ישמצב שאתם מזהים?חמדמדה

תאמת שאני לא כזה מרוצה כי לא יצא דומה וכי אני מפחדת להצליל...

וואו!!! זה יפההההה!!!!nnnn

אבל זיהית?חמדמדה

נראה לי שלא...

זה התמונה הזו...חמדמדה

אז רואה?nnnn

ציירת ממש יפה!

מזהים..

חחחח תודה...חמדמדה

אבל אני לא מבין ממש בציור אז לא יודע לעזור לךnnnn

איך להמשיך את זה..

אבל בהחלט יש לך כישרון!

יש רעיונות לשיפור?חמדמדה

@שולמית מילר  @מלי מישו משו????

אבל מיד זיהיתי!! |מתגונן|מלי
אז ככה.
דבר ראשון- חשוב להעלות את זה ישר. הצוואר פשוט.....:/

לגבי הציור עצמו;
חוץ מזה שהפנים קצת רחבות, האיברים יצאו טוב.
מה שחסר זה ההצללות.
ההצללות יוצרות את האף, העפעפיים, מבליטות את העיניים, השפתיים ובעצם בכללי גורמות לציור להיראות מוחשי ואמין יותר.

אם תעבדי בצורה נכונה על הבסיס הקיים ותצלילי בדיוק במקומות הנכונים ובמידה נכונה, תצא לך תוצאה נהדרת!

בהצלחה!
תודה.... יש לך רעיונות איך לעזור לי לשפר הצללות?חמדמדה

ותגידו יש אולי דבר כזה אבקת עופרת? זה יכול ממש לעזור

הרבה שכבותלמה?
למרות שיש כאן הרבה כאלה שיותר טובים ממני אני אנסה בכל זאת לעזור...
דבר ראשון תסתכלי הרבה זמן על מה שאת מנסה לצייר, תנסי להבין מאיפה מגיע האור ומה אמור להיו כהה, ומה בפועל בתמונה כהה יותר מהשאר.
ואז מתחילים להצליל, תתחילי מהחלקים הכי כהים (אבל אל תעשי אותם כהים כמו שאת רוצה שיצא בסוף) ותבני לאט לאט את הכהויות, אני עושה את זה בשכבות, כלומר כשנראה שהגונים הכהים במקום, אז עוברים עליהם שוב ומכהים עוד אזורים. אני מקווה שיצא מובן...
בהצלחה!
(כתבתי את מה שאני עושה, אני לא יודעת אם יש דרך שבה הדברים יוצאים יותר טוב, או שהיא יותר פשוטה, אם יש אני אשמח אם מישהו יותר מנוסה ממני יעיר את תשומת ליבי אליה)
אבל איך שמתחילים זה יוצא ממש כהה...חמדמדה

מה שאני עושה בד"כ,מליאחרונה
אני צובעת בעדינות קצת באותו מקום שצריך להצליל בו ואז מורחת עם קיסם אזניים או עם האצבע-תלוי על גודל המיקום.
במקומות בהם צריך ממש כהה, אפשר לצבוע על סתם דף קישקוש בעיפרון פחם וממנו לקחת צבע עם הקיסם וכך להצליל. כמובן להיזהר כי יוצא מזה הרבה צבע וכהה..
כמובן משחקת עם העיפרון ולחצת בהתאם לכהות הנדרשת.
זה בגדול..
אני גם זיהיתי, אני לא כל כך מבינה בציור אבל זה ממש יפהפרפר לבן.

חחח יש לי את אותו ציור רק עם פרצוף אחראיש חשוב

תמונה על שולחן שמישהו עושה עם עצמו סלפי

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך