חברה שלי מתי שבאלה..''הכל לטובה''

יש לי חברה,

רק שמתחשק לה ,היא חבררה שלי!עצוב

אם למשל אני נמצאת לידה ועם עוד כמה חברות ממש שהיא אוהבת ונחשבות אצלה ''מקובלות''

אז היא תלך אליהם..

אם אני יהיה איתה ועם עוד כמה בנות שהיא לא אוהבת..

היא תבוא אלי

וזה מעצבן רצחח!עצוב ואני לא יכולה לדבר איתה על זה,כי היא בן אדם שמאוד לוקח הכל קשה והיא תעלב..מה לעשות?עצוב

וובקשה אל תגיבו כאן ''זה יעבור'' כי אני יודעת שזה יעבור,אבל כרגע זה לא ואני צריכה עזרה.

תודה למי שעונה(:

אולי דברי איתה יפה??קשה זה טוב :-)

תסבירי לה בשיא האמיתיות... מה את חושבת.. אולי היא תבין.

ואולי גם היא לא מודעת למה שהיא עושה...

היא תתרחק מימני אם אני אגיד לה את זה''הכל לטובה''

היא תתרחק אם אגיד לה את זה..

אני לא ידעת אם שווה לנסות,כי אם היא תיפגע היא לא תדבר איתי,ורב הסיכויים שהיא ממש תעלב

כי היא בנאדם כזה..

תסביריקשה זה טוב :-)

גם אם תסבירי לה הכי יפה שיש??? איזה כיתה את?

כן כן..לא משנה באיזה צורה היא תיפגע''הכל לטובה''

איזה כיתה את?קשה זה טוב :-)

...עדשת המצלמה

אם זה המצב אולי דווקא עדיף לך להתרחק ממנה קצת...

זה משהו שורה רק לאחרונה או כבר הרבה זמן?

אם זה קרה לאחרונה אז אולי עובר עליה משו... אולי תשחנשי איתה על זה ותנסי להבין מה היא עוברת ולתמוך בה.

אם זה כבר הרבה זמן כנראה שזה פשות ה"טיפוס" שלה.

..''הכל לטובה''

קורה תמיד..

וכל הזמן עובר עליה משוו.הבעיה שהיא ממש לא פתוחה אלי..

תודה על העזרה

תגובהאגוז מוסקט

בס"ד

אני חושב שאת צריכה פשוט למצוא ולחזק קשר עם חברה טובה אחרת ולא לקחת ללב את העניין הזה כי אז ממילא לא ישנה לך אם היא הולכת אלייך או אל אחרות. אני לא חושב שהיא עושה את זה מרוע לב אלא פשוט החברות האחרות המקובלות כשהיא בחברתם גורם לה להרגיש טוב.(אמרת בעצמך שלא קל לה באופן כללי בחיים). ותביני היטב שזה שיש בנות יותר מקובלות לא אומר שאת פחות טובה מהן גם אם רוב הכיתה ירצו להיות בחברתן. את מיוחדת לפני ה' לא פחות מהמקובלות. אז שלא תרגישי נחותה.(וגם כנל = לא שהבנות המקובלות לא טובות אלא כל אדם מיוחד לפני ה' באופן ספציפי)

את יכולה לנסות למצוא משהו טוב/מעשה טוב שאת רוצה לעשות/עושה ולטפח אותו.אולי נקודה טובה שאת יודעת שאת יותר טובה בה מהן(נקודה טובה=מידה טובה/מעשים טובים וכו'). משהו ייחודי שהבנות המקובלות בעינייך, לא עושות. כמו למשל להתנדב לשמח ילדים חולים/אנשים חולים בבי"ח לעיתים קרובות(אם הן לא עושות זאת לדוגמא). וככה אם את מרגישה נחותה או משהו תזכרי בהתנדבות שאת עושה ובייחודיות שלך בעולם ולא תרגישי רע.

כל אדם מיוחד באשר הוא לפני ה'.

מוזמנת לעיין עוד בעניין הייחודיות של כל אדם בעולם - מה שאין חברו יכול לתת בעולם כאן :נותן לך תגובה שמקווה שתעודד.

בהצלחה

תוודה..ואי זה פשוט כיף להגיד תודה''הכל לטובה''

לדעתי זה לא בא ממקום רע"בשמחה תמיד"
חושבת שיש סוג של אנשים שפחות אוהבים להיות כל הזמן עם חברה אחת.. כיף להם להיות עם כולם ולא להיות צמודים רק לאחד..
וזה לא מחייב שהיא חברה שלהם ממקום שהם מקובלות ויכולהיות גם שכן כי היא רוצה להפתח לכולן ולהרגיש בחברה..
תנסי להבין אבל שהיא כן רוצה בחברתך כי זה לא נשמע שהיא מתרחקת מימך פשוט לפעמים נמצאת עם עוד בנות ולא כל הזמן רק איתך..
זה הגיוני..
ואם זה מפריע לך הכי טוב שתנסי לדבר איתה על זה ולראות מאיזה מקום זה בא..
חושבת שחלק גדול מחברות זה לדבר. בחיים לא לרכל, דברים שמפריע פשוט לשתף אותה בהרגשות שלך בצורה נעימה. (היא גם תעריך את זה)
אמרת שהיא פגיעה- אז תנסי לומר לה שרצית לדבר איתה על משהו שמציק לך הרבה זמן ואת לא רוצה לפגוע בה פשוט להבין מאיזה מקום זה בא.. (באותה הזדמנות תוכלי גם לדבר איתה על זה שהיא לא נפתחת אישית וחשוב לך שתשתפו אחת את השניה..) לדעתי זה רק יחזק לכן את הקשר...
והכי חשוב תזכרי שהכל עובר ומסתדר בסוף (כמו שאמר..), אז שזה לא יהרוס לך את היום. תני חיוך ותגשי לדבר איתה..
בהצלחה
לדעתי תשקיעי בחברה אחרתבת הרים
אני כבר אמא לילדים אבל מאוד מבינה אותך ומאוד לא אוהבת שעושים לי את זה. להיות חברה שלי רק כשזה משתלם לה נראה לי כחברות לא אמיתית. חבל על עוגמת הנפש שלך. תנסי למצוא לך חברה אמיתית אחרת ותשמחי בה.
תודה לכולם ו..''הכל לטובה''

היה לי 4 חברות שהם היו חברות ממש טובות שלי..

אחת מה זו היא שעכשיו אמרתי.

עוד מישהי שהיא בכלל ,התנתקתה איתי מאז שבאה מישהי חדשה לכיתה(שמישהי החדשה הזאת הייתה החברה הכי טובה שליי,ועכשיו שנייהם חברות הכי טובות ולא מיתיחסות אליי אפילו..)

אוליעדשת המצלמה

נשמע ממש לא נעים... אולי תנסי לראות לאיזה בנות בכיתה שלך יש פוטנציאל להיות חברות שלך ותנסי ליצור איתם חברויות...

אויש...בת הרים
כשהייתי בכיתה ט החברה הכי טובה שלי בגדה בי וזה מאוד מאוד פגע בי. מה שעזר לי זה להיפתח לבנות חדשות, לאו דווקא מקובלות, אבל נחמדות ונעימות ולשמוח בהן. לקח לי זמן להתגבר על הפגיעה אבל כך לא נשארתי בודדה. ועוד דבר - איך הקשר שלך עם אמא שלך? אולי תשתפי אותה, או אחות קרובה ותורידי קצת מהלב. נשמע שאת מתמודדת עם משהו לא קל.
קראי בעיון. אשמח אם תגיבי.פלונטר היפה

אני הכרתי כמה וכמה בנות כאלו, אני מבינה על מה את מדברת. (כך לפחות נראה לי...)

זה בנות שמנסות להיות מקובלות בחברה, ולפעמים מצליחות...

הם עושות את זה על חשבון אחרים.

תחשבי רגע. הבנות המקובלות בכיתה הם בד''כ

1. כישרוניות במשהו כמו שירה, ציור, להצחיק, להיות טובות בלימודים, למשוך קהל...

2. או שהם מוקפות בחברה תומכת, נגדיר את זה ''צבא'', כמה בנות (יש מקרים שזה גם בת אחת) שתמיד נמצאות אתה (או פשוט הולכות אחריה) ומסכימות עם דעותיה. זה גורם לה להיות יותר בטוחה, כי פוחדים ללכת נגדה. זה הרי עובדה שיותר קל לפגוע בבת שנמצאת לבדה מאשר כזו המוקפת בחברות. אותו הדבר גם בדברים טובים, לבת כזו יותר קל להקשיב לה, לצחוק איתה, להבין אותה, להסכים עם דעותיה.

אוקי. רובנו רוצים להיות מקובלים וקיימת נטייה (לא עצל כולם) ללכת לבנות המקובלות. אז את זה אפשר להבין.

אז למה החברה שלך לא עוזבת אותך לגמרי ורק הולכת לבנות המקובלות?! 

כי היא צריכה אותך כשהם לא נמצאות. היא לא רוצה להישאר בודדה, היא צריכה את הקיר התומך הזה ואת המצב הזה שהיא אף פעם לא לבד.

לפעמים זה ממש ניצול!!!

מה שאת צריכה לעשות במקרה כזה, לעשות דבר דומה. למצוא לעצמך חברה נוספת (כפי שאמרו פה לפניי...) שאליה תלכי כשהיא תעזוב אותך (כמובן תזהרי שלא לפגוע בחברתך החדשה...)

או לא מחייב חברה נוספת, תהיי עם בנות אחרות.

העניין הוא שלא תישארי לבדך כשהיא עוזבת אותך וכמובן שלא תראי לה שאת נפגעת, אלא להפך, זורמת הלאה ונהנית. כשהיא תראה שאת הולכת לבנות אחרות כשהיא עוזבת אותך, היא תפחד לעזוב אותך מחשש שתעזבי אותה לגמרי ותהיי עם חברות אחרות. כך גם תוכלי לראות עד כמה חשוב לה שתהיי חברה שלה.

אם תעשי את אחד מהדברים הללו ועדיין זה לא יזיז לה, זה סימן שאת לא באמת חשובה לה וזו לא חברות. ואם את לא חשובה לה, למה שהיא תהיה חשובה לך?! אם זה כך, תעזבי אותה ומהר.

תראי, יכל להיות שאני ממש טועה טעות חמורה. יכול להיות שהיא באמת אוהבת אותך ויש עוד הרבה סיבות...

אני לא מכירה אותך, לא יודעת בת כמה את ומה מצב החברה בכיתה שלך. אמרתי את דעתי מניסיון החיים שלי וממקרים שהכרתי, יכול להיות שזה לא נכון לגבי המקרה שלך. אבל תחשבי על זה, אולי בכל זאת יש בזה משהו...

בסופו של דבר רק ניסיתי לעזור וחו''ש לא לפגוע באף אחד.

אז שהיה לך בהצלחה... מקווה בשבילך שהכל יסתדר והעיקר שתהיי מאושרת...

נ.ב. תשתפי כשישתנה משהו... חצי חיוך  

לחץ חברתי..שאלו פרטי תדעואחרונה

זה לחץ חברתי... לפי מה שאמרת שהיא תעלב ושהיא לוקחת קשה אז זה לחץ חברתי... תדי איתה על לחץ חברתי בכללי לא עלזה אולי זה יעזור במשהו אם את רוצה דברי איתי בפרטי אני יתןן לך עוד עצותת

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך