כמי שהיה בתפקידי לוחמה, אתם ממש לא נורמלים, אתם באמת משווים בין ג'ובניקים ללוחמים ???
מה שאני עברתי לא עברו ב"סיירת של הרבנות שהיו קרובים לאש" אבל לפני כן כמה עובדות:
-לוחמים הם הרבה יותר בעלי שיקול דעת ואומץ לב, נהלי פתיחה,באש דיברנו ? אתם במצב של סכנה ובכל זאת לא ממהרים להגיב , האם זה לא אומץ לב ?? האם במהלך החיים לא נדרשת תכונה כזאת ??
-מה שעברתי בטירונות לא עוברים בכל מקום , 8 חודשים של הכנה מנטלית , ידע שאתה יכול לאבד חבר, קרוב מפקד, כניסה למקומות שבהם תחזור על אלונקה. מעלים אותך על אלונקה להמחיש לך שאתה יכול לחזור ככה, דבקות במשימה, לא נדרשת במהלך החיים ?
-לוחם מטבעו הוא אדם שיכול לקבל החלטה אמיצה במהלך החיים ,בעקבות התהליכים שהוא עבר, לוחם יכול להגיב בשיקול דעת גם כאשר הוא בתקופת לחץ, לוחם שיקרה לו משהוא כואב הוא ידע להמשיך הלאה , וזה מה שבנות (או לפחות פותחת השירשור) רוצה.
עכשיו
נכון עלייה וקוץ בה הם איבדו את הרגש, מעיד על עצמי אני פחות רגשן, קשה לי להיפתח חיצונית למישהיא, ולהסביר לה מה שהיא רוצה לשמוע, "לא בגלל גבריות" כי זה מה שחונכתי, נכון כשמדובר בדייטים אני משתדל להתנתק מהתכונה הזאת אבל זה לא תמיד עובד חלק..
אז אם השאלה אם לוחמים הם פחות רגשנים התשובה היא כן !!
האם בגלל זה לבטל שידוך ? לא !!!
תני זמן וזה לוקח המון זמן יתכן ומעל לשנה הוא עובר תהליך, וזה שהוא בלי רגש חיצונית לא אומר שהוא לא מתחבר אלייך זה טבעו !!
אל תפרדו , לדעתי רוב רובם של הלוחמים הם חסרי רגש, הם עברו תהליך של למידה במהלך הצבא, ואם זה לא היה קורה הם לא היו יכולים להיות לוחמים !! לכן תמשיכי איתו ושיהיה לכם בהצלחה !! בסוף זה יגיע מקווה שהסוף הזה קרוב !!