אני אכתוב כמה פרטים ואשמח לעצות איך לפרסם ולעלות את זה בצורה טובה שתעורר גלים..
אז כך, אני מסניף חצור הגלילית, לפני כ3 חודשים נותק לנו החשמל בסניף בעקבות חוב שנצבר במשך שנים החוב עומד על סך 15000.
מבנה הסניף שייך לבני עקיבא ולכן המועצה טוענת שהיא לא צריכה לשלם את החוב, עם זאת מועצת חצור לא נותנת תקציב לסניף שהוא בעצם חלק מנוער חצור.
אך מה שכן, המועצה מתקצבת בית נוער שעושה פעילויות במשך השנה ופעילויות מיוחדות בקיץ לנוער חילוני בחצור, מה שאומר שחברי הסניף ששייכים למגזר הדתי לא זוכים לשום תקציב המגיע להם.
זה סוג של הפלייה שהנוער החילוני מקבל מבנה שמתוקצב עם חשמל ומים ועם ציוד מיוחד(פופים, שולחן פנפונג, מגרש, מתקני כושר ועוד) ואילו הנוער הדתי קיבל בסוג של "מתנה" מבנה מבני עקיבא וגם אותו המועצה לא מוכנה לממן..
עד היום שתקנו על זה והבלגנו אבל לא עוד, מעבר לכך שצריך לפתור את בעיית החשמל אנחנו רוצים לזכות ליחס שווה והוגן ושיכירו בנו כתנועה שפועלת רבות למען קהילת חצור.
תנועת בני עקיבא החליטה שעד שמועצת חצור לא מראה נכונות ונתינה לסניף, הסניף נסגר עד להודעה חדשה, מה שאומר שהקומונרית לא מתחילה לעבוד ושהסניף לא פועל כתפקודו. מה שאומר שהסניף עומד בפני סגירה.
עד כאן פחות או יותר הדברים.. אני יכולה להוסיף שהיום היה ראיון עם נציג הורים וראש המועצה ברדיו קול רגע.. אבל זה לא מספיק מבחינתנו, אנחנו רוצים לעורר את העניין.