היי,
אז הסיפור הוא כזה(קצת חפירה אבל אשתדל לתמצת). אני באמצע תואר באוניברסיטה. אותה הכרתי השנה בפקולטה ורוב הזמן כשנפגשנו שם (קורסים משותפים וכו') זה לא היה הרבה מעבר לשלום שלום. פה ושם שיחה קצת יותר ארוכה אבל לא משהו רציני. איכשהו בשבועות האחרונים התחלנו לדבר בפייסבוק לא מעט(אציין שכמעט כל פעם אני פתחתי את השיחה לדעתי אבל לא הרגשתי כאילו השיחה נמשכת מצידה רק מטעמי נימוס). באחת השיחות סיפרתי לה על שיעור שבועי שאני הולך אליו בערב שלמחרת (שבמקרה מתקיים לא רחוק מהבית שלה) והיא די התלהבה והצטרפה. אחריו דיברנו יותר משעתיים כשעמדנו באיזה צומת בדרך חזרה. הלכנו מס' ימים אחרי גם לכנס מסוים וגם לאותו שיעור בשבוע שאחרי. בנוסף,אף פעם לא יצאתי עם מישהי. טוב עד פה העובדות.. עכשיו זה סוג של זרם מעצמו ומבחינת כל מיני דברים "טכניים" אנחנו נראים מתאימים יחסית והיה מאוד נחמד, אבל כאילו לא הגדרנו את זה שאנחנו יוצאים או משהו כזה. קרה לכם משהו דומה?
אני חושש האמת להתחיל "לצאת" עם מישהי. כנראה באופן כללי אבל במיוחד בדיוק כשמתחילים הלימודים, כשאין לי מושג איך זה עובד(כל הקטע של לצאת) ולשנינו אין ממש מושג מה בסוף נעשה עם עצמנו בחיים (מבחינת עבודה והמשך לימודים) שזה גם מפריע לי שהכיוון עוד לא לגמרי ברור.
כרגע בעיקר מתלבט אם פשוט לדבר איתה בכנות על כל זה ולנסות ביחד לראות מה כדאי לעשות..אני פשוט מאוד אוהב ומעריך כנות אבל לפעמים יותר מדי ממנה יכול לפגוע. ומעבר לזה גם מביך לדבר על זה אבל אולי פייסבוק ימסך קצת על המבוכה שיכולה להיות יותר בפנים מול פנים.
אשמח לשמוע את דעתכם/ן 

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם