שלום לכולם זאת פעם ראשונה שאני רושם פה כי באמת חשוב לי לרשום את המכתב הזה ולשמוע מה דעתכם/ן..
בדרך בכלל אני שומע מסביב את הבנות מתלוננות על כך ה"כל מה שמעניין את הבנים זה המראה החיצוני" או " מי שאינה כל כך יפה יש לה פחות סיכוי להתחתן"
אני בחור שיוצא כבר זמן רב. גדלתי במוסדות לימוד "הנכונים" של הציונות הדתית,
בישיבה תיכונית מוכרת וכן לישיבת הסדר ומשם לאוניברסיטה..
רציתי לשתף אתכם במה שחוויתי על הסתכלות על המראה החיצוני בקרב הנשים עצמן..
כשהתחלתי לצאת נראיתי יותר טוב מעכשיו, ההצעות זרמו וכמעט כל הבחורות איתן יצאתי היו מעוניינות בקשר, כמעט אף אחת לא חתכה ממני וגם אני לא הייתי בררן מידי אך עדיין לא מצאתי את המיועדת..
בזמן מסוים לקחתי כדורים נגד חצקונים הגורמים להתקרחות, תוך זמן קצר ביותר איבדתי חלק גדול משיערי כך שהיום אני נראה פחות טוב מאז. אני חייב לציין שלא עברתי שינוי בביטחון העצמי, בחברותיות ברמה הדתית או בשום דבר נוסף ..
מאז כמות ההצעות ירדה באופן דרסטי. הבחורות איתן אני יוצא אפילו אחרי פגישה ראשונה חותכות בתואנה ש"זה לא בדיוק מה שאני מחפשת" "נראה לי שאנחנו קצת שונים " ועוד דברים דומים..למרות שהפגישה הייתה נהדרת זורמת ומצחיקה ..
( וכאן המקום לומר לזכותן שגם אחרי שהבינו שאין להן עניין יותר הן לא מייבשות את האווירה וממשיכות כאילו כלום..)
אני מוכרח לציין שהבחורות איתן אני יוצא הן מה"אליטה" של הציונות הדתית..
אם כן, מה גורם לשינוי כל כך גדול אם לא המראה החיצוני?? הרי זה הדבר היחיד שגורם להן לחתוך.. איך כל אותן צדקניות עם מידות טובות שמן הסתם מחפשות גם כן בחור עם מידות טובות הולכות אחרי החיצוניות?
אני משתדל לקחת אל הכל בהכנעה ונעווה מתוך הבנה שהכל ברצונו יתברך , אך עדיין אני יכול להתעלם מכך..
נכון אני מודה לבנים חשוב המראה החיצוני, אך לבנות- לא פחות..
אשמח ממש לשמוע את דעתכם/ן..הערות הארות השגות וכו..
האופי זה תמיד הדבר השני בעוד שהכסף בהחלט מפצה על היופי מה שאומר שאם יש לך המון כסף אז לא נורא איך אתה נראה בגלל שאתה בטח גם ממש נחמד
לי אישית ממש ממש לא אכפת, ממש לא ואני נמשכת נטו מהאישיות והפנימיות... גם יש להדגיש שייייש דברים חיצוניים שמעידים על הפנימיות... כלומר יש דברים שקשורים אלד לשני..