שלום לכםהולם במיוחד
היי,
יום בהיר אחד גיליתי שזה ממש כיף לראות את הציורים פה. אז הצצתי מפעם לפעם. (ולא הגבתי כי אני לא מבינה בזה אפילו לא טיפה, ואם ציורים הרשימו אותי, הרבה אנשים הביעו זאת לפניP- התחשק לי להעלות גם ציור שאני ציירתי, אבל זה מביך ביותר, במיוחד שקרוב לודאי שתפרגנו למרות שהרמה לא כזאת מפעימה. סתם כי אתם נחמדים. ואז תהיתי לעצמי אם הייתי מעדיפה שיאמרו לי על הציורים שהם בינוניים ואני אהיה עצובה במקצת? או שיאמרו שהם יפים רק כדי שאני לא אעלב??!!
מה דעתכם בנידון?

<אלו היו מספר שורות של הגיגים שנבעו בעיקר מהעובדה שרציתי להעלות ציור והתחרטתי מחמת המבוכה.>
היימלי
קודם כל נחמד לקרוא הגיגים שכאלו.. יותר נוח שבאים בפתוח
דבר שני; מסכימה איתך על הקטע שאנשים פה יחמיאו בכל מקרה, אבל מוסיפה שאנשים גם נותנים תמיד טיפים ועצות לשיפור היצירה, באיזו רמה שתיהיה..
וזה עוזר למי שבא כמתחיל או מתקדם בכל שלב שהוא.
מנסיון.
אז בהצלחה לך ומחכים ליצירות!
אופסיהולם במיוחד
כתבתי לך תגובה טפשית ולא אינטלגנטית בעליל. אז מחקתי.
פשוט עדיין אני חושבת שזה מתסכל להראות ציורים דווקא במקום שיש אנשים שטובים ממך פי אלף..
אם את מתביישת עדיין להעלות ציורים, ממליצה להצטרף לאתגריםנענית לאתגר

זה מקום בו את צריכה לבטא בעיקר את היצירתיות ולא דווקא את יכולות הציור המרשימות,

ככה את יכולה להתאמן ולהשתפשף ולהרגיש בנח, כי גם מי שמצייר מדהים לא תמיד מצייר ככה לאתגר.

זה מה שאני עושה

פשוט אין לי זמן  להשקיע מאוד בציור שיצא ברמה גבוהה,

אז מוצאת 10 דק' להכין משו לאתגר,

וזה גם מפתח את היצירתיות...

ואם כבר- אז ניצלוש קטן-

תודה ל@בקצרה!!

רק נקודה קטנהציון חמדתיאחרונה
אני גם בשלבים של לנסות לצייר ולכן לא מעלה ציורים, אבל שמתי לב שבפורום הזה, גם ההערות שנותנים הם הערות בדרך נעימה ושמחה, באמת מתוך רצון לעזור להשתפר ולא מתוך זלזול בציורים ח"ו
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך