ציור של חצי שעה.. צריך עוד לשפצר..ח'
אשמח לתגובות
ח'
חמוד
מלי
אני ממליצה על הצללות מרוחות ולא פסים. זה מקנה לציור מראה אמין יותר.
העיניים נראלי משו גדול בהן קצת וגם המיקום לא מדוייק.
בכלל,ממליצה להתבונן בעין רגילה. זה לא אליפסה ועיגול בפנים.זה עם יותר פרטים וגוונים..
ההערות פה בקטע בונה,כן?
בהצלחה!

את בכיוון הנכוןנגיעה יצירתית
ממעט הניסיון שיש לי אני רואה שההצללות שלך הן במקומות הנכונים.
אם תמרחי אותם עם האצבע או קיסם אוזניים התוצאה תשתדרג השיער וההצללה העמוקה בקרבת השיער
עושה רושם אמין . הציור יפה ורואים ששווה לך להשקיע ולהתקדם עוד.יש כמה דברים שבולטים לי מהסתכלות פשוטה.1. הסנטר כדאי לעגל אותו טיפה שיראה פחות שפיצי וחד. 2. הפה נסי לתקן את הקו האמצעי. ואת הקו התחתון טיפה מימין. 3. הגבה השמאלית מדיי גבוהה ביחס לימנית . בכללי נסי להסתכל על ציורים שנראים לך טובים בטביעת העין ולפענח מה עושה אותם טובים. ויש פה הרבה כאלה בפורום. שוב אני חוזרת ואומרת הציור יפה יש משהו בו שאני מאד אוהבת . הוא ממש לא עוד סתם ציור. שיהיה המון בהצלחה.
יפה
אביגיל~!אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך