מצחיק, אז היום סוף סוף לקחתי עיפרון לידיים וניסיתי לצייר שובפנסאי

והגעתי למסקנה, שהבעיה הראשונה שלי, היא חוסר סבלנות...

אחרי שתים וחצי דקות, אני מגיעה למסקנה שזה לא טוב, לא מתחיל להתקרב ו... מאבדת סבלנות...

הבעיה השניה - אם תהיתם, זו היכולת להפריד את הצבעים בציור שממולי כדי להעתיק אותם נכון לדף...

אחחחח, ימי התיכון העליזים עם המון דפים ושרבוטים...

אני חושבת שאני מבינה אותך ומזדהה. :-/מלי
מנסיון אישי, אפשר לעבוד עוד על העניין של הסבלנות אבל לצייר- אל תקחי סתם עיפרון ודף כשיש לך חמש דק' ותנסי לשרבט משו. פשוט לא.
קחי לך זמן יומאחד. (בשיעור יש בשפע )
אבל כשיש לך מוזה. יודעת מה הפירוש של מוזה? מוזה זה לא מוצר שקונים בסופר. אפילו לא בחנות ציור.
היא באה פתאום.
שבי מרוכזת אבל בכיף שלך. בטוחה שיצא לך משו שתאהבי.
מתחילים מקטנות ולאט לאט רואים שיפור.
המון אימון!
וחשוב מאוד- אל תפחדי לעלות לכאן ציורים! לא משנה באיזה שלב!
גם לי יש ציורים שהעליתי בתחילת דרכי בפורום והיום אני מעדיפה לא להסתכל עליהם...
אבל ככה זה, אם את רוצה להתקדם.

עד כאן חפירות בוקר טוב שלום.
תקשיבי!נגיעה יצירתית

לי יש המון סבלנות. אבל מעט מאד זמן פנוי.  הבעיה שונה אבל הפתרון זהה.

מה שאני עושה. זה לצייר בחלקים.

כלומר מתחילה לצייר ציור   שאני יודעת שהוא הולך להיות מושקע. אבל בשלבים.

סוג הציור שאבחר מותאם לרצון. כלומר אני מקדישה חשיבה במה אני רוצה להתאמן עכשיו.?

מכיוון שהעניין שלי  כעת ברישום  דיוקן אז אני מתאמנת יותר ברישום פנים ומדיי פעם מציירת דיוקן כדי ליישם את הלימוד.

ברישום פנים אני לא שואפת שיהיה דומה למשהו. ולכן זה יותר קל. אלא עובדת על הצורה של כל איבר העומק ההצללות המתאימות. הפרופורציות ביחס לשאר החלקים. וכו.

העתקה מציור או תמונה מקלה במובן מסויים.  אבל מציבה דרישה . רוצים שיצא דומה. ומתבעסים שלא תמיד מצליח. אבל אם משנים חשיבה ומסתכלים על התמונה רק כהשראה.  אז גם אם לא יצא דומה .   הרווחתי. כי האימון קידם אותי.

דבר נוסף רישום בעפרונות.  זה דבר שיש בו יתרון. כי גם אם היו לי רק 10. דקות פנויות  במקרה שלי. או במקרה שלך רק 10 דקות שלסבלנות אפשר להניח את זה בניילונית בצד. אצלי  זה גם בתוך קלסר.  את כל סוגי העפרונות אני שמה בקופסת נעליים.  ושמה בצד. וזה מלווה אותי כל היום.   הילדים נרדמו. יש כמה דקות. אני מסתערת. סיימתי לבשל ונשארה רבע שעה . אני פותחת את הקופסא שוב ונשאבת לעניין.  עצם העיסוק בזה מהנה אותיו נותן לי חיות. וכשהתוצאה מגיעה אני בוחנת את עצמי איפה אני צריכה להשתפר עוד. אני לא מתייאשת אלא מחפשת איפה השתפרתי וממקדת לעצמי במה כדאי להשתפר עוד.

גם את זה כתבתי בחלקיםצוחק (הקטנות שלי נורא רצו טיול...)

טוב, יש לנו בעיה זהה. הבעיה שלך היא גם שלי...פנסאיאחרונה
(נשואה ואם לארבעה בלי עין הרע)

בהחלט בזמני השיעורים (והשיעורי בית ) היה לי הרבה יותר זמן פנוי.

אני חושבת שגם ציורים שלי מאותה תקופה היו התחלה של משהו סביר.

אבל עכשיו כשמדגדג לי באצבעות זה לא עובד...

נגיעה יצירתית אהבתי את הגישה, אולי אנסה. לא לצפות שיהיה דומה ולצייר בחלקים.
נראה אם אצליח.

מלי, את מותק! ממש מעודדת ומשמחת

אני אשתדל לא להתבייש. אולי בסוף אעלה משהו.

עד כאן תשובות ובוקר טוב (ארה״ב שלום רב)
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך