צריכה עצה..ש.א הלוי
אני ממש לא ברמה של החבר'ה פה.. אבל אני צריכה לעשות שבלונה מהציור הנ"ל, רעיונות לשיפור/שיפצור יתקבלו בברכה: (*העתקתי את זה עפ"י תמונה מהאינטרנט, שיניתי קצת הרבה... פעם ראשונה שלי שאני עושה דבר כזה)

ממש יפה...מור 111
אוקיי.. אז ככהמור 111
היי, דבר ראשון- שאפו. מלי
ממ.. לא ממש הבנתי תכוונה..
אנסה להגיד מה אני הייתי עושה.

הייתי לוקחת חומר קשיח יחסית (אולי מפל. לא בריסטול.. בנת?) ומציירת בדיוק את החתולה שציירת. זה יפה ממש.גוזרת אותה ומשאירה שוליים שיוצרים ריבוע.
זהו. שבלונה לתפארת.

אלא אם כן התכוונת לעצב מסוג שונה..
ונשמח לראות אותך עוד ביננו!
סורי אני לוחצת על אנטר...מור 111
אז ככה.. לדעתי צורת החתול מתאימה! ויצאה מאוד יפה!
השפם יהיה קצת קשה... אולי תעשי קצוות קצת עבים
ומחודדים.. אולי גם את האזניים קצת תרחיווי
כל השאר לדעתי מעולה!
תודה לכולםםםש.א הלוי
חומר קשיח- אני לוקחת מכסה של תבנית אפיה (חמגשית, הזה שמצד אחד כסוף ומצד שני לבן..)
שפם-אני לא עושה בשבלונה אני מוסיפה אח"כ.

התכוונתי האם הציור עצמו בסדר או שצריך שיפור? (חוץ מהאוזניים שנעשה טיפה רווח כמו שמור הציעה)
כן! הכל בסדר... ממש יפה! ובהצלחה לך!!מור 111אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה אונליין!!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך