שאלהנולאית
בס"ד

אני רצינית עכשיו, אבל יש לי שאלה קצת מוזרה,
אני לא מצליחה לצייר פנים של אנשים אלא אם כן הפנים שלהם פונות לצד שמאל, אם אני מנסה לצייר את הפנים שלהם ישר זה בדרך כלל אחרי הרבה מאמץ ופרופיל לצד ימין זה כמעט בלתי אפשרי אצלי.
(למרות שהתחלתי לצייר את אמצע הפנים ורק אז התחלתי עם ציורי הפרופיל)
יש הצעה לאימון לציור לצד ימין? אני מרגישה שזה קשה כמו לכתוב בצד של היד החלשה שלי. זה מוזר.
לנסות לעשות את זה המון פעמים...למה?
כל קושי שיש לךroniyoffeאחרונה

יכול להפתר ע"י אימון של הדבר בו את מתקשה.

כלומר, כמו שנאמר - אם תצייר המון ציורי פנים שלא פונים לשמאל, בסופו של דבר הם כבר לא יהיו קשים כל כך.

עצה נוספת היא להבין שאין שום טריקים בציור, ואם מצאת לך משהו שעובד לך בציור פורטרטים שפונים ימינה

זה אולי עובד בהם, אבל זה מקשה עלייך בנושאים אחרים

לכן, כדאי להרפות מהדברים האלה שהם כמו "עוגנים" שגורמים לך להצליח משהו אחד.

אז מה לעשות?

להבין שציור זה ציור.

ושלהכל כדאי לגשת באותה הגישה, וכך אין הבדל בין נושאים.

אין נושא שהוא קל או קשה.

(כלומר, יש, אבל הקושי נובע ממשהו אישי שלך, ולא מיכולת טכנית, למשל הרבה אנשים מתקשים לצייר מישהו שהם אוהבים מאוד, פשוט כי יש לנו רגשות חזקים אליו ואנחנו נותנים לחשיבות העצומה של אותו אדם להשפיע על תהליך הציור)

אני לא יודעת איך את מתחילה עבודה, אבל רוב האנשים מתחילים מדבר מסויים (עין/אף/גבה/מסגרת של הפנים) ואז ממשיכים הלאה.

השיטה הזאת אולי יעילה והיגיונית, אבל כמו שאמרתי, היא פטנט שעובד על הדברים שאנחנו רגילים אליהם, אבל מקשה עלינו כשאנחנו ניגשים לצייר משהו שאנחנו לא רגילים אליו.

ההמלצה שלי היא לעבוד על הכל כל הזמן. קוראים לזה "עבודה רוחבית". כלומר, את כל הזמן שומרת שכל חלקי הציור שלך "גמורים" באותה המידה.

ואז את יכולה כל הזמן לראות תמונה שלמה ואחידה ואם יש בעיה באיזור מסויים את יכולה מייד לתקן, לפני שהשקעת המון עבודה באיזור הזה.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך