סיפור מוכר-פתחתי ניק לצורך השיתוף כי אני לא רוצה מהניק המקורי שלי...
האמת, שפשוט מתחשק לי לשתף במשהו שיושב על ליבי...
תגובות, מענות, שאלות, או כל הארה מחכימה, מוזמנים להגיב כאן או באישי.
אני בחורה לא קונבנציונלית.
מה הכוונה אתם בטח תוהים...
לכאורה דוסית ממוצעת מן השורה. חמודה מתוקה, אמנם לא עם גומות חביבות, אך חביבה בדרכי שלי.
so this is the story....
ב"ה בחורה מאוד יפה. תכונות בולטות: כיפית, זורמת, מצחיקה מאוד, מאור פנים, שובבות שזורה במתיקות והרבה מאוד חן.
חדות לשון- מתובלת בשנינות.
אלו הן התכונות שעל פני השטח ניכרות מאוד לכל הסובב אותי. ואכן קיימות ובועטות.
ועכשיו טא טא טאדם, זה השלב שאני תוהה אם לכתוב- 'בנוסף לכך' או שמא, ו'עם זאת.'..
ומדוע? כי איני יודעת כיצד להתייחס למורכבות שלי. האם כדבר חיובי ומפרה, או כדבר מעיק ומפריע.
ואסביר למה הכוונה- אני בחורה מאוד רגישה. הרגישות שופעת ממני. מחד, הרגישות שלי לאחר מפליאה ומפעימה. ואני שמחה בכך. ומאידך, היא פוגעת בי מאוד. וגורמת לי לחוות את העולם בצורה קשה יותר, מן האדם הממוצע.
אני לוקחת דברים קשה. וזה מכביד עליי. גם מצד ההתעסקות וה'משאבים הנפשיים' שאני משקיעה בזה, וגם מצד זה שזה פוגע בי.
בנוסף, אני בחורה מאוד עמוקה... וחושבת....ולפעמים מסתבכת בתוך כל העומק. האמת שמכיוון שאני מניק 'חסוי' ולא מוכר, אשתף ואומר שאמרו לי לא אחת שאני בחורה עם ערך מוסף, מן נשמה יתירה. אני לא עד הסוף מצליחה להבין מה כוונת האומרים, אך לא אכחיש ואומר שאני כן יכולה לשער למה הכוונה. כי אכן השילוב באישיות שלי הוא נדיר.. לטוב למוטב.
אני מרגישה שאני זקוקה לבחור עמוק, יציב, וסגור על עצמו, שיעזור לי לראות את הדברים בצורה ישרה וחותכת, ויגאל אותי מהתסבוכות והלבטים שאני חווה.
לעיתים אני חוששת שאין בחור מספיק כיפי וחמוד שיהיה לו את הכח להיות איתי ולהיפגש איתי במקומות העמוקים הכבדים שלי.
אני לא רוצה להרגיש שאני צריכה לפצות אותו בכיפיות וזרימה אחרי כל שיתוף ושיח סביב דברים כבדים יותר...
אני רוצה שיקבל ויאהב גם את הצדדים האלו...
בינתיים ממה שיצאתי, לא הכרתי בחור שיש בו את התשלובת הזו...
מקווה שאתה אי שם מחכה כבר לפגוש אותי...
כי אני יודעת שאני מחכה לפגוש אותך בכיליון עיניים...
מאחלת שבוע טוב לכולנ"ו...
תודה על העין הקשבת ;)

יש הרבה אנשים מיוחדיפ כל אחד בדרכו.. ואני בטוחה שבקרוב תמצאי את המיועד.. אבל על הדרך לא לשכוח תמיד תמייד להיות עצמך ואף פעם לא להצטער על מי שאת.. זה חלק מהתהליך! ( וגם לי יש הרבה פעמים רגשות כמוך.. לפעמים אני מרגישה שאני אף פעם לא ימצא מישהן מיוחד כמוני...)
בהצלחה נשמה!♡