לנו יש מיטה זוגית, המיטה שניתנת להפרדה נהרסה מהר מאוד , סחורה סוג ג' שחמי וחמותי קנו,
אז קיבלנו במתנה מיטה מיד שנייה בחינם, מעולה , וזוגית.
כשאנחנו אסורים אני פורשת לישון בסלון. כשהייתה לנו מיטה שניתנת להפרדה אז הרחקנו כמה סנטימטרים
וכל הזמן ליטפתי אותו עם הרגל כי התגעגעתי . וזה לא בסדר . לשמחתי גם אחרי כמעט 6 שנות נישואים קשה לי עד היום כשאנחנו אסורים.
כשבעלי אמר שהוא לא רוצה לקבל כי "אולי מישהו ירצה לקבל את הדירה לשבת להלין אורחים "
אמרתי לו שאנחנו לא בית ספר שדה ולא אירוח כפרי, וכשנותנים לנו מתנה מיטה איכותית וחזקה , אני לא אומרת לא, וקונה חדשה רק בשביל "מה יגידו" ואם זה לא מתאים למישהו שיוריד את אחד ממזרוני היחיד שעליה לרצפה או יישן בסלון. אנחנו יכולים ליידע כמה ימים לפני שנותנים את הדירה , שהמיטה היא כזו.
ואני רוצה להוסיף,
השאלות האלה של "יש דתיים ש.... " הן כל כך ילדותיות.
יש זוגות שהבעל עם כיפה שחורה, והאישה עם פארוקה באורך כל רחוב רבי עקיבא משיער אירופאי משובח,
וחצאית, אמנם בגודל ממחטה של אוגר סיבירי, אבל חצאית
וזה לא מפריע להם ללכת למועדוני חילופי זוגות.
יש אנשים עם כיפה סרוגה גדולה לבנה עם שולים תכלת בסריגה דקה שלמדו בישיבה ציונית מכובדת,
והולכים עם חולצות מכופתרות משובצות
ומכסחים את האישה שלהם פיזית ומילולית, אם יצאה לה בטעות שערה מהמטפחת או היה יותר מידי מלח באוכל
או פחות מידי מלח באוכל , או שהבית לא היה מבריק, וכל הבית חי בפחד. כנ"ל חרדים שורשיים שנראים איכותיים כלפי חוץ שמשליטים בבית טרור ואלימות.
יש כאלה שלמראית עין נראים שומרי מצוות, גם דתיים לאומיים מהזן הכי תורני, לא רק דתיים לייט, וגם חרדיים ממשפחות חרדיות שורשיות וטובות, לא רק שבבניקים שחזרו בתשובה באיזה סמינריון או להבדיל בכלא ותמיד כשמדברים על איזה חרדי שסרח יש את מי שיגיד "האא.. הוא לא משלנו, הוא חוזר בתשובה " , שהכל אצלם כלפי חוץ, ובבית פנימה הם החוטאים הכי גדולים.
למה אני כל כך נחרצת ואפילו לא נחמדה כשאני כותבת הודעה כזו?
כי השאלה היא לא של תמימה, אלא של מיתממת. אף אחת פה לא מכירה את כל היהודים הדתיים בעולם.