הקשר עם ההורים כ"כ לא טוב. חלילה אני לא רבה איתם או משהו כזה ,אלא מרגישה מנותקת מהר והם ממני. על פניו נראה כאילו הכל בסדר..אני ילדה טובה, משתדלת מאוד להיות טובה. והם, הם לא מבינים כמה הם מכאיבים לי עם הלחץ שלהם לראות אותי כבר מתחתנת. פעם עוד הייתי חשה את זה אבל מעולם, כמעט, לא אמרו לי משהו בפנים, אני שומעת את השיחות ביניהם..למה היא עוד לא התחתנה, בודאי היא עושה משהו לא בסדר..אני שומעת ושותקת, מכווצת בתוכי ובוכה, הם לא מבינים שזה לא כזה פשוט. נכון אני לא ילדה קטנה, כבר בת 27, הבנות של השכנים וקרובות משפחה מתחתנות מהר מהר..ואני עוד הרחק מאחור . למה הם לא מבינים? אז מה אם הם עצמם התחתנו בגיל 16 אי שם בתקופה אחרת?
לפעמים נמאס לי כבר מהניסיון הזה, מייחלת להגיע לאיזשהו מקום שקט ששם לא יכאב יותר..
ותפילה, כל כך קשה להגיע לתפילה טובה על זה, יש כ" כ הרבה תחומים דחופים אחרים שצריך להקדים ולהתפלל עליהם, להתפלל לכיבוי שרפות בדברים שונים בחיים הפרטיים והמשפחתיים, מרגישה כרגע שזה פינוק להתפלל על זה..מרגישה מותשת.
מרגישה שהכל סתום וסגור ואין לאן לברוח..
סליחה שאני מעציבה ומבאסת בבוקר של שבוע חדש..
בקשר לתפילה- תפילה זה המקום הכי אינטימי שלך עם הקב"ה אם תתפללי על דברים שפחות מציקים לך מזה זו תפילה פחות כנה אני חושב... תפילה זה מקום המפגש שלך דווקא ורק אז הדברים הכללים יותר.. אממ מוזמנית לשלוח לי מייל אם באלך לפרט (: chanan1414@gmail.com
), ומבקשת את המרחב.