שלום לכולםמתואמת

אמנם בתקופה האחרונה אני כמעט לא מגיבה כאן, אבל אני עוקבת בעניין אחרי הציורים שעולים פה, ומתפעמת מהכישרונות (כן, לדעתי אחוז גדול מהיכולת לצייר היא כישרון מאת ה', והשאר בלבד זו ההשתדלות והמאמץ לצייר טוב - אם להתייחס לדיון שהעלתה שולמית מילר).

אז עשיתם לי חשק רב לצייר, וחזרתי לנסות את כוחי בכך...

חייבת להודות ל@שולמית מילר, על הסרטון המאלף שלה, ל@מלי, על הציורים המדהימים והמדויקים (גם הבת שלי מתלהבת מהם כל פעם מחדש!), ל@נגיעה יצירתית, שמראה לי איך אפשר ללמוד ולהתקדם בקצב כ"כ מהיר, ולכל שאר ציירי וציירות הפורום!

מאד יפה ומיוחד!מלי
הראשון יצירתי ממש. אהבתי את המשחק עם הגוונים השונים. ממ.. התחימה של השיניים לא ככ נכונה. זאת אומרת; אף פעם לא תוחמים את כל השן.
לגבי הצבעים-אני במקומך הייתי מוסיפה קצת מגווני הפנים לפחות באיזורים המוצללים בפנים, כמו מתחת לאף, לעיניים, לפה וכו'.
הציור השני מתוק ממש. מעלה זכרונות חבויים....
אם אני לא טועה משו לא פרופורציונלי שם. או הראש גדול מידי ביחס לגוף, או הרגליים קצרות יחסית.
ותודה על מה שכתבת.. אני לא ממש מבינה מה קורה פה איתי...
מסמיקה וזהו
תודה!מתואמת

באמת עם השיניים לא הסתדרתי...

ואני שואלת את עצמי: אם הייתי משתמשת בצבעים "משוכללים" (כמו שיש לשולמית מילר, למשל) - האם הייתי מצליחה להגיע לתוצאה טובה יותר בצביעת הפנים? השתמשתי בצבעי עיפרון של ילדים...

בציור השני - בהחלט יכול להיות שיש שם חוסר פרופורציה. למען האמת, את תחילתו ציירתי כבר מזמן, ורק עכשיו סיימתי אותו, אז כנראה שמשהו התפספס בדרך...

ומגיעות לך כל המחמאות!

וואווו... את הציור השני אהבתי במיוחד.נגיעה יצירתית

הסגנון. השמלה. הילדה הזו מתוקה ממש.  נראית בדיוק בגיל של התאומות שלי...קורץ

אני דווקא חיכיתי לתגובותייך. לא פעם הן עזרו לי ממש להבין ולשפר. אז ברוך שובך.חיוך

ורוצים לראות עוד  מכוחך וכשרונך!!!!!!!!

תודה!מתואמת

גם לך יש תאומות? 

לי יש תאומים

ו - ו - א - א - ומור 111

תני רגע להבין...

את ציירת את זה??

וואאווו ממש יפפהה!!

כלל הכבודד!!

הצבעוני ממש חמודד!!

וגם השחור לבן...

וואו מתואמת!בCעתא Dשמיא

זה ממש מקצועי ויפה!!!

חבל שאת לא מעלה לנו יותר ציורים :/

אני לא מציירת מספיקמתואמתאחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך