שלום לכולן,האמת שרק לאחרונה הגבתי פה לראשונה,כבר שנתיים שאני רק קוראת"סמויה"
(ובהזדמנות זאת תודה לכולן על העצות הטובות שנותנות פה)
אז החלטתי לכתוב ולספר את סיפורי והסיבות בסוף....
זכיתי להינשא ב"ה בגיל 38 לאחר שנים ארוכות של רווקות וההתמודדות שבאה איתה ,
אך ב"ה זכיתי לבן זוג נפלא,אוהב ותומך,
כחודש אחרי החתונה כבר הייתי אצל רופא נשים מומחה לפוריות(לא כי ידעתי שמשהו שבעייתי אצלי-פשוט כי אני ריאלית מאוד ומעשית)בעלי השתגע מהרעיון ולא אהב אותו אבל זרם איתי,זה התברר כצעד נכון מאוד,עשינו את מה שהיה צריך (ניתוחון אצלי,כמה הזרעות ו...)וב"ה בטיפול הIVF הראשון נכנסתי להריון-את יום הנישואין הראשון שלנו חגגנו עם הריון בולט לעין,
ב"ה זכיתי בלידה טובה וחזרנו הביתה עם תינוק בריא ומתוק,
עברו כמה חודשים וחזרנו לרופא לטיפול נוסף שלא הצליח אבל הבא אחריו ב"ה הצליח ואת יום הנישואין השני שלנו חגגנו עם ילד מקסים והתחלת הריון נוסף.
אז למה אני מספרת לכן את זה...
ראשית פרסום הנס שאני יודעת שקרה לי מהרגע שהכרתי את בעלי ועד רגע זה, פשוט השגחה פרטית(ואולי קצת פיצוי על השנים הקשות)
דבר שני במידה ויש לכן נשים יקרות חברות רווקות אל תשכחו אותן,גם התמודדות עם בעיות פריון מאוד קשה אבל היא מלוווה בבן זוג,את תקופת הרווקות הבנות עוברות לבד!!!
דבר אחרון אם מישהי נישאת ב"ה אבל בגיל מתקדם-לא לחכות!!!לא לאמר ננסה לבד,זה לא מזיק ללכת לבדוק
שהכול עובד כמו שצריך,השחלות שלנו מזדקנות הרבה יותר מהר מאיתנו ולפעמים חבל על כול חודש שעובר,
לא צריך להילחץ או להרגיש שיש לי בעיה-פשוט להיות מעשיות,באמת אין דבר נפלא יותר מהחזיק בידים ילד שלך...
אז תודה למי שקראה עד פה ובהצלחה לכולן