היו כאן הרבה תשובות ושאלות שהזדהתי איתן.. ושעזרו לי.וראיתי שהרבה שאלו שאלות וסיפרו חויות על עצמם תוך כדי אני רציתי לשאול בגלל שאני בתקופה שלא נותנת לי מנוח כל הזמן אני מבולבלת.. אני באה ממשפחה דתית לאומית והתחזקתי לפני כמה שנים הלכתי לשיעורי תורה.. וזה קרה כך בדרך לאולפנה היו באזור שלי המון חרדים (כל פעם שאני יגיד מגזר מסוים רק כדי שתבינו ולא שחס ושלום אני עושה הגדרות .אח"כ תבינו למה) אז תמיד הייתי רואה אותם וממש התחברתי ואהבתי את החיים שלהם התאהבתי בהם!!
וחשבתי אם אני רוצה בחור כזה וכזה כמו שהחרדים נראים והם ממש מקיימים כמו שצריך אני צריכה גם להראות כמוהם אז התחלתי לקרוא הלכות ..וממש אני אמרתי לעצמי וואי כיאילו המגזר שבו אני חייה לא מתאים לי חפיף, לא ממש מקיימים את מה שהחרדים מקיימים אז מה קורה פה ? אמרתי זהו אני יהיה במגזר החרדי ככה לכל החיים זו הדרך הנכונה וגם בשיעור תורה אמרו לי תעברי בית ספר כדאי לך את תצטערי תבואי לחרדי ולא רציתי אמרתי מה שה' ירצה.בקיצור כל התהליך הזה התחיל מבחירת בחור שארצה להיות בעתיד! עכשיו אחרי שנתיים שאני הולכת לשיעורי תורה ומתחזקת פתאום שהתחילו כל הכניסות להדרכה בשכבה שלי שלא הייתי כלכך מחוברת אליהן.. (היייתי בבני עקיבא בכיתה ז' אבל בעקבות ההתחזקות שלי אמרתי לא מתאים ועזבתי כבר בכיתה ח') נחזור אז בכיתה י' אמרתי לעצמי וואי בני עקיבא איך באלי להיות מדריכה זה הכי אני .. רגע אבל אסור לפי החרדים ומה שחשבתי עד עכשיו ופתאום חשבתי וואו שנייה למה אני חושבת שדתיים לאומים זה לא טוב ? ממש לא עכשיו אני חושבת אחרת יש הרבה בחורים יראי שמיים שם למה חשבתי לא טוב !! וכל כך הרבה בנות טובות אני פשוט לא ראיתי את זה כי ההאולפנה שלי לא כזאת חזקה)ואז התחילו הבירורים שלי איפה אני נמצאת מה אני עושה דיברתי עם אנשים בקיצור סיבוך. לפני כמה שנים קיבלתי על עצמי את ההלכה גרביונים חצאית אחרי הברך שלושת רבע.. אני עדיין ככה אבל בתוך תוכי במגזר הדתי לאומי איך שאני מתלבשת זה לא ניראה ככה כי רובנו בציבור לא הולכות עם גרביים(יש לציין שיש לי לבוש כמו חרדיות חצאית גינס חולצת טריקו וגרביים) ..וזה הדבר שהכי קשה לי.. בתוך תוכי נמאס לי להראות חרדית..אני מרגישה שונה.. פתאום התחילו שאלות אולי לא חובה גרביים .. ואולי החצאית זה בסדר מעל הברך טיפה.. ואולי מותר להיות עם בנים אבל שישמרו נגיעה והכל..אבל מותר בני עקיבא יש שם בחורי טובים יראי שמיים.. אבל איך אפשר לשמור ולא להתאהב .. אז איך הם עדיין שומרים על עצמם? בקיצור שאלות שעדיין לא נפתרות במשך הזמן אני ימצא פתרון מאמינה בה' !! נקודות חשובות אני יודעת שברגע שהוריד אולי את הגרביים אני יודעת שמה שתמיד חלמתי בחור ירא שמיים חרדי לא יהיה כי בחור חרדי לרוב לא.ירצה מישהי שלא שמה גרביים ואם ארצה לשלוח את בנותי לחרדי אני חייבת בגרביים.. תמיד חלמתי על חרדי .. ומשפחה חרדית אבל יכול להיות שבסוף לא ..דרך השאלות שלי אני התחלתי פחות ללכת לשיעורי תורה כי בשיעורי תורה לפעמים הרבנית אומרת דברים שאסורים והציבור הדתי לאומי מותר ! וגם יש לי פחות אורות ואמונה שהכל לטובה בעקבות השאלות .. אשמח שתגיבו ותענו [[; ואשמח שתענו ספציפי לשאלות שציינתי שהפריעו לי ..תודה על ההקשבה אוהבת את עם ישראל אתם פשוט מדהימים !!!!!!
)
ב"הצלחה מותק! תמיד מוזמנת לאישי...