גם אני ציירתי בצום...נעזרתי בציור של שולמית מילרנגיעה יצירתית
איזה יפה!ריקי מיקי

עשית לה הבאה מדהימה, והצללים במקומות הנכונים

אכן אהבתי את המבט.שורדתתת

גם השיער ממש יפה.

האף נורא נורא מציק לי.. את שמה לב לחוסר סימטריה?

תנסי לסדר אתזה.

גם בעיניים יש איזשוהי עקמימות אבל נו, נוותר לךכאילו מוציא לשון

סה"כ ממש יפה. את כל הזמן מתקדמת!

שורדתתתת! לגבי העין את צודקת לגבי האף התייעצות קלה...נגיעה יצירתית

קודם תודה . ההערות חשובות לי.לא יודעת למה חשבתי שיש לפנים נטייה קלה ימינה ואז קידמת האף כאילו מכסה מעט מהצד הימני שלו .

זו הסיבה שהשארתי את זה לא סימטרי.   אני עדיין ירוקה בנושא ולא בטוחה בעצמי. כיון ששמת לב לחוסר הסימטריה אז אשמח לעזרתך. 

אמ.שורדתתתאחרונה

לדעתי הנחיירים לא מתחילות באותו קו.  

כאילו, לפי אחת נראה שהפרצוף נוטה יותר למטה, ולפי השנייה זה נראה שהוא יותר נוטה למעלה.

ובכלל הוא נוטה לצד ימין (שלה) 

ואז זה אומר שגם הפה בצד.

קצת יהיה קשה לסדר אתזה

את יכולה בבקשה לתתחמדמדה

לי טיפים לציור שיער???איך עושים אותי????.? פליזזזזזזזזזזזזזז

אהההה וגם- ישמצב שאת מעלה את הציור של שלומית שנעזרת בו???

אשמח לעזור במה שאני יודעת ומי שרוצה להוסיף או לתקן מוזמןנגיעה יצירתית

אז ...ישנו הסבר מאד מפורט שעלה בפורום ממש מזמן.  נתקלתי בו  כשנכנסתי לראות ציורים ישנים של שולמית מילר.

אם את נכנסת לחיפוש באישי של שולמית מילר. נדמה לי שזה נמצא בדף 28 . תפתחי את השירשור כולו שעוסק בנושא.

דבר אחר . במקרה צילמתי כמה שלבים במהלך הציור שיכולים לעזור אז אני אעלה אותם ובעזרתם אסביר.

שלב 4 זה התוצר הסופי שכבר העליתי.נגיעה יצירתית
עכשיו ההסברנגיעה יצירתית

בשלב ראשון ציירתי בעיפרון חודים את הצורה של השיער.  והצללתי את השיער שבקירבת העורף. תמיד בקרבת העורף השיער יהיה כהה יותר כיוון שזה כאילו ה...בפנים.

בשלב שני. התחלתי להבין איפה בשיער כדי להצליל וסימנתי עדיין עם עיפרון חודים . אני עדיין לא יודעת להגיד כללים אבלעבדתי לפי תמונה בשחור לבן ולפי זה ידעתי איפה כדאי. מנצלת הזדמנות להודות לשולמית.

בשלב שלישי  לקחתי עיפרון כהה b8 והדגשתי את המקומות שסימנתי.

בשלב רביעי שמתי לב שהפנים ממש חיוורות לעומת השיער אז עברתי על הפנים עם עיפרון פחם.. 

זהו מקווה שעזרתי

שאלה לשולמית מילרנגיעה יצירתית

האם אפשר להמשיך משלב רביעי ולתת עוד מימד לציור? אם כן אשמח אם תוכלי לפרט איך.

בטח..שולמית מילר
את לקחת מהציור הישן בשחור לבן? כי בה לא השתמשתי אם אני זוכרת בכלל בעיפרונות פחם רק בעפרון רגיל לכן ההצללות שם לא משו..ואין שם נגודים חדים זה יחסית חיוור

בקשר לציור שלך את יכולה להוסיף הצללות באותה עוצמה שעשית בעיניים בנחריי האף ואז הצללות יותר עדינות בכלל האף וגם בקו הפה
ובגבות אבל בעיקר במקומות המצוללים בשיער להוסיף עוד כהים במיוחד בשיער בצידי הראש כמו בעיניים זה ממש יקפיץ את הציור!
ממש תודה חשבתי כך.נגיעה יצירתית

אבל הפחם ככ נמרח ומלכלך אז בנתיים אני נמנעת להשתמש בו במקומות נרחבים. עד שיהיה לי את הספריי.

אני מנצלת הזדמנות לשאול האם אפשר למחוק אחרי ששמים את הספריי? האם אפשר לשים אותו במהלך העבודה? כדי שלא יתלכלך כל הציור מהמריחות?

לפי מה שהבנתי שמים אותו רק אחרי שהציור גמור..שולמית מילר
כי אי אפשר לעשות שינויים אחרי זה.. אבל לא בטוחה
בקשר למריחות צריך להשתדל לצייר עם יד באוויר ככה שלא ימרח

וואו. השיער מהמםם!!מלי
ככה. מותר להעיר,כן?
הפנים- יש בהן משו מעוות לדעתי. באיזור הימני שלנו.
ממ.. האף רחוק מידי מהעיניים אאל"ט.
ההצללות בפנים- צריך קצת יותר למזג אותן עם השאר וגם לעדן טיפ-טיפה אני חושבת.
העין הימנית למעלה מידי,אולי זה גורם קצת להעלאת הלחי ולעיוות ההוא..

בכללי- מהמם. לכן הגבתי לפרטים..
בהצלחה!
כבר אמרתי פעם שלהארות שלך אני מחכה במיוחדנגיעה יצירתית

את צודקת גם לגבי העין הימנית אני רואה את זה בבירור וגם לגבי ההצללות בעיקר ההיא במצח מצד שמאל לא מתמזגת ונראית כאילו היא כתם ולא הצללה. 

לגבי האף שרחוק מהעיניים . את זה לא הבנתי הוא ארוך מדיי? עם הפה הוא נראה לי מסתדר טוב .

כן.. כאילו משכת אותו קצת ללמטה. הוא כאילומלי
בסדר גמור, רק שהיה צריך להיות למעלה יותר,קרוב יותר לעיניים. איתו אמורים לעלות הפה,הסנטר וכו'..
נגיעה: תודה רבהההה!!!!!!!! אניחמדמדה

בדיוק באמצע ציור אז כנראה אעזר בזה לציור השיער...

זה כ"כ יפה! והמבט...מוריה המאמי
אני גם רוצה לצייר ככה
אה, ולגבי הספריי, אני בעיקרון שמה רק בסוף, אבל לפעמים הואמוריה המאמי
עבר עריכה על ידי מוריה המאמי בתאריך ו' בתשרי תשע"ו 23:07
עבר עריכה על ידי מוריה המאמי בתאריך ו' בתשרי תשע"ו 23:06
מכהה את הציור, ומבליט את המריחות, אז לפעמים אני מתקנת, ככה שאפשר קצת לתקן גם אחרי שמרססים.
וגם כשהייתי בחוג, היה לנו פעם בשבוע אז ריססנו אחרי כל שיעור, לא זוכרת אם זה הפריע אחר כך להמשך כי זה היה מזמן, אבל יש כאלה שעושים את זה. ....
טוב...אז...שלב5 ו...תיקונים...נגיעה יצירתית
אפשרלהוסיף גם כהים בקו המתאר של הסנטרשולמית מילר
ממש תודה. שבת שלוםנגיעה יצירתית

וואו! הרבה יותר טוב!!!פלונטר היפה

איזה יפה... זה ממש חי

כפייםםם!!! מלי
שאפו רציני!
קשה לחזור לתקן ציור ויפה לך!
בהחלט שיפור! בעיניים ממש! וואו.שורדתתת

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך