כהות בעור ולא עור מדלדל וכו... ממש לא לכולם העור והגוף מתקלקלים
ו... מה זה עוזר לי? (הפותחת)אנונימי (פותח)

אני מאוד שמחה בשבילך יקירתי, אבל זה ממש ממש לא מעודד (בלשון המעטה) כי אני מסבירה לך שאצלי אני כן רואה שינויים... יש לי סימני מתיחה אז כנראה שאני לא אחזור להיות חתיכה כמו לפני ההריון.

אז למה להראות זאת לבעלך? מספיק שאת יודעת מה לא נאהקפה קפה

בענייך ולטעמך, למה לא להשאיר לו רושם טוב מלפני זה?

בהריון כן היה אבל אח"כ נעלםאין כמו אמא
אני גם עושה שנים כושר אולי זה עוזר לגוף לחזור, זה לא היה מידי, אחרי כל לידה לוקח לי איזה שנה לחזור לעצמי לחלוטין כי אז אני גם מפסיקה להניק.. בשנה הזאת אני לא רואה כל בעיה עם הסימנים, אני גם לא מדברת על זה ולא עושה מיזה עסק
זה מוזר מה שאת אומרת (הפותחת)אנונימי (פותח)

לפי מה שאני ראיתי אין דבר כזה שסימני מתיחה נעלמים... זה כמו צלקות.

אצלי לא נשאר, לא יודעת למהאין כמו אמא
אולי זה סוג עור, יכול להיות עור שקוף ולבן זה נשאר.
בדיוק הפוך! על עור כהה זה הרבה יותר בולט/נשאראנונימי (פותח)

כנראה מה שהיה לך זה לא סימני מתיחה...

בהריון כן היה אבל אח"כ נעלםאין כמו אמא
אני גם עושה שנים כושר אולי זה עוזר לגוף לחזור, זה לא היה מידי, אחרי כל לידה לוקח לי איזה שנה לחזור לעצמי לחלוטין כי אז אני גם מפסיקה להניק.. בשנה הזאת אני לא רואה כל בעיה עם הסימנים, אני גם לא מדברת על זה ולא עושה מיזה עסק
היי, בהריון השני עליתי 20 קילונונימי

והיו לי סימני מתיחה שממש ביאסו אותי, בעיקר בגלל שבהריון הראשון לא היו...

כמו שלך-גם לי היו בעיקר בצד, אני יכולה להגיד לך שיש הרבה נשים שיש להן בכל הבטן.

לי אחרי הלידה הם ממש התבארו ונשאר מן פס בהיר וקצת כסוף (לא יודעת ממש לתאר את זה..) וממש כמעט ולא רואים את זה.

זה יעבור ויתבהר כ"כ שלא תרגישי

ולא עלית הרבה אז גם תרדי בעז"ה מהר מאד

ואני בטוחה שבעלך אוהב אותך לא משנה מה ואפילו אולי את יותר מושכת בהריון (אל תצחקי, יש בזה משהו..)

גם אותי זה דוחה ואני מרגישה לא נשית בכללאנונימי (7)
אבל דיברתי עם בעלי והראתי לו את הסימנים ואמרתי לו שהגוף שיהיה לי אחרי הלידה זה לא הגוף שלפני.

ולאט לאט אני מכינה אותו לקראת הלידה.
ממליצה לך גם לטפטף לו, שזה תהליך טבעי ותקין שקורה לכולן ובסוף את תראי שתרגישי טוב עם עצמך.
מזדהה לגמריאנונימי (8)
שונאת הגוף שלי בהריון.
דווקא את ההריון עצמו אני אוהבת כלומר את מה שגדל בתוכי מנסה להתחבר לצד הפנימי והחוויתי של הריון מאשר החיצוני.
אבל האמת זה באסה.
אין לי בגדים נורמאלים להריון כי אני מתקשה למצוא בגדי הריון בסגנון האישי שלי.
אני מרגישה שמנה. הירכיים שלי התעצמו.. בקיצור פיכס. סימני מתיחה יש לי טיפונת בצדדיים. אבל בעיקר מעצבן אותי ההשמנה, הכבדות, עייפות החומר...
הקטע הכי הזויי הוא שכמה שאני חושבת שאני מכוערת בהריון ככה בעלי בטוח שאני מהממת. מבחינתו שאני אהיה בהריון כל החיים כי זה יותר מושך.
לכי תביני ראש של גברים..
אבל מכאן למדתי לא להכניס את עצמנו לסרט. יש להם הסתכלות משלהם ליפה או לא יפה שמושפעת הרבה גם מהקשר הרגשי.
הרגעי. נסי לפנק את עצמך עם קוסמטיקאית טובה פדיקור מניקור. אולי קצת גם התעמלות. קצת יותר להתחבר אל הגוף...
השתדלי. להתפקס על מה שנמצא בפנים, העולל הקטן, התלותיות בך, הצמיחה שבתוכך ועל עוצמות הקשר בינך לבין תינוקך..
ובקשר לבעלך? תני לה' לנהל את העניינים, סמכי עליו.. עוד תופתעי לגלות שבעלך רחוק מהגועל.
חיבוק ובהצלחה.
אני לא מבינה! רק הסימני מתיחה מפריעים לכם?אנונימי (9)
אני עוד ךא הגעתי לשלב שאני מתבאסת עליהם!
אני עוד בשלב מוקדם יותר.
מתבאסת שהחזה שלי גדל בשתי מידות ושבמקום שיעמוד יפה הוא מדלדל (אני אחרי לידה) ושכולי התרחבתי!! אמא שלי אמרה לי בתור מחמאה שניהיה לי אגן/ גוף של אישה שילדה.
חייבת לכתוב משהואנונימי (10)
אני חיכיתי הרבה זמן להריון הזה, ועברתי טיפולים בשביל לזכות בו. ואני בטוחה שאני לא נבהל מכל הדברים האלה, ופשוט ישמח מזה שה' זיכה אותי להיות בהריון. בדיוק כמו שהיום אני שמחה מהבחילות והחולשה. לפעמים כשהריון בא בקלות, שוכחים להודות לה' על הפלא הגדול הזה.
לא רואה קשר בין הדבריםאנונימי (8)
גם אני חיכיתי להריון הרבה זמן.
עברתי עוגמות נפש וטיפול מאוד מסוים שהוא לא קל. אנמ מאושרת מההריון ובעיקר מהעובדה שאוטוטו אהיה סוף כל סוף אמא הוא אבא וכולנו יחד משפחה.
מודה לה' על הנס הפלאי והמיוחד שגדל בתוכי ומודעת לאלפי הזוגות שהיו מוכנים להחליף איתי תמורת כל הון שבעולם.
אז מה?
עדין הבחילות קשות. העיפות מתישה. העצירות מכאיבה והגוף שלך שמשתנה... זה מפחיד. ולפעמיים כן אפילו קצת דוחה או לא נעים. אני מרגישה שני מאבדת את עצמי.אני חושבת שבמיוחד קשה לבנות שהיו מאוד מחוברות לגוף שלהם עד ההריון.. זה אומר שלא שמחים בהריון? שלא מודים מעליו? תקראי את התגובות למעלה, מישהי אמרה שהיא מוכנה לוותר עלזה? או שזה לא שווה לה?
ואולי כאן נעוץ הקושי הכי גדול הקוטביות הזו בין הגוף שמשנה צורה והדחיה ממנח לעומת חיבור אדיר ואהבה עצומה לאותו עצמו שדוחה אותי.. ההריון.
קוראת שוב את שכתבתי לא יודעת אם הצלחתי להיות ברורה. מוזר לשנוא מאוד ולאהוב מאוד את אותו העניין...
אני לא חושבת שזה קשור (הפותחת)אנונימי (פותח)

גם אני חיכיתי להריון הזה כמעט שנה... ובאמת בהתחלה זה מה שהרגשתי. 

מצטערת אני לא חושבת שיש מה להשוואת בין בחילות וחולשה וכו' לבין פגימה במראה החיצוני והביטחון העצמי שלי במקום האינטימי בזוגיות.

אולי אני יותר מידי מחוברת לגוף שלי ויותר מידי היסטרית לגביו אבל למרות שסבלתי (ועדיין) מבחילות ותחושות ממש קשות שאפילו פגעו לי בלימודים בצורה משמעותית, זה לא דומה לתחושות שיש לי עכשיו לגבי השינויים הפיזים.

סליחה, אבל חיכיתי הרבה יותר משנהאנונימי (10)
והטיפול ההורמונאלי ממש שינה לי את הגוף. השמנתי, נהיה לי סנטר כפול, התרחבו לי המותניים, וגם החזה נהיה ענק.
אני לא אוהבת את השינויים האלו, אבל אני שמחה בהם, כי בזכותם אני בהריון, ובעז''ה בהמשך סוף סוף יהיה לי תינוק.
ואני שמחה בסבל הזה, כי זה סבל של הריון. יותר מזה, אני סובלת נורא מכאבים בבטן בגלל גירוי יתר שחלתי מהטיפול. זה כאבים שיכולים גם ממש להשבית מרוב כאב. כיף לי? לא, אני שמחה בזה? כן, מאוד, כי ז. חלק בלתי נפרד מההריון שלי.
או קיי... אז דבר ראשון אני מצטערת שהשוואתי ....אנונימי (פותח)

יכול להיות שאנחנו פשוט שונות ביחס שלנו לגוף.... אשרייך שאת מצליחה לראות את הדברים ככה... לי קשה מאוד

זה בגלל היחס שלי להריוןאנונימי (10)
מבחינתי זה מתנה, ביחד עם כל הנלווה אליו, גם אם זה לא נעים.
מזדהה^^^אנונימי (14)
גם אני חיכיתי לא מעט ועכשיו שההריון המיוחל הגיע, אני שמחה! כן, זה כואב,כבד,יש שינויים שקשים לי, אבל אני שמחה גם עליהם! זה שווה את הכל.
לדעתיl666

קודם כל חיבוק

ואז כל עוד יש לשניכם חשק אז פשוט תיהנו ועדיף לך לא לחשוב על זה יותר מדי

מקסימום תכבי את האור

חבל להימנע מקרבה

הרבה גברים לא כולם כמובן אבל הרבה בהחלט  נמשכים  לאישה שהם אוהבים גם עם כל מה שתיארת

ולא צריך לרחם עליו, אני מניחה שיש לו אישה יפה ומטופחת 

לא אצל כולם הכל אותו דבראנונימי (11)
אני הייתי חתיכה לפני ההריון, אבל ממש, וב"ה הריתי מיד אחרי החתונה, ואף אחד לא הכין אותי לזה ועד היחם אני בהלם מאיך שהגוף השתנה, בעיקר החזה הנפול הזה, זה הכי מדכא אותי. הסימני מתיחה דוהים עם הזמן ועם ההתעמלות, אבל עצמות האגן שהתרחבו, והחזה, זה לא חוזר.
אז יש את מי שיגיד שזה יפה ונשי, אבל לי זה ממש מפריע ואני מתגעגעת לגוף היפה שלי, וכמה שבעלי יגיד שגם עכשיו אני יפה קשה לי להאמין לו..
בסופו של דבר זה ענין שלאנונימי (6)

לקבל את עצמך. לשמוח עם השינויים. 

התכוונתי שחבלl666

לפגוע בחיי אישות גם אם אישה חושבת שהיא פחות יפה

זה הרבה יותר חשוב לזוגיות ממראה החיצוני

אגב רב הנשים משתנות עם הגיל

מי אמר שאישה חייבת להיראות כמו דוגמנית ומי אמר שזה יפה בכלל

יופי זה סובייקטיבי    

נקודה אחתארץטרופיתיפה
החזה הנפול חוזר להיות יפהפה בהריון הבא ב"ה.
צריך לברר מה אפשר לעשות, כי אחרי שנה הנקה, אם את לא בהריון - החזה באמת נראה על הפנים ( לא עם חזיה, אבל כשלעצמו כן,).
יש לזה פתרון?אמא+
א"א להרות שנה אחרי שנה ברציפות רק בשביל היופי של. חזה,
עם כל הצער שבדבר...
דווקא נראה לי שווה ארץטרופיתיפהאחרונה

שיר שאני רוצה להקדיש לך אנונימי (17)
עקבתי אחרי השרשור הזה בענין,
גם אני בהריון ומנסה להתרגל לגוף המשתנה..

ונזכרתי בשיר הזה,של יצחק שלו, המוקדש לכל הנשים
שעברו/עוברות/יעברו הריון:

שמלת הריון

נצבת היית אל עומת הראי וייאוש בעינך.
שואלת היית את האיש אם תיטבי בעיניו כלפנים.
והוא לך עונה כגברים: לעולם לא תדענה אתן
אימתי נאהבכן באמת, בכל נפש ונים...

"שיוסר כבר השק הלזה" נאנחת היית במרירות
למראה של סות רחבה העוטרה לגזעך שעבת.
ולא כן אנכי. מעולם לא תדעי מה יפית ללבי
באותם הימים שניחשנו אם בן הוא או בת.

יש ונראית כלוחם העמוס סובלו, מבוסס
במסע עדי אות לו יתן לפתח חגור ולפרוק.
יש ודמית לאומן העוטה סינרו ומפסיע
לקראת מלאכה חדשה, רציני לבלי חק.

ותמיד כמו איש החובה העושה מעשהו יומם,
ברצון ובלי רצות, בתלונה עמומה, בכניעת עבדים.

ורק שמאסת בשמלות שעינן כעין אהל נטוי,
ורק שהזית על שמלות גזרתן ככדים.

הייתי לוטפך ומנחם: עוד יגיעו ימים אחרים,
עוד נגור ונתפר לך כדין החיטוב וכיד הדמיון.
אך אני לא חשבתי כזאת. לא היו לי ימים הטובים
מאותם שהלכת לצדי בשמלת הריון..

תודה אמא+
מניקות- איך אתן ישנות?אור10

מקווה שטוב יחסית

אבל השאלה היא טכנית

עם רפידות? אולי בלי חזיה?

איך אתן מנהלות את הנזילות וכו

אניDoughnut

כשהנקתי הייתי ישנה עם גוזיית הנקה קלילה ורכה ובפנים שמתי רפידות. סגנון כזה:

Buy Black/Cream - מארז הכולל 2 חזיות הנקה והיריון ללא תפרים וללא ברזלים, סדרת Ultimate Comfort from Next Israel

כנ"ל - בתחילת ההנקהשומשומ
בהמשך שכבר אין טפטופים ישנה בלי …
כנ"לשמ"פ
לחצי שנה הראשונה 
כל פעם איך שנוח לימדפדפת

בהתחלה ישנתי רק עם חזיה ורפידות

לאחרונה חזרתי לישון הרבה פעמים בלי

עדיין מטפטפת וקמה בבוקר רטובה, אבל מחליפה את הפיג'מה ויש מגן מזרון אז שווה את הנוחות שלי

אניניגון של הלב
גוזיה קלילה ונוחה בלי קרסים ורפידות
כשממש לא היה באלי חזייהאנונימית200
שמתי מגבת מתחת לחולצה. ובכללי פשוט החלפתי חולצת פיג'מה כל יום
בתקופת נזילות עםאוהבת את השבת

ממש שלא אוהבת עם

מעדיפה לנסות להסתדר עם גופית ספגטי שקצת תתמוך

הכי אוהבת טישרט

אני לא מצליחהעוד מעט פסח

לישון עם חזייה. ממש לא נוח לי.

הייתי מגלגלת חיתול בד ושמה מתחת לחולצה, שיספוג טפטופים.

ובאמת מחליפה פיג'מות בתדירות מאוד גבוהה.

גם אני ככהאוזן הפיל
עם גופיית הנקה ורפידותמוריה 7
חזיה נוחהרקאני

בלי ברזלים

ועם רפידות

אבל אני ממש בהתחלה מאמינה שבהמשך כשיתאזן אני אשן בלי

ובאיזה גיל של התינוק מפסיק הטיפטופים?אור10

מרגישה שהרפידות לא טובות לי, סוגים שונים בהחלפה גבוהה, מגרות.

וכשאני בלי חזיה אלא עם גוזיה נדמה לי כאילו אין גבול לשד לתפוח ולהתמלא עוד בחלב.

בקלות נהיה לי דלקות...

טוב מתעודדת מהתשובות ללכת על נוחות ולצפות למאזן ייצור חלב ...

תודה לכולן!

אצלי מלידה ללידה הפסיק יותר מהרהשם שלי

אצל הגדולה, בהתחלה שאבתי ונתתי כתוספת להנקה. כנראה שזה גרם ליותר מידי חלב, והיו לי מלא נזילות. בהמשך היא התחילה לישון לילות שלמים, אז זה גם גרם לטפטופים בלילה.

אצל השני היו בהתחלה טפטופים, אבל זה התאזן יותר מהר. ואתם השלישית עוד יותר מהר.

אצל הקטן, בהתחלה רק שאבתי ולא הנקתי בכלל, ולא הייתי צריכה בכלל רפידות הנקה.

לא מפריע לי לישון עם חזייה.

אז בתקופות של טפטופים, ישנתי עם חזייה ורפידות.

וגם אחר כך המשכתי לישון עם חזייה.

אצל הגדולה בהתחלה הייתי שמה גם חיתול בד כדי לספוג את כל הנזילות.

בהתחלה עפ חזיה למרות חוסר הנוחות המשוועהשקט הזהאחרונה
או אם ממש לא נוח לי אז עפ חולצת דרייפיט וחיתול בד מתחת לחזה בזמן ההנקה.

כשמתאזן מפסיקה עם החזייה

התלבטות הריון נוסףקפצתי לבקר

שבוע טוב!

בזמן האחרון יש לי המון מחשבות על הריון וילד נוסף, אבל זה נורא מפחיד אותי

אני כמעט בת 36, בעבודה סופר תובענית, עם ילדים בבית, ורקע של הריונות מורכבים/ בסיכון/ אשפוזים וכו'

לא יודעת איך הכל יכול ללכת ביחד.

עכשיו אני בטרפת של עומס אין סופי, להכניס עוד הכבדה כזו, ואז בעז"ה עוד תינוק חדש עם כל הטלטלה לבית, נורא מפחיד אותי.

מצד אחד מבינה שהחלון הביולוגי הולך ומתכווץ, מצד שני חוששת מאוד מקריסה מעומס. לא רואה שום מקום בחיים שאוכל להרפות להוריד שם לחץ, ולא יודעת איך אוכל לשרוד הריון בסיטואציה הזו. מצד שני- להתפטר כדי להיכנס להריון זה לא הגיוני בעליל.

אשמח לשמוע את דעתכן, איך משלבים הכל יחד בעומס החיים.. 

נשמע לא פשוט וזו באמת החלטה לא קלההרמה

בת גילך, אני הייתי בטוחה שסגרתי את הבאסטה

נתתי בגדי הנקה והריון לחברות

מסרתי עריסות ובגדים וכו בדיוק מהסיבות שציינת

ומשהו קרה

יותר שכל פחות בלב

הבנתי שסיכוי גבוה שאתחרט שאין לי עוד אחד מאשר שיש לי עוד אחד

הפסקתי אמצעים ואמרתי השם אתה תחליט מה צריך להיות, לא אני.

ואכן אני בתחילתו של הריון

ובה שמחה על ההחלטה שיהיה לי ילד זקונים עוד ממתק בבית

ויהיה בסדר

גם עם העבודה וגם עם ההריונות וגם עם הכל

כמו שהשם עזר עד עכשיו הוא עוזר ויעזור עם הכל גם בהמשך.

שאלה תאורטית - אם בעוד 3 שניםהמקורית

יחסי העבודה יעלו על שרטון ותתפטרי או יפטרו אותך מהעבודה חלילה, היית מצטערת שלא ניסית להרות עכשיו?

לדעתי - לא צריך להתפטר כדי להיכנס להריון, אפילו מיותר, יש לך זכויות לנצל בתור הריונית עובדת כמו ימי מחלה שמירה חלד חלת וכו

בעיני העבודה היא השיקול המשני פהרוני 1234

ההריונות הקודמים שהיו בסיכון וכללו אשפוזים וכו'  הם שיקול הרבה הרבה יותר משמעותי וצריך לקחת בחשבון גם השלכות לטווח הרחוק.

לאחרונה קרובת משפחה שלי היתה מאושפזת בהריון בסיכון ולאחר תקופה קשה (בעיקר לבעלה ולילדים שבבית) נולד פג וזה ממש לא פשוט…

מסכימה. התייחסתי למה שראיתי לנכוןהמקורית

ורלוונטי לי לענות לו.

מאוד תלוי מה הסיכון ומה ההשלכות

קודם כל את עדיין צעירהפרח חדש

נכון שאין לך 10 שנים ללדת

אבל גם 5 שנים זה לא קצת

תחכי עוד קצת

הילדים טיפה יגדלו וזה כבר יראה אחרת..

בעיני כשיש מאוד רצון לעוד ילד אז שווה את המאמץ וגם את המחירים

זה דברים ידועים כבר והם לא יגיעו בהפתעה אז תוכלי להערך לזה במידה מסויימת ולקבל בסלחנות גם אם דברים לא יהיו כמו תמיד בתקופה מסויימת.

מנסיוני ככל שעולה הגיל ההריון יותר קשהנירה22

וכמובן יותר חדש ממומים לעובר

לכן דוקא אני לא הייתי דוחה לעוד כמה שנים

לא כמה שנים. אבל שנה שנתיים לא חושבתפרח חדש
שזה מאוד משנה
התלבטות קשהדיאן ד.

לדעתי עבודה זה לא שיקול, ילד זה החלטה לדורות קדימה

ועבודה עם כל החשיבות שיש לי לעבודה אני חושבת שהיא בכלל לא אמורה להיכנס למערך השיקולים.

תחשבי שתצאי לפנסיה ותגלי שתוך דקה כולם מסתדרים בלעדייך ואת לא הבאת עוד ילד כי יש לחץ בעבודה...

הרבה יותר חשוב מזה זה הדינמיקה במשפחה, הכוחות שלך, של בעלך והילדים לעבור שוב תקופה מורכבת ולא פשוטה.

אני חושבת שהצד השני של זה זה עד כמה אתם רוצים ומשתוקקים לעוד ילד.

כי כשהרצון מאוד מאוד גדול מסוגלים יותר לעמוד בקושי.

סתם מניחה כיוון קיצוני- למה להתפטר זה לא הגיוני?אוהבת את השבת

לא שאני חושבת שזה הצעד הנכון

אבל לפעמים צריך לחשוב מחוץ לקופסה..

לדעתי לנסות קודם להחליט מה הסדרי עדיפויות ולפי זה לנהל את החיים.. ולא לתת לחיים לנהל אותך..

לפעמים אני חושבת בסוף כשנזדקן בשיבה טובה בע"ה מה נעדיף לראות מהחיים שלנו? עוד כסף או עוד מימוש עצמי או עוד ילד או עוד רווחה, זה לא חייב להיות או או ואין כאן תשובה נכונה אבל לנסות לעשות פרספקטיבה....

אבל לדעתי טוב לדעת לעצור ולהחליט איך *את* רוצה לנהל את החיים *שלך*

מצטרפת לאוהבת א השבתשלומית.

כתבת " להתפטר כדי להיכנס להריון זה לא הגיוני בעליל "

מה אם תחליפי ל" לא נכנסתי להריון בגלל אי נעימות מהעבודה" או משהו כזה?

בטווח הרחוק המשפט האחרון נשמע לי הרבה יותר הזוי.

עכשיו ברור שצריך לעשות הפרדה- אם את מחזיקה כלכלית את הבית, ואין סיכוי מבחינתכם להסתדר במשך כשנה ללא המשכורת שלך - זה כמובן שיקול משמעותי ואי אפשר לקרוס כלכלית בשביל הריון.

אבל אם הסיבה היא "זה לא הגיוני" אז אפשר להגדיר מחדש את גבולות ההגיון...

אני לא קובעת שזה הצעד שאת צריכה לעשות, אבל לא חושבת שצריך לפסול אוטומטית.

כרגע נשמע שאת באמת בטרפת ויהיה קשוח מאוד.

בהצלחה רבה!

מצטרפת לאמירה שלךבשורות משמחות

למה מפחיד אותך (הפותחת) לחשוב על הכיוון הזה מה הרגש שמנהל אותך לחשוב שזה לא כדאי?

אולי אם תשני זוית התבוננות משהו יתברר בראייה של המציאות באופן שלא חשבת עליו

זה לא הגיוני בין היתר כי הריון לא תמיד מגיע בהזמנהאורוש3אחרונה
ואז נגיד אם יש המתנה של כמה שנים, מה אז? 
את תתפטרי בשביל עוד תינוק? או תורידי משרה?ממתקית

או תחליפי לעבודה קלילה יותר?
אם התשובה היא- לא
כנראה שזו גם התשובה לגבי עוד ילד...
נשמע שיהיה מורכב וקשה ושאת לא מוכנה נפשית לקושי הזה.

הגבר- שר החוץ האישה- שרת הפנים -מה דעתכן?אני נשארת אני

יש כל מיני -דינמיקות זוגיות

יש כאלה שטוב להם התנהלות כזאת שהאיש הוא שייך יותר ל''בחוץ''..לעשיה בחוץ מכל סוג.מעשית-כלכלית-ערכית-חינוכית-תורנית-צבאית-...וכו....

וטבעי להם שרוב הזמן הוא בחוץ והאישה לרוב מחזיקה את הבית-אולי גם עובדת אולי לא..תלוי בזוג

ויש כאלה שמחפשים יותר שותפות הדדית כזאת ונוכחות יותר משמעותית לש הגבר בבית ובילדים וכו..

מבין אלה...

1.מה מדבר אליכן ברעיון?

2. מה המציאות שלכן בפועל?

3. איך היתן מרגישות אם היתן מתחתנות בידיעה שהאיש שותף אליכן לסוג דינמיקה שמתאים לכן..וחיות ככה נשים...ואז מגלות..שבעצם כל השנים הוא ניסה לרצות..אבל בעצם הוא רוצה וצריך משהו אחר..וחולם על דינמיקה 'ונה לגמרי..שאתן לא מזדהות איתה בכלל..

מה עושים אז? איך  מרגישים? איך נפגשים?

וסתם הגיגים בנושא

קשה לי להבין האמת חשיבה של גברים בנושא הזה

לא מבינה למה סבבה להם שהם יגשימו חלומות ויחיו חצי כמו רווקים.. והאישה תחזיק עבורם את הבית והאחריות הסזיפית ביום יום..

נכון אם היא ממש זורמת על זה ושמחה בזה מצוין

אבל

לא תמיד רואה שזה המצב

סוג לש מה אני אעשה ככה הוא..

אשמח לתובנות

יפה. נכון.אונמר
ממליצות על טרמפולינה לתינוק של עד 9 קילו לגיל 6 ח'פלפלונת
כלומר אם הבן שלי בן חצי שנה משתלם לי לקנות טרמפולינה של עד 9 קילו? בגיל ארבעה חודשים הוא שקל כמעט שבע קילו
קודם כלאיזמרגד1

בגיל חצי שנה אני לא יודעת כמה טרמפולינה זה רלוונטי, בדרך כלל זה לגילאים קטנים יותר ובגיל הזה רוב זמן הערות זה משחק בשטיח וכו'

ולגבי המשקל לא נראה לי כדאי, בשלב הזה הוא כבר בטח הגיע קרוב ל9 קילו או אפילו עבר את המשקל

לדעתי אין למה לקנות משהו שתול חודש גג כבר לא רלוונטי בכלל...

אמור לאכול בזה כי לא יושב.. ומתי שוקלים 9 ק?פלפלונת
הבנתיאיזמרגד1

אז לזה נראה לי כדאי עגלה או כיסא אוכל (אם זה עד חצי שעה אין בעיה להושיב גם אם עדיין לא יושב).

למה שלא תשקלי אותו עכשיו, אפילו במשקל ביתי- איתך ובלעדייך ולחשב את ההפרש ותראי כמה הוא שוקל?

רעיון טוב. תודהפלפלונת
מותר להושיב לאכול בכסא אוכל לזמן קצוב גם תינוק שלאאמהלה

יושב מעצמו- כך אמרה לי פיזיותרפיסטית.

מה שחשוב זה לא להושיב לזמן ארוך מדי.

אבל לזמן אוכל בודאי שאפשר ואף רצוי

אם יש לך למשל כסא של איקאה יש לקנות ריפוד שמתאים לקטנים יותר

עדיף.להאכיל בטיולון.. הטרמפולינה לרוב נשכבת מדיאוהבת את השבת

ולא מומלץ לאכול, אולי רק קצת לטעימות בהתחלה...

לא הייתי קונה בגיל הזה

בכללי בגיל הזה חשוב זמן בטן כמה שאפשר...

לא.המקורית
אני השתמשתי בטרמפולינה בגילאים קטנים יותר מחצי שנה
לא חושבתתוהה לעצמי
לנו טרמפולינה של עד 9 קילו התאימה בערך עד חצי שנה
לא צריך טרמפולינה בכלל בכזה גילאני נשארת אני
שימי במשוח הוא ילמד לאט לאט לשחק לזחול...כל אחד והקצב שלו אבל בשלב הזה בחיים לא השתמשתי בטרמפולינה.. מחודש עד 4-5 חודשים גג
תודה לכולן. עזרתן לי.פלפלונת
לאשלומית.אחרונה
גם הטרמפולינה של ה9 קילו היא פיצית ממש ובעיניי נוחה רק לתינוק שהרגע נולד, אפילו שמותר עד 9 קילו 
הצילו גמילהאנונימית בהו"ל

החלטנו לגמול

והיא לא עשתה קקי מיום שישי

והיום יצאנו לסידורים איתה והיא מהבוקר לא עשתה פיפי

לא מסכימה גם לעשות בטיטול

אמרתי לה שעד הבית היא צריכה להיות עם טיטול

אבל מה עושים?

בהצלחהדרקונית ירוקה

אפשר אמבטיה ארוכה, משחקים עם מים. אצלי תמיד עשו פיפי ברגע שעזרו לי לשטוף כלים.

לגבי זה שלא עשתה קקי, אפשר נורמלקס. לשבת מיד האוכל (למשל בערב) בשירותים למשך 5 דקות, גם אם לא עושה. לתת לה לנשוף בועות סבון בזמן שהיא יושבת.

לנשום עמוק ולדעת שזה תהליך. נשמע שהיא שולטת בהתאפקות ורק צריכה ללמוד לשחרר.

לתת לה הרבה לשתותאפרסקה

אפשר גם שלוקים. ככל שתשתה יותר ככה היא יותר תצטרך לשירותים, וגם אם לא תעשה בשירותים לפחות היא תפספס וככה תלמד את ההרגשה.

לגבי קקי הייתי מחכה, נשמע לי סביר, אם את מרגישה שזה כבר מוגזם אפשר לנסות נר גליצרול.

גם הבת שלי הייתה ככה מתאפקת, ואני חושבת שזו הייתה הגמילה שלקחתי הכי קשה, אז שולחת לך הרבה כוחות😅

אתמול היא כן פיספסה פעמייםאנונימית בהו"לאחרונה
ובלילה הטיטול היה מלא, אבל גם קמה באמצע הלילה וביקשה ללכת לשירותים וגם ישר כשקמה.

בעיקרון זה לא נורא לקקי, אבל היא בדכ עושה 3-4 פעמים ביום, אז נראלי כן משמעותי

רופאת נשיםאבןישראל

אולי מפה תבוא הישועה?

מחפשת רופאת נשים נעימה להוצאת התקן באזור שומרון/ מרכז אפשר גם בנימין ירושלים , שיש לה תורים או שמתפנים לפעמים תורים ואפשר להיכנס מהיום להיום.

תודה

איזו קופה?שלומית.

בכל מקרה אם זה מהיום להיום קשה למצוא...

הכי יעיל לעבור אחת אחת באתר של הקופה ולהסתכל מתי התור הפנוי הקרוב, לפעמים פתאום רואים תור אחד פנוי באותו יום 

לאומיתאבןישראלאחרונה
שכחתי להוסיף. תודה
שילך בקלותאוהבת את השבת

ובשעה טובה!

לא מכירה..

מישהי יכולה להסביר לי מה לא הבנתי?Kayom

מישהי יכולה להסביר לי מה קורה בלבנון??? לא הבנתי יש הפסקת אש ומתים לנו כבר המון חיילים שלנו למה?! כאילו מה קורה פה? 

איך מתים יותר כל כך הרבה עוד יותר מהמלחמה בכמויות?! 

מישהי יכולה להסביר לי עניינית אובייקטיבית אם היא מבינה מה קורה פה כאילו תכלס? שאני אבין? כי מודה שאני לאאא מבינההה 😥

טאטא תרחם

טירוףDoughnut
נראה לי שזה מהרחפני נפץ.... רחפנים עם חומר נפץנפש חיה.
שמתפוצצים 
הפסקת אש זה אומר שלא מתקדמיםאמאשוני

מעבר לקו מסויים.

בתוך הקו צהל ממשיך לפעול, לאתר תשתיות ולהשמיד.

כל הזמן פועלים להשמדת איומים.

במקביל חיבאללה כל הזמן מנסה להבעיר את השטח. טראמפ מעוניין בשקט בגזרת לבנון כדי למקסם הישגים מול איראן והישגים דיפלומטיים במזרח התיכון.

צהל לא היה ערוך לאיום רחפני נפץ.

גם בעזה חודשים זה היה הקונספט של הפסקת האש, ולא מתו חיילים כל יום.

ארגוני טרור כיום לא יכולים להוות איום של ממש על מדינת ישראל, אז הם משתמשים באסטרגיית ההצקה, להטריד לאורך זמן בלי הישגים צבאיים משמעותיים.

בתקווה שהעם ייחלש מבפנים וישאל את עצמו מה לעזאזל הוא עושה בלבנון, ואז צהל ייסוג וחיזבאללה ישתקם בנחת בלי שהכח של צהל יושב עליו.

הגזרה החשובה היא איראן. גם כי היא זאת שמחזיקה ומעצימה את חיזבאללה,

וגם כי האיומים משם הרבה יותר משמעותיים.

מדינה לא מנצחים רק במלחמה. למוטט משטר צריך לתת לתת מכה, לאתר סדקים, ללחוץ דיפלומטית, לתת עוד מכה וחוזר חלילה.

לפי מה שהבנתי אכן יש סדקים בהנהגה האיראנית וזו בשורה טובה עבורנו.

בנוסף, הבריתות שטראמפ מנסה להשיג הם חשובות מאוד מאוד.

עד עכשיו סעודיה בכלל לא הסתכלה עלינו, ותנאי להתחלת שיחות היה מדינה פלסטינית.

טראמפ מצליח לגרום להם להבין שיש להם הרבה מה להפסיד בכלל כמה "פלסטינים" שלא באמת מעניינים את הסעודים, הקטארים ושאר מדינות המפרץ.

היחידים שעושים קולות של "אבל מה עם הפלסטינים"

הם מצרים וטורקיה.

וטראמפ יכול להשתיק אותם אם הם יעשו קולות מפחידים יותר.

התקשורת הישראלית בצעד של חרפה לא מביאה את התמונה המלאה (אולי כי היא לא אוהבת מסרים מורכבים, אולי כצעד אנטי ביבי, לא יודעת) ולכן נוצרת תחושה שאנחנו משלמים מחירים בלי הישגים.

בנוסף לרגישות הגבוהה של החברה הישראלית מ"הכלה" שהתפוצצה לנו בפנים ב7 באוקטובר.

אבל האמת היא שזו סיטואציה שונה לחלוטין.

לפני ה7.10 לא עשינו כלום כדי לא לשבש את העורף הישראלי שעייף ממלחמות, ובצד השני ניצלו את זה כדי להתעצם ולהוות איום של ממש.

עכשיו לא עושים הרבה כדי למצות את ההסדרה המדינית שטראמפ מוביל וגם כדי לא להרגיז אותו, כי בסוף אנחנו צריכים את צבא ארה"ב איתנו (צבאית ומדינית)

עוד שנתיים לפי רוב ההערכות, תם עידן טראמפ, והנשיא שיבחר יגרום לנו להתגעגע לביידן.

לא יודעת אם זה ניתוחים מוגזמים כרגיל או לא,

מה שבטוח שיש לנו חלון הזדמנויות קצר להוציא כמה שיותר מול איראן, וכמה שיותר לפרק את הידידות של מדינות ערב: סעודיה, האמירויות, קטאר, מצריים, לבנון, ירדן, לוב, עיראק, סוריה, טורקיה

ויש עוד מדינות מוסלמיות עוינות.

אם מצליחים לגרום לחלק מהמדינות האלו לשקול את יחסם מול ישראל, בגלל מנוף הלחץ האמריקאי, וכל זה מבלי לדון בשאלת מדינה פלסטינית, דיינו.

נכון שהמחירים כואבים מאוד, ויש תחושת חוסר אונים מטורפת, אבל מחיר המלחמה לא יכול להיבחן לפי כדאיות כתלות אם המחיר משולם בהתקפה או הגנה או תקופה של מאמץ דיפלומטי. אלא לפי ההישגים הכלליים. בסוף הכל זה מערכה אחת.

יש הסכם מול ממשלת לבנון, אין הפסקת אשרקלתשוהנאחרונה

חיזבאללה זה לא ממשלת לבנון, ולא עשינו איתם הסכם

למה מתים חיילים

כי זה מלחמה וזה נורא

וכי עוד לא פתרנו טכנית את ההתמודדות מול הרחפנים. וזה נורא.

אם החיילים לא היו בפנים, מפעילי הרחפנים היו קרובים יותר, והרחפנים היו מגיעים בקלות ליישובים שמעבר לגבול

נגיד הייתן חייבות לעשות דיאטהכולנה

לא בשביל לרזות, שזה בונוס נחמד, אלא בשביל הבריאות.

כרגע ב"ה בריאה אבל כבר נושקת לגיל 40, עם 20 קילו עודפים, אמא שתאריך ימים בטוב, עם סוכרת מאזור הגיל הזה, עם סיבוכים נספחים, ואני רואה אותה וכל כך רוצה לשמור על עצמי ולדאוג לעצמי ולא מצליחה.

התזונה שלי לקויה ברמות, באמת מתביישת אפילו לכתוב את זה. ספורט ניסיתי כמה פעמים ולא התחברתי.

אני מפחדת למצוא את עצמי חולה ולהלקות את עצמי שלא סגרתי את הפה.  

אז נגיד שהייתן צריכות לעשות תהליך כזה, מה הייתן עושות?

תוכנית ליווי אישית או קבוצתית?

דיאטנית מהקוםה?

זריקות לא רלבנטי בשבילי

איזה עוד דרכים קיימות, אני צריכה לפתור את העניין מהשורש, חייבת לעשות שינוי. ממש מפחדת שלא אסלח לעצמי אם אהפוך לחולה. 

זה מורכב לענות על רגל אחתבשורות משמחות

אבל לקחת פסק זמן ממירוץ החיים ולנתח מאיפה בכלל התחיל המשקל לעלות מה היה סביב התקופה הזו

עם איזה אתגרים רגשיים התמודדת, עומסים-עבודה, משפחה, מערכות יחסים שלא עשו לך טוב

ותתחילי משם לעבוד עם טיפול רגשי שאליו את מתחברת

לגבי הבריאות ת'כלס כן זה גם דרך והיא מושפעת מאוד מהרגשי אבל גם פה צריך לעבוד אני ממליצה על בריאות טבעית שמבררת את שורשי הבעיות ונותנים לך הנחיות בהתאם ליכולות שלך

אולי יעניין אותך