אבל רציתי להדגיש משהו: אנחנו חייבים להבין שיש סדר בבריאה, ואם ד׳ הוביל שכך וכך הדרך שנעבור בחיים, סימן שזו הדרך הכי מתאימה והכי מכוונת כדי להוציא אותנו אנשים גדולים, לחשוף את מי שאנחנו...
ונכון שאנחנו לא מבינים איך ולמה, ונכון שלפעמים זה כ״כ כ״כ קשה! אבל צריך תמיד לזכור שהכל מאתו יתברך, מכוון באהבה רבה אלינו.. גם אם לא מבינים איך, וגם אם לפעמים זה נראה אחרת, זו האמת, וזה עצמו (בעיקרון) צריך למלא אותנו שמחה רבה ולגרום לנו לשיר ולשבח לד׳ יתברך על הטוב אשר גמלנו...
אני יודע, בוודאות, עד כמה מה שעברתי הצמיח בי דברים גדולים! חשף בי כוחות שלא ידעתי כלל על קיומים, חשף לי מי אני ומה אני בעולם, גרם לי לחשוב ולברר דברים לעומק.. לשאול שאלות ולהעמיק את הקשר שלי עם ד׳ יתברך...
אם נסתכל נכון, נדע לראות בקשיים את הצדדים הגדולים שבהם, את מה שהם יכולים להצמיח בנו...
אם נבוא בגישה שהמשבר הזה היה לטובתנו, נוכל לראות את הצד האחר של המטבע..
כמובן שבהתחלה קשה להסתכל במבט כזה, וקשה לראות את הטוב שזה מצמיח...
אבל בטווח ארוך אפשר לראות את זה..
ואם נדע שבעתיד נראה מה זה הצמיח בנו, אז הגישה בשעת המשבר תהיה: ״נכון, קשה לי בודד לי ומר לי, ואני לא יכול לשמוח!! ואני לא יכול לחשוב על הצד הטוב שבדבר ומה זה יצמיח בי. אבל אני יודע שיש טוב כזה, ושאפילו עכשיו אני לא רואה אותו, בעתיד אני אראה, ולכן כבר עכשיו אני לא מיואש.. עצוב כן, אבל מיואש לא, כי אני יודע שד׳ יתברך עשה את זה לטובתי..״.
יצא לא הכי ברור, וסחטיין למי שקרא עד כה
בהצלחה לכולם!! באהבה רבה!
(הדברים נכתבו לענ״ד)

). היא לא כל כך התייחסה לזה רק אמרה שהיא לא מרגישה יציבות.