זה בערך הדבר שהכי מפחיד אותי בלידה-הנוכחות של גברים בסיטואציה הכל כך אנטימית ופגיעה, לא מפחדת מכאב,
בלידה הראשונה ה' שמר עלי, ילדתי טבעי ללא משככים ולא נזקקתי להתערבועיות רפאויות, ב"ה לא היו רופאים בחדר לידה( חוץ מרופא שנכנס בסוף אחרי שכבר היתי אחרי רק כדי לחתום על מסמכים)
אבל כמה בכיתי והתפללתי על זה, בערך מחודש 5 כמעט כל יום בכי דמעות רק מהמישבה על כך
ועכשיו שוב, רק שלא יכנסו גברים, רק שלא אזדקק לתפרים, רק שהלידה תתקדם טוב....
האם זו רק אני שיש לה איזו סריטה בנושא
בעלי לא מבין ממה הלחץ, אומר - זה רופאים, הם באים להציל,לעזור, ואיך אני אסביר לו שזה לא כמו רופא רגיל, בסיטואציה הזאת,בלידה, נוכחות רופא גבר היא כמו אונס,אולי לא פיזי אבל אונס לנשמה בהחלט
הייתי חייבת לפרוק ולשתף מישהו..
כל ערב עד שנרדמת חושבת רק על החידה, עוברים לי סיוטים בראש רק מהנושא הזה רק מלדמיין את המצב שאצטרך להיות חשופה כל כך מול גברים... אפילו שלא יגעו בי, רק יהיו בחדר גורם לי לבכות, רק מלחשוב על המצב של "תפירה"
הלוואי ויכולתי ללדת בבית, או לשכור שירותי מיילדת צמודה ולהבטיח לידה במרכז טבעי
השכרתי שירותי דולה, נרשמתי למרכז ללידה טבעי, אבל גם לזה צריך הרבה סיעת הדשמייה כדי להיכנס בסופו של דבר למרכז, וגם אחרי שנכנסת צריך שהחידה תתנהל בצורה טובה וללא עיכובים וסיבוכיים..
איך אתן עוברות את זה??????//?

חמודה
וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...