גמילה מהנקה בלילהשיר-שיר

ב"ה אני עדיין מניקה את בן השנה וחודשיים שלי 

זה ממש נחמד לי ולו אבל נראה לי שבלילה הוא קצת מגזים

לפעמים הוא קם פעמיים - שלוש אבל זה גם יכול להיות 4-5 פעמים

בגיל כזה הוא אמור לישון כל הלילה, לא?

אני מנסה לתת לו מים כדי שיבין שאין הנקה בלילה אבל הוא לא מסכים לשתות או לחזור לישון

ולא נרגע עד שאני מניקה ומרדימה אותו.

מיותר לציין שאני קמה עייפה ומשוועת לשנת לילה רצופה.

אני לא רוצה לגמול אותו לגמרי מהנקה אלא רק שיוריד קצת מינון בלילה...

האם למשהי כאן יש ניסיון במקרה דומה?

את בטוחה שהוא לא רעב?אנונימי (2)

אם הוא אוכל ארוחת ערב טוב ויונק לפי השינה אין סיבה שיזדקק להנקה בלילה, וגם אם כן -אז לאחת לא ל4-5.

את צריכה לבקש מבעלך שיקום אליו וירגיע אותו, עם מים, עם מוצץ או כל דבר אחר.

אחרי כמה פעמים כאלה הוא יתרגל.

לקחת את כל מה שאני אומרת בערבון מוגבלזקנת השבט

א. מגיל חצי שנה הילד אמור לישון לילה מלא . אין עם זה בעיה -ככה היה כתוב בספר

ב. נזכרת קצת מאוחר . מישהי ספרה בפורום אחר , שמה שהם עשו , זה שבגיל חצי שנה כל פעם שהעולל בכה , האבא ניגש והחזיק על הידיים . אחרי כמה ימים כאלו , הילד הבין שהוא לא יקבל את אמא והתחיל לישון לילה שלם . 

ג. מאחר והוא כבר גדול יחסית , אולי יש מקום להתייעץ עם יועצת שינה (זה סיפור יקר אם מזמינים הביתה ) או לשאול בפורומים על שינה . 

לי אישית נסיון לא משהו . יניקה לילית עד גיל מאוחר , שלא לפורום הזה . 

להכריח תינוק לצום לילה שלם בגיל חצי שנה זו ממש הרעבהאנונימי (3)

הקיבה שלו פצפונת! הוא פשוט *לא יכול* לאגור מספיק מזון לשבוע לילה שלם (חוץ מבודדים).

גיל שנה זה כמובן שונה מאוד, ויש על מה לדבר, אבל עדיין - הוא לא "אמור". רוב התינוקות בעולם עוד אוכלים בלילה בגיל כזה. אפשר לשנות למי שקשה לה אבל בטח שזו לא חובה ובטח ובטח שזה לא "נזכרת מאוחר".

כמו שאמרתי -לקחת בערבון מוגבלזקנת השבט

כן , קראתי בעיון את הספר , וגם האמנתי למה שכתוב בו . לא זוכרת את שם הספר אבל שם המחבר ד"ר דני וולף . זה כמובן לא עזר לי והילדה שלי ינקה עד ...מעל שלוש . לא נראה לי שבמקרה האישי שלנו זה היה רעב , אבל לכל תינוק האופי שלו , והצרכים שלו. ישן

אז כדאי לעבור לספר אחראנונימי (3)

אני ממליצה בחום על "הורים גם בלילה" של ד"ר מתיו סיירס. שם תראי שיניקה בלילה עד גיל מתקדם היא עניין נפוץ ונורמלי ותקין, ולא דבר להתבייש בו כמו שעולה לי הרבה פעמים מההודעות שלך. לא שאני אומרת שבחירה לגמול היא עניין להתבייש בו - גם ד"ר סיירס לא אומר את זה - פשוט חבל לי בכל פעם לראות כמה שאת מתייסרת על בחירה לגמרי נורמטיבית וחיובית. תאמיני לי שאת בחברה מצוינת ולא עשית שום דבר רע, וחבל לקרוא ספרים שנותנים לך הרגשה כזאת, ועוד להעביר את המסר הזה לאימהת אחרות שגם הן יאכלו את הלב אחר-כך כי לא עמדו בדרישות החמורות והנוקשות.

מסכימה ומצטרפת מאוד להמלצה על הספר.צביה22
אני צריכה לקרא את ההודעה שלך עוד כמה פעמיםזקנת השבט

כדי לעשות את הסוויצ' בראש. את לא יודעת כמה ביקורת קיבלתי . אנשים מאד אינטלגנטים ומלומדים הסבירו לי שזה חולני. בין השאר עובדות סוציאליות , אחיות טיפת חלב ...זה הפך לסוג של סיוט. אז את אומרת שלא נגרם נזק ?מרחף

ברור שלאחילזון 123

לדעתי נגרם נזק נוראיאנונימי (3)

מכך שעובדות סוציאליות, אחיות טיפת חלב ושאר אינטיליגנטים ומלומדים הורסים ביטחון עצמי של אם. זה הדבר הכי הרסני לחינוך של ילד!! הכי!! לא משנה גם אם דעתי הייתה כדעתם בעניין סדרת החינוך לתינוקות - עדיין להרוס לך את הביטחון העצמי זה השירות הכי גרוע שהם יכולים לעשות לילדונת שלך.

אל תקשיבי לאנשים כאלה. תעשי לעצמך טובה. תזכרי שאת בת של מלך, ושבידייך ולא בידם הופקדה הנשמה הטהורה הזאת, והופקדו האינטואיציות הנכונות לגדל אותה בדרך ישרה וטובה. משלל הדברים שכתבת פה במהלך השנים רואים שהיא זכתה באמא צדיקה (כן, אני יודעת שאת לא בדיוק דתייה. לא לוקחת אף מילה בחזרה) עם נשמה גבוהה ולב רחב וחם. תקשיבי ללב הזה ולא למומחים נשיקה

זה קצת הקצנה (לאנונימית)כמו צמח בר
הילדים שלי ישנו כבר מגיל 4-5 חודשים כמעט לילה שלם..
ולא כי הכרחתי אותם.. אלא כי הם פשוט ישנו...
אכלו טוב לפני השינה, אכלו טוב כשקמו וב"ה הכל בסדר איתם.. ילדים מקסימים..

לא צריך לקפוץ לקיצוניות השניה...
ברור שלא מרעיבים ילד, אבל גם לקום 3-4 פעמים בלילה זה לא כזה תקין.. האמא צריכה את הכוחות שלה ליום שלמחרת.. והילד צריך גם הוא לישון טוב בשביל לגדול..
צריך פרופורציה בכל דבר..
בדיוק לכן כתבתי בכותרת "להכריח"אנונימי (3)

כי אני יודעת שיש כאלה שישנים לילה שלם גם בגיל הזה, ואז זה לא הרעבה - אם היו רעבים היו דורשים אוכל. אבל תינוק בגיל חצי שנה ש*מכריחים* אותו לצום לילה שלם (כמו שהוצג בהודעה שהגבתי אליה) - זו בפירוש הרעבה.

שימי לב שגם בגוף ההודעה סייגתי ואמרתי שהקיבה להם לא בנויה לזה - חוץ מבודדים. הבודדים הם אלה שכמו הילדים שלך, מסתדרים עם זה מעצמם. עם זה כמובן שאין בעיה.

אגב חשוב לי לציין שאני לא האנונימית שהגיבה היום-אתמול וכתבה "איך אפשר לא להניק כשהילד רוצה?". בעיניי בגיל שנה ההתייחסות יכולה להיות די שונה. עדיין ברגישות כמובן, אבל זה כן נראה לי בסדר אם הורים מחליטים כבר לא להאכיל בלילה. זה כבר לא גיל פצפון שהקיבה בגודל כדור טניס...

כן, קצת.בת 30

בגיל הזה באמת לא צריך כ"כ הרבה הנקות בלילה.

מה שאני עשיתי- פשוט לא הנקתי כשידעתי בוודאות שהיא לא רעבה.

ניגשתי (המיטה ממילא לידי), אמרתי כל פעם "עכשיו אמא לא מניקה" או משהו כזה, ונדנדתי הרבה זמן עד שנרדמה. אני זוכרת את עצמי מנדנדת מתוך שינה...

את צריכה להיות שלמה עם זה לגמרי ובטוחה בעצמך לגמרי שהוא יכול לישון לילה שלם, או לפחות לילה שלם עם הפסקה אחת או שתיים. אם את לא בטוחה או שלמה ב100% אז הבכי שלו יכריע אותך בסוף...

וכל הכבוד שאת רוצה להמשיך עם ההנקה. הרבה אמהות בשלב הזה נשברות...

אנחנו גם היינו באותו מצב..אנונימי (4)
קודם כל, את לא צריכה להרגיש רע שהוא ככה. אין 'אמור' אצל תינוקות, ואם עד עכשיו היה לך בסדר, אז את אמא מצויינת והוא תינוק מצוין, גם אם זה לא מה שנהוג מסביב...
מה שכן, את כותבת שעכשיו המצב הזה כן מפריע לך ואת מרגישה שזה מאוד מעייף אותך. ואם כך, זה נשמע שזה כן הזמן לשנות את המצב. (בגיל חצי שנה לא הייתי אומרת את זה, נשמע לי מוקדם מידי. אבל בגיל שנה וחודשיים נשמע שההתעוררויות בלילה זה יותר עניין של הרגל וגם צורך להרגיש את אמא אולי, אבל לא נראה לי שזה רעב).

איך אפשר לשנות?
כתבו כאן את הרעיון הכללי של ללמד את הילד להירדם חזרה בדרך אחרת. אני בגיל הזה גם הייתי מסבירה (הם מבינים בגיל הזה הרבה יותר ממה שלפעמים נראה, וגם אם לא יבין הכלל זה בטח לא יזיק אם הוא גם ישמע את ההסבר).
יש פוסט יפה שקראתי (קיבלתי את הקישור מ'בהתהוות' היקרה), שמדבר בדיוק על הנושא הזה. יכול להיות שזה יעזור לך. הנה הקישור:
http://www.leida.co.il/message.asp?qt=4861

ובכיוון קצת אחר-
אצלנו בהתחלה היא היתה מתעוררת פעם אחת בלילה, ואז הייתי מניקה אותה בישיבה, ומחזירה אותה למיטה שלה להמשך הלילה. כשהיא התחילה להתעורר יותר פעמים (סביב גיל 8-9 חודשים) התחלתי פשוט להשאיר אותה במיטה שלנו אחרי ההנקה הראשונה בלילה, וגם למדתי להניק בשכיבה, כך שלא הייתי לגמרי מתעוררת בהנקות.
בסופו של דבר השינוי בהתעוררויות בלילה היה כשבשלב מסויים היא היתה מתעקשת שאניק אותה דווקא בישיבה, וראיתי שאני ממש לא מצליחה לישון טוב ככה (זה היה כבר בגיל שנה ו7 או 8), אז התעקשתי בלילה להניק אותה רק בשכיבה. היו שניים- שלושה לילות יותר קשים שהיא התעקשה ובכתה הרבה, אבל אח"כ היא הבינה ולמדה, ומאז באופן מפתיע היא גם בקושי מתעוררת בלילה בכלל (לפעמים בתחילת הלילה, ולפעמים מתישהו לפנות בוקר היא מתעוררת, אז אני מזמינה אותה למיטב שלנו ומניקה אותה תוך כדי שינה..)
למה סיפרתי את כל זה? רק כדי שתדעי שיכול להיות שלהניק בשכיבה זה פתרון שיספיק לכם (רק את יודעת אם זה יעזור לך מספיק), ושלא תדאגי לגבי העתיד אם את בוחרת בפתרון הזה. מתישהו השינוי כבר יקרה, או מעצמו או שאת תעזרי לזה לקרות כשתרגישי שהמצב הקיים כבר לא מתאים.

בהצלחה!
סימפטום מוכר ליונקים. אפשרדבורית
לגמול רק בלילה. כך עשיתי עם ביתי בגיל הזה והמשכתי להניק עוד שנה אחכ רק ביום. לדאוג שיאכל ארוחת ערב יפה כמו דיסה שמשביע ובלילה לא לתת באופן עיקבי. להרים ללטף לתת מים. תוך שלוש לילות היא הבינה את המסר וכולנו זכינו בשלווה
^^^^^44444
לדעתי בגיל הזה חשובה ארוחת ערב משביעה ופשוט לא להניק בלילה. קשה כמה ימים ואח"כ הרבה יותר טוב.
אצלי ברגע שנגמרו הקימות בלילה המצב רוח שלי השתפר מאד וכל השהות איתם היתה הרבה יותר חיובית, רגועה ונחמדה.

אגב מה שעבק אצלי בערב. קודם כל לאכול יחסית מוקדם אבל לא מידי. נגיד סביבות 18:30 ואפילו קצת לפני.
המאכלים שמנעו קימה בלילה לרב הם: פסטה, קוסקוס, ביצה קצה וטונה.
הפסטה או הקוסקוס הרבה פעמים הוגשו ליד סלט או כחלק מסלט. ליד זה שמתי טונה או ביצה.
אם נותנים לחם כדאי לחם מלא.
תודה בנות על כל הרעיונות והעצותשיר-שיר

כבר כמה לילות מנסה ליישם...

לא ממש הולך

בנוסף הוא גם סרבן אכילה אז אני לא מצליחה לגרום לו לאכול טוב לפני השינה... כשהוא אוכל טוב הוא באמת ישן יותר 

בד"כ הוא אוכל כמה ביסים וזהו... כנראה שהוא סומך על ההנקה בתור נישנוש השלמה ולא טורח לאכול מספיק בארוחת הערב.

דווקא במעון המטפלת אומרת שהוא אוכל יפה.

בבית צריך לשכנע אותו והוא לא אוכל טוב וגם לא ממש אוהב לשתות... יש מצב שזה בגלל ההנקה?

אני די אובדת עצות.

תני לו עדיין את המקום הזה הוא עוד צריך את זה כנראהאנונימי (5)

כתוב שאמא עתידה לתת את הדין על זה שהשאירה את הילד בוכה ולא נתנה לו 

הילד צריך את זה אז תתני לו 

במיוחד אם הוא לא אוכל טוב לפני...אז הוא רעב!!!

תתני לו ותתני לזה להסתדר מאליו 

אל תלחצי עליו

אל תמנעי ממנו

הוא צריך את הביטחון הזה שאת ממלאה צרכיו...אל תערערי לו את זה

איפה כתוב? יש לך הפניה?אנונימי (3)

תראי את השיעור של הרבנית דינה ראפ על הנקה במכון מאיראנונימי (5)

כנראה שהוא באמת רעב אם הוא לא אוכל טוב בערבהפתעה!
איך אפשר לא להניק ע=כשהילד רוצה??אנונימי (5)

ההנקה היא לא רק אוכל ותו לא

זה גם מקום שמבקש ביטחון 

מבקש להרגיש את אמא 

וגם אם זה רק אוכל ...למה לא לתת? 

אני מרגישה שזה ממש רע (סליחה...) לעמוד מול ילד ולומר אמא לא מניקה עכשיו

הנקה ליליתאנונימי (6)

ילד בן שנה וחודשיים לא צריך לקום לינוק בלילה. אמא שעד הגיל הזה ,היה לה טוב להניק בלילה ורוצה להפסיק זה לגיטימי. אני לא חושבת שאימהות אמורות להוות תחליף מוצץ ולהניק כל הלילה או לקום מספר פעמים להנקות לילה. אני לא מדברת על תינוק קטן שצריך לאכול בלילה. בניגוד למה שרץ בשרשור ,אימהות צריכות לשון טוב בלילה .בגיל הזה התינוק שלהן אמור לא לקום בלילה .

צריך לתת לתינוק ארוחת ערב משביעה אפשר להניק אחרי, וזהו. צריך לדבר עם התינוק ולהגיד שזהו הוא גדול ובלילה יותר אמא לא תניק אותו וכו',אפפשר  לחזור על זה כמה ימים. לתת תחליף להנקה בקבוק עם מעט מים ,או תחליף חלב(בעני פחות ממולץ בגלל השיניים)

יכול להיות שעדיף שהאבא יקום. מניסיון שלי עלולים להיות כמה לילות קשים אבל בסוף התינוק מתרגל. לא הנקתי אף פעם בלילה בגיל הזה אבל הבת שלי בגיל 8 חודשים היתה קמה הרבה בלילה וינקה לפעמים בלילה.

אחרי שיחה עם הרופא ילדים עשינו לזה סוף, וליהודים היתה אורה ושמחה. ..

איזה הגזמות בחיי..כמו צמח בר
אמא לא צריכה להשתגע בגלל הנקה!
לכל דבר יש גיל וזמן מתאים...
בגיל שנה ההנקה היא יותר בגדר פינוק מאשר בגדר אוכל ממש...

פינוק זה חשוב כמובן, אבל אם לאמא קשה- עדיף בשבילה ובשביל התינוק שלה שהיא תהיה שמחה יותר ורגועה יותר ביום אחרי שישנה לילה ברציפות.
אף אחד לא אמר להפקיר את הילד או להתעלם ממנו... עומדים לידו, מלטפים אותו.. מרביעים.. מחבקים.. יש עוד דרכים לתת ביטחון ואהבה..

שכל אחת תעשה מה שמתאים לה, מה שהיא אוהבת ומה שהיא מתחברת..
אבל לתת ביקורת לשני הצדדים זה פשוט לא נכון! את לא היית במקומה אף פעם.. אין לך מושג עם מה היא מתמודדת ומה הם הנתונים ההתחלתיים שלהם.. משהו שלך נראה לא נורא יכול להיות לה סיוט ממש.
לך מתאים להניק כל פעם שתינוק רוצה? מעולה! תעשי את זה הלב שלם! לה לא מתאים להניק? גם מעולה!

לא כיף הביקורת הזו..
ח''ו מחילה אם פגעתי לא התכוונתי אני אומרת שאם הילד רעבאנונימי (5)

צריך לתת לו לאכול!

וכן זה נורא לא לתת לו לאכול

שתנסה להתגבר על זה בדרכים אחרות להאכיל אותו טוב יותר בערב לדאוג שהוא יישן במצב הכי נוח שיש

אחרי מקלחת חמה ונעימה ושבע  

אבל לא למנוע ממנו לאכול

שתתחלק עם בעלה פעם היא פעם הוא יקומו 

לא לתת לאכול כשהילד רעב בגלל שלא נוח לך זה נורא 

ה' הפקיד בידייך נשמה כדי שתגדלי ותדאגי לה 

לא נוח אז תנסי לעקוף את זה בדרכים אחרות לא ע''י מניעת אוכל

אני  לא באה בביקורת כלפיה אני חושבת שהעצות שנתנו פה של מניעה לא מתאימות פה

\

ברור שלא מדברים על מצב שהילד רעב..כמו צמח בר

מדברים על מצב שבו הוא מתעורר בעיקר מהרגל ולא מרעב..

אז שתינו מסכימות

אפשר לתת בקבוק חלב פושרלקראת לידהאחרונה
ההנקה הראשונה שאנ מורידה ממני היא הנקת לילה. במקום זה אני מביאה בקבוק תמל או חלב. זה משביע את הילד ככה שהוא לא בוכה ולהניק אפשר גם במשך היום. ולי זב נותן את המקום של לישון נורמלי בלי לפגוע בהנקה
השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך