פורום ציור ורישום
בהנהלת:
מכתב פתיחה
מאתגרת אתכם!!! נסו לזהות..נגיעה יצירתית
וציפי חטובולי
שולמית מילר
את זה באמת לא ציפיתי שתזהי ככ מהר... הפתעת אותי.נגיעה יצירתית
זיהיתי בשנייה שראיתינפתלימאיראחרונה
מהממת.
מלי
השיער מאוד יפה אבל מחולק מידי. מבינה? כאילו זה נראה מלא פלגים של שיער במקום השירות עצמן.. מקווה שהובנתי.
שאר האיברים נחמדים, יש עקימות בצד ימין שלנו. באיזור האוזן כזה. בעצם עכשיו אני רואה שגם בצד השני- המיקום בו אמורה להיות האוזן- רחוק מידי מהעין ורחב מאוד.
ההצללות טובות!
בעיניים יש לך עוד מה להשתפר- אם תצלילי בהן במקומות נכונים, הן תיראנה אמינות פי כמה.
בסך הכללי- אני אוהבת את הציורים שלך. תמשיכי.
שאר האיברים נחמדים, יש עקימות בצד ימין שלנו. באיזור האוזן כזה. בעצם עכשיו אני רואה שגם בצד השני- המיקום בו אמורה להיות האוזן- רחוק מידי מהעין ורחב מאוד.
ההצללות טובות!
בעיניים יש לך עוד מה להשתפר- אם תצלילי בהן במקומות נכונים, הן תיראנה אמינות פי כמה.
בסך הכללי- אני אוהבת את הציורים שלך. תמשיכי.

יפהההההאביגיל~!
ישר זיהיתי שזאת ציפי חוטובלי
וואוו... את מציירת מהמם!!!ח"י
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך