עבר עריכה על ידי אמא, ברוך ה' בתאריך ט"ו באלול תשע"ה 23:19
עבר עריכה על ידי אמא, ברוך ה' בתאריך ט"ו באלול תשע"ה 23:18
למרות שאני ממש, אבל ממש, מזדהה עם הלחץ שלך...
אם יש לך אולטראסאונד עוד יומיים, אין לך מה להלחץ, ולבלות בתור לאולטראסאונד דחוף.
בכל מקרה אין הרבה מה לעשות בשבועות האלה, מלבד לנוח, לשתות הרבה מים ולהמנע מיחסים (שגם כך אמרת שאתם אסורים, למרות שזה בסימן שאלה גדול לדעתי, אם הדימום היה חום בניגוב ובכתם - שווה לשאול אם האיסור שלך בדיבור הוא הקובע, כי אולי אסרת מחוסר ידיעה. אין לך מה להפסיד מלשאול רב, אפילו בטלפון, תוך תיאור כל המקרה)
לפעמים נותנים גם תמיכה הורמונלית אך שבוע 12 זה יחסית מאוחר בשביל זה, תלוי ברופא.
אם את רוצה ללכת להבדק, זה בעיקר בשביל השקט הנפשי שלך, אבל לא מה שיעזור "להציל" את המצב.. הרי בכל מקרה יש לך בדיקה עוד יומיים. ובכל מקרה, זה באמת נשמע משהו מאוד מינורי. ממה שאני קראתי, וקראתי על זה די הרבה בתקופה האחרונה, כדי לא לרוץ כל פעם למיון, מה שהכי משמעותי זו "ההרגשה", אם הרגשת התכוצויות/כאבי גב כמו כאבי מחזור - זה סימן למשהו שצריך להבדק עליו ממש מהר. על דימום קטן ובעיקר על כתם חום שהוא סימן לדימום ישן יחסית, לא חייבים לרוץ.
(ואומרת את זה מי שהיה לה דימום רציני ממש, אבל ממש כולל גושים גדולים, אחרי שעות הפעילות של המרפאה בשבוע השמיני. אז התקשרתי לרופאה ושאלתי מה לעשות, האם ללכת למוקד/לבי"ח, והיא אמרה שאם הדימום נחלש ואני לא בסכנה של איבוד דם, אין צורך ללכת בדחיפות, כי גם ככה אין מה לעשות. אז שאנוח ואבוא למחרת לבדיקה במרפאה. וברוך ה' העובר החליט לשרוד... ובמשך חודשיים אחר כך, עדיין יש לי כתמים חומים מדי פעם בניגוב/על התחתון, ואם הייתי אוסרת את עצמנו עדיין על דעת עצמי, בעלי היה משתגע...)