אני לא יודעת אם פה המקום לכתוב את זה...אני כותבת כי אני יודעת שאתם לא מכירים אותי.
אז ככה, המצב שאני נמצאת בו התחיל בערך לפני שלוש שנים, נכנסתי למין מצב של דיכאון שמופיע מידי פעם והולך, זה מצב שלא בא לי לעשות כלום! באלי להכנס למיטה ולחסות את הראש בשמיכה ולבכות..האמת שהרבה פעמיים זה גם בלי לבכות...הרבה פעמיים קורה לי גם שנהיה לי חוסר תיאבון ואני יכולה גם לא לאכול שבוע.
אין סיבה מיוחדת שאני יודעת עליה שגורמת למצב הזה, אני לא יודעת אם יש כאן מישהו שמכיר את התחושה של לבוא לחתונה ולרקוד ולשמוח ולשיר, אבל בעצם אתה בכלל לא נמצא שם...אתה רואה את הכל כמו מעבר למסך- אתה רואה את כולם רוקדים ושמחים ואתה אומר לעצמך- למה אני לא יכול להיות כמו כולם???? למה אני לא יכול להיות אדם רגיל??
הבעיה הגדולה שלי שעד עכשיו פחדתי לספר על זה למישהו ואז נוצר מצב שהתחרבשתי בתוך עצמי שלוש שנים. אני מאד מאד טובה בלהסתיר דברים...אין מצב שרואים עלי שאני בדיכאון(אני צוחקת, מדברת ומנסה להתאפק עד הלילה שבו אני נכנסת למיטה ופותחת את הסכר של הדמעות).
אחרי שהחלטתי שזהו, אני הולכת ומספרת להורים שלי הלחץ וחרדה רק הלכו וגדלו (לא ברור למה!)..ספרתי להם ודברתי גם עם איש מקצוע שמבין בדברים האלה- ההורים שלי חושבים (וצודקים!) שהכל בראש שלי ושאם אני אתחיל לחשוב אחרת הכל יסתדר ואני לא צריכה שום פסיכולוג...הבעיה היא שאני לא מצליחה לחשוב אחרת!
האיש מקצוע אמר ללכת לפסיכולוג...וכאן אני מגיעה לנקודה הכי קשה:
אני מפחדת ללכת לפסיכולוג כי מה יהיה עם השידוכים???? אני מפחדת שזה יפגע לי בהם ושלא ירצו לצאת איתי... (וזה מאד הגיוני)
למה שבחור ירצה להתחתן עם בחורה כמוני?
אני בדילמה קשה!
(מי ששואל את עצמו למה אני מערבת את ההורים שלי בזה-הרי אני בחורה מספיק גדולה- אבל ההורים שלי זה הדבד הכי מדהים שיש וחשוב לי שהם יהיו חלק מהתהליך הזה...את הפחד על השידוכים לא ספרתי , החלטתי לכתוב את זה כאן.)
שמתי לב שמידי פעם מעלים לאתר של ערוץ 7 שרשורים מהפורומים, אין לי מושג איך זה עובד אבל בכל אופן אשמח שלא יעלו את השרשור הזה...תודה מראש!

)