כבר הרבה זמן יש לי תהיות על העניין בכל מיני נושאים שהדרך להם היא אחת: לגיטימציה.
אני כותבת בכוונה בשירשור חדש כי זה דיון אחר ואין לי כוונה לפגוע באף אחת ואחד רק זה בוער לי לשאול ולהבין.
ראיתי את השירשור של הבעל שמכור לסרטים והזדעזעתי. תוך כדי שאני קוראת ויורדת לאורכו לא הייתי מאמינה שזו תופעה כ"כ נפוצה אצל דתיים נשואים.
מה שראיתי שכותבים כאן ובשירשורים אחרים שהיום מאד קשה, אין מצב שגבר לא מתעסק עם עצמו, אין מצב שלא נופלים היום באינטרנט וכו', גם השירשור על הבנות שמתעסקות עם עצמן וכו'.
עכשיו מה שאני מרגישה שמרוב להבין את העניין שהיום יש נטיה להבין כל אחד, זה קשה, זה טבעי, זה כמעט בלתי אפשרי נתנו לאנשים להאמין שזה בלתי אפשרי.
אני חרדית, באה מבית חרדי ספרדי. התקשורת ביננו בבית מאד פתוחה מאד, ואני יודעת, שאין דבר כזה וזה אכן לא קורה, בוודאות. האינטרנט שלנו בבית חסום. אין אינטרנט בטלפון, אני עכשיו חודש וקצת אחרי לידה, אנחנו לא מדברים כעת על הדברים האלו, שומרים על הצניעות ומעסיקים את עצמינו, כך שאין זמן ואפשרות לגרות את המין עד שניטהר.
כתוב שמאל דוחה וימין מקרבת, מה שנותן לי את הפירוש שקודם כל דוחים: אין דבר כזה ואין מציאות לומר שזה הגיוני כל אחד יכול ומסוגל להתגבר, ה' לא נותן ניסיון שאדם לא יכול לעמוד בו, רק מה, צריך לעשות גדרים, סייגים כי כשאתה בשער, כמעט בלתי אפשרי לעצור. אם מישהו נפל אז צריך שיהיה לו שני אנשים אחד שיעשה לו את השמאל דוחה, ואחד שיעשה לו את הימין מקרבת.
אל תבואו ותגידו לי אולי את לא יודעת ובעלך וכולם היום וכו.. תצאו מנקודת הנחה שאני יודעת, כי הרי לא אפרט בדיוק את התקשורת ביני לבין בעלי, אבל בפירוש אני חושבת שכשאין מצב, גם לא במחשבה שזה טבעי, אז רוב האנשים לא נופלים בזה אולי מתי מעט.
ולפי מה שאתם כותבים זו כבר תופעה. מזעזע.
