כמה זה חשוב לך
מאיפה זה נובע אצלה
מומלץ לפתוח את הנושא כנושא לשיחה, צניעות, לבוש וכו' - קודם כל זה נושא מעניין שיעזור לך להכיר יותר את העולם
שלה, לראות משהו שהוא מעבר לעולם שלך, משהו שאתה לא יכול להתחבר אליו באופן אוטומטי, וזה גם יפתח בינכם
את השאלה- לאיפה אני הולך עם זה. מה הכיוון שלי. גם תכירו יותר טוב, גם תוכלו לשתף אחד את השני במשמעות של
הדבר בעיניכם- כמה זה חשוב או לא חשוב, מה זה גורם לכם להרגיש וכו'
והכי חשוב- תוכל לדעת מה הכיוון שלה בנושא הזה.
חשוב במהלך הדיון להיות פתוח ומכיל לרגשות שלה, זה נושא רגיש ופגיע אצל בנות רבות, לא לבקר או לשפוט ולא לדבר
עליה באופן ישיר.
בכל מקרה- גם אם היא תאמר לך, שהיא מאוד רוצה להתחזק בזה וזה פשוט קשה לה, אתה מתייחס אליה כאילו היא לא
הולכת להשתנות. זה מה שיש וזה מה שאתה מקבל, השאלה היא שאלה לעצמך- האם אתה מוכן לחיות ככה?
האם אתה מוכן שזאת תהיה אשתך?
אם אתה יכול לראות את אשתך ככזאת, מצויין -הרווחת מישהי שטוב לך איתה, שטוב לה איתך. אם יום אחד היא תשתנה, בין אם זה בגלל ההשפעה שלך ובין אם לא, זה רק ישמח אותך, אבל זו לא דרישה שלך.
אם לא- אתה יכול להסביר את זה, "לי מאוד חשוב צניעות כזו וכזו", ולתת לה להחליט מה היא רוצה. רוב הסיכויים שאם
תתנה את המשך מערכת היחסים בצניעות היא לא תרצה להמשיך במערכת זוגית כזו.
מכיוון שאתם בקשר מאוד התחלתי - כאן מגיעה השאלה של מאיפה זה נובע אצלה-
אם אתה מוכן להמשיך לצאת-
אם יש לה אנטי נגד זה, ונגד המחשבה שאורך החצאית חשוב- זה מה שיש ועם זה תחיה. לא רלוונטי לחכות לדבר
על זה בהמשך.
אם יש לה רצון להשתפר(למדת את זה מהדיון) אז אתה יכול לספר לה כמה חשוב לך צניעות ואורך של חצאית, בלי
לבקר אותה, ולהמשיך לצאת, כשתגיע למקום יותר רציני ובשל- אתם יכולים לנסות להגיע לפשרה, איך חיים עם השוני
ביכולת\חשיבות.
אם לא- אז תוותר.