קנו לי עפרונות רישום והחלטתי לצייר דיוקן יצא לי לא כ"כ גרוע אבל טעון שיפור...
למישהו יש עצות איך להתחיל? בצורה הכי-הכי בסיסית וראשונה כי אני לא יודע כלום... אני ממש מבקש שתתענו לי או שתשלחו ציורים שיעזרו לי
ממש תודה!
קנו לי עפרונות רישום והחלטתי לצייר דיוקן יצא לי לא כ"כ גרוע אבל טעון שיפור...
למישהו יש עצות איך להתחיל? בצורה הכי-הכי בסיסית וראשונה כי אני לא יודע כלום... אני ממש מבקש שתתענו לי או שתשלחו ציורים שיעזרו לי
ממש תודה!

אני אקח תמונה ואני אעתיק אותה אבל כל העניין של ההשחרות כבר עכשיו אני יודע שייצא לי גרוע אני אתחיל אני אעלה לאתר! אבל ייצא לי מזעזע כמו ילד בכיתה ג' ניראלי שמחרתיים אני אגמור ממש תודה על ההקשבה והעזרה!
נ.ב האמת שציירתי אבל זה יצא לי גרוע שאני מעדיף לא להעלות ושוב תודה על העזרה
מישו יכול להביא לי תמונה להעתקה שלא כ"כ קשה לצייר אותה? בבקשה...
אין לי רעיון לציור קל...
וגם אין ציור קשה
יש צייר מיומן וצייר פחות מיומן.
אם אתה רוצה להשתפר בציור של דברים שאתה רואה,
כדאי לצייר המון. כל יום, ולא משנה אם יוצא גרוע בעיניך, תצייר גם מחר וגם מחרתיים וגם אחר כך.
צייר כל הזמן בלי להתייאש והדברים ישתפרו עם הזמן.
תחשוב פחות על התוצאות ויותר על זה שאתה נהנה לצייר.
זה יעזור בזמן העבודה.
אני נגד לעשות הפסקות תכופות כמו שהציעו כאן.
אני חושבת שאם קשה לך להתרכז במשך הרבה זמן, צייר עם טיימר.
שים לך זמן קצוב ותעבוד במסגרת הזמן, ואחריה תעבור לדברים אחרים שיש לך לעשות
יום אחרי זה תתחיל שוב את הציור או ציור אחר - שוב עם זמן קצוב - כמה שאתה יכול זה מספיק. העיקר לעבוד.
ציור פנים הוא דבר מורכב מאוד, הוא מורכב מהבעה, תנועה, מבנים בעלי נפח תלת ממדי ועוד כל מיני דברים.
כדאי לצייר הרבה פרצופים אם רוצים להשתפר בזה
אבל יעזור לצייר במקביל גם דברים בעלי מבנה פשוט - קופסא גליל וכדור
האימון על ציור של חפצים כאלה יתן לך בסיס טוב ויגבה את העבודה שאתה עושה על פי צילום או ממודל לאחר מכן.
ממליצה לעשות את זה כל יום יחד עם שאר הציורים שאתה רוצה לצייר להנאתך.
בהצלחה!
הם ממש עזרו לי להבין טוב יותר אבל אני עכשיו מבקש תמונה כי פשוט אין ל רעיון איזה איש לצייר..
ושוב תודה על העזרה...
כי ניראלי שאם תמונה אפשר 'לעבוד' על רימון....
כי ניראלי שעם תמונה אפשר 'לעבוד' על רימון...
כי ניראלי שעם תמונה אפשר 'לעבוד' על רימון...
בטעות נשלח כמה פעמים
סליחה!
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173