אמנם אני לא כותבת פה הרבה אבל אני בהחלט קוראת קבועה.קרה ועכשיו הגעתי למצב שבו אני מרגישה שאני זקוקה לעזרה וחשבתי לחפש אותה כאן,אז אני כותבת...
מקווה שתהיה לכם הסבלנות לקרוא ושה' יתן לכם עצה בשבילי..
אז ככה:
לפני שנה וחצי בערך יצאתי עם בחור מקסים למדי.הוא היה הבחור השלישי איתו יצאתי ומאד קיוויתי שזה יעבוד.
לאחר כשלושה שבועות הגענו למצב שבו כנראה הפעלתי יותר מדי לחץ (במבט לאחור יאמר לזכותי שלא בכוונה,היום אני מבינה דברים שאז עוד לא שמתי לב אליהם...) הבחור החל להיעלם לי,הרגשתי שאני הולכת לאבד אותו ולכן המצאתי תירוצים מוזרים,התקשרתי וחתכתי.
שניה אחרי שניתקתי את השיחה-התחלתי לבכות..הרבה..כאב לי הלב,מאד!הרגשתי שעשיתי טעות איומה(דבר שלא קרה לי לפני כן)ולכן כבר ביום למחרת שלחתי הודעה,ביקשתי סליחה,הודיתי שעשיתי טעות וביקשתי לנסות שוב אך הוא לא הסכים.
כשבוע לאחר מכן שלחתי לו הודעה בטעות במקום לחברה ומשם התגלגלה שיחה קצרה שנגמרה בתסכול מצידי ומתוך תסכול אמרתי לו שלדעתי הוא פשוט פחדן,מפחד לנסות שוב ובכלל מפחד להתחתן ולכן הוא לא רוצה לנסות משהו שיכול להצליח.
לא ככ נחמד מצידי...
מחקתי כל זכר ממנו מהפלא' על מנת שטעויות שכאלה לא יחזרו על עצמן..
עד לרגע זה אני עוד בחרטות מהמעשה הככ טפשי שעשיתי.
עד כאן פרק א'.
פרק ב': בערך שנה לאחר מכן סיפרתי לחברה את הסיפור ופתאום היא אמרה שהיא יודעת במי מדובר ולכן שלחה הודעה לאחותו לראות אם הוא מעוניין לנסות שוב אך הוא סירב.
שוב באסה..
פרק ג'(האחרון,מבטיחה):היום עברתי ליד התחנה עם חברה ולשם שינוי לא חשבתי עליו אבל אז,פתאום.הנה הוא!ממש מולי!לנגד עיני!בלי שום הודעה מוקדמת או הכנה מראש!
ואני חשבתי שאני מתפלצת!ככ התביישתי לראות אותו ושוב כל רגשות האשם והחרטה עלו בי,התחלתי לרעוד וממש הייתי על סף בכי..מזל שהיתה איתי חברה...
הסיכום שלי הוא כזה: לדעתי זה יכול לעבוד וגם אם לא אלה תכניותיו של הקב"ה,אשמח לפחות להזדמנות לתקן את האופן בו נגמר הקשר.
העניין הוא שיש לי צד שלישי שיכול בתמימות להציע לו לצאת איתי שוב ואני חושבת להשתמש בצד הזה..
הלוואי!
מה דעתכם?מנסיונכם הרב וכו' וכו'
האם כדאי לי לנסות בכלל?או שלא שייך...
תודה רבה רבה על הסבלנות!אשמח לתשובות כנות!
תנשמי עמוק... תרפי.

כמה דברים שכתבתי בעצמי, אולי עדיף היה להימנע. בקיצור, לא משנה.