אז ככה... אח שלי בזמן האחרון רואה כל מיני סדרות. זה לא איכפת לי. למרות שאלא סדרות לא חינוכיות. אני מדברת על סדרות עם אנשים אמיתיים, לא אנימציה, עם רצח ודם וכו'... השם יעזור! אמרתי לא כמה פעמים שזה לא טוב לדעתי כי זה מחספס את הנפש ואני באמת רואה שהוא מתנהג יותר ויותר נורא בזמן האחרון.
היום הוא ראה פרק מאחת הסדרות שלו וסתם הצצתי וישבתי לידו כמה דקות. בעיקרון זה לא היה נורא אבל פתאום עברה סצנה והיה שם משהו איום ונורא!!!!! יותר גרוע מרצח!! (וזה לא אונס...)
ולאח שלי לקח 2 שניות להבין מה הוא רואה ואז הוא עצר את הפרק ועבר מיד לשקופית אחרת. אני לא יודעת אם הוא העביר את זה בגלל שאני הייתי שם ושאני לא אחשוב שהוא רואה דברים כאלא, או בגלל שהוא באמת לא רצה לראות את זה. ואז אמרתי לו: "אני לא מאמינה שזה באמת מה שאתה רואה! נכון עוד כמה שניות אתה תמשיך שוב את הסדרה ולא יהיה לך איכפת כי זה 'היה חד- פעמי', וזה 'לא כל הסדרה ככה'?!?" והלכתי משם. ועכשיו הוא שוב ממשיך לראות את אותה סדרה, לא אותו פרק אבל אותה סדרה.
אני ממש רוצה להגיד להורים שלי שזה מה שקרה! אני יודעת שזה חשוב בשבילו! אני רוצה להגיד להם את זה כדי שהם לא ירשו לו לראות את הסדרות האלא! אבל אני לא יודעת אם זה נקרא להלשין. לא יודעת...
מה אתן אומרות? לספר להורים??