הבנתי שחשוד אחד הודה על דומא תוךאבטיח מלון
כדי עינויים מטורפים שהמענים בע" ה יקבלו עונש משמים ( כי כאן אף אחד לא יעשה כלום לחיות המכונות שב"כ ).
האם לדעתכם ירשיעו אותו חס ושלום ברצח?
לא יודעת מה יקרה בביהמ"ש,אבל אני חושבת שהעם מבין שדרשתי קרבתיך..

אין ערך להודאה כזאת.אם ישימו את השופט במרתפי השב"כ בעינויים אחרי חודש הוא גם יודה שהוא ציפור.

השאלה אם הוא ישלח ח"ו למאסר עולםאבטיח מלון
עבר עריכה על ידי אבטיח מלון בתאריך י' בטבת תשע"ו 17:33

זה לא משנה מה העם מבין. מי שקובע בסוף הוא השופט, שכידוע לכולנו לא ממש מסתובב בגבעות או בעד הימין. לא דוס

מצד שני- הכל בידי שמיים חיוך

3 מאסרי עולם.המצב חסה

אין אפשר לדעת.

הדרך שלהם עוד ארוכה.

וגם אם יוכיחו שהוא עשה מכוונה תחילה הוא יוכל לטעון שהוא התכוון רק לשרוף את הבית וככה הוא יורשע בהצתה וגרימת מוות ברשלנות.

אין לדעת

עם הנצח לא מפחד וכו' וכו'אבטיח מלון

הקב"ה בוחן כליות ולב. כי על מי יש לנו להישען?

שב"כ? משטרה? הכנסת? בתי משפט? אולי על אנשי "זכויות אדם"? על כל האנשים ההומניטריים?

להבדיל אלף הבדלות...

אי אפשררלה

להרשיע אותו כי זו לא הודאה אמיתית .

יכול להיות שהוא רצה להפסיק את העינויים כי באמת עדיף להירקב בכלא מאשר לעבור כאלה עינויים

וואי מזעזעאבטיח מלון

חוקרים כאלו לא יצאו נקיים בעז"ה, הם יקבלו את דינם במהרה, והלוואי שיקבלו לפחות עשירית מהסבל שהנערים הצדיקים האלו עוברים, נראה את התגובה של הפחדנים האלו. גיבורים על ילדים

לפי מה שידוע לי הודאה תחת עינויים היא לא נחשבתמרדכי
בס"ד

אבל במציאות שבה החקירה מקבלת את תמיכתה של ראש הממשלה, שרת המשפטים ושרים נוספים, אז כבר הכל יכול לצערנו להיות.

אני מאמין שאיתמר בן-גביר ושאר עו"ד של חוננו עובדים כבר קשה על מנת להוכיח שההודאה הזאת לא תחשב אלא היא אכן נאמרה מתוך לחץ וייסורים.
כמו שסמכת עליו עם "יחד"? פחחח....גורודנא

בנט אומר שאין עינויים, ביבי אומר שאין עינויים, שקד אומרת שאין עינויים, בגצ אומר שאין עינויים, וינשטיין אומר שאין עינויים.

מבחינת המדינה אין עינויים וההודאה קבילה, קייס קלוזד. ובן גביר ואתה תמשיכו לצרוח הלל בגרון ניחר וברקיעת מגפיים משומנות לשבח המדינה הנפלאה שמענה ילדים.

כן. אני סומך על איתמר!מרדכי
בס"ד

הוא הוכיח את עצמו לא מעט פעמים ואני מתפלל שהוא יצליח גם עכשיו לשחרר אותם ועד עכשיו הוא והצוות של חוננו הצדיקים עושים עבודה מצוינת!!!

אני מבין אותך למה אתה לא אומר הלל ביום העצמאות. גם אני 7 שנים לא אמרתי הלל מאז הגרוש, עד שהגעתי לבית מדרש שהולך ע"פ מורי ורבי הגר"ד ליאור שליט"א ושם האירו בפני סיבה אחרת לחלוטין למה אומרים הלל ביום הזה. אני לא מתבייש לומר הלל כמו שאני לא מתבייש לזעוק וצעוק על כל עוול שהמדינה עושה. לא, זאת לא סתירה פנימית. זה לעשות הבדל בין הודאה לקב"ה כמו בחנוכה ובפורים, לבין השאיפה והרצון לתקן את המדינה ולהביא אותה להיות יום אחד מדינה יהודית שהולכת ע"פ הדרכות התורה וההלכה.
כשאני חושבת על זה-דרשתי קרבתיך..

(קצת לא קשור א ב ל-)

אני חושבת שאנחנו ממש כמו ממלכת החשמונאים.

שהתחיל טוב,נגמר רע.

תשוו רגע תסיפורים-

(מרד במלכות זרה...ניצחון..מדינה עצמאית..עם הזמן המדינה מתדרדרת..ומתדרדרת..ומתדרדרת..בסוף מלחמת אחים)

נכון ממש דומה?!

ויש לי את ההרגשה שבשנת שבעים כמו אז יתרחש מהפך

הרגשה כזאת.

בעז"המרדכי
בס"ד

וזה בדיוק מה שאני רוצה להגיד-
שלמרות שמלכות החשמונאים נגמרה רע, אנחנו עדיין חוגגים את חג החנוכהבהלל ובהודאה על עצם הנס הגדול שנעשה וגברנו על היוונים והקמנו מחדש את בית המקדש. נכון, אח"כ הדברים התחילו להשתבש, אבל על הנס צריך להמשיך להודות.
שום דבר לא התחיל טוב. נא ללמוד על הסזון הקטן והסזון הגדולגורודנא

אז הציונים חטפו ועינו באכזריות נאצית עשרות יהודים חברי אצ"ל ולח"י ורצחו לפחות שניים (אליהו שלומי וידידיה סגל הי"ד)

כמו המתיוונים מול המורדים..דרשתי קרבתיך..

בסדר, זה מאוד הגיוניגורודנא

כל זרועות המדינה, פה אחד, אומרות לך שהודאות שנגבו בשב"כ קבילות והשב"כ לא עשה שום דבר רע, ואתה חושב שבן גביר (שלא מצליח לשכנע את בית המשפט לתת תפילין לעצור) ישכנע את בית המשפט לזכות נאשם שהודה (ההודאה=מלכת הראיות, ר"ע זדורוב).

אני לא יודע אם זה כי אתה חושב שבן גביר הוא סופרמן ששולח קרני לייזר למוחות השופטים, או כי אתה עדיין מאמין בקדושת המדינה שלפתע פתאום תתפרץ החוצה ותתקן את כל המעוות (נו, ההלל בטח פועל פעולות).

הוכחה נוספת לכך שהציונות זו אידיאולוגיה של כת מסוכנת העלולה לגרום להלוצינציות ולאיבוד קשר עם המציאות.

ומצד שני יש כבר כמה ששוחררומרדכי
בס"ד

ואני לא יודע אם הוא יצליח או לא. אני מקווה ומתפלל לכך. אבל בדבר אחד אני בטוח - שאם משהו יצליח להזיז משהו זה הוא ולא כל הפסטיבל שיוצא נגדו. הוא פועל למען זה 24/7 ומגיע לו על כך כל הקרדיט.

ואתה יכול להמשיך חופשי להמציא לי מחשבות שאני לדעתך חושב ואיך אני מתייחס למדינה. רק תבהיר בבקשה שהכל אתה בודה מליבך בלי להכיר אותי בכלל באופן אישי.
פעילות בתחום המעצרים חשובה מאוד וקריטיתגורודנא

מה שלא משליך בכלל על חוסר התוחלת בתקוות השווא של הוצאת אדם שהודה בחקירה זכאי.

אני לא חושב שזה תקוות שוואמרדכי

בס"ד

כל יום אני מתפלל על בניית בית המקדש, על השבת המשפט היהודי וכו', שאלו דברים שלצערי הרב לא נראה שיקרו בקרוב, אבל אני עדיין מתפלל שזה כן יקרה וכמה שיותר מהר.

התקווה שתבוא ישועה מתוך המערכת זו תקוות שוואגורודנא

התקווה היא לא במערכת אלא היא בקב"המרדכי
בס"ד

באיזו דרך הוא יעשה את זה?
ישועת ה' כערף עיין
תמימות לא תעזור לנוצעיר רענן

השאלה היא מי המלך. 

אם אתה חושב בסיבובי אצבע מפותלים למה מתוך המדינה אפשר לשנות ולא להפוך להיות כמוהם, בסופו של דבר אתה חלק מהמשחק הזה. 

היה אחד בלבד שבאמת כמעט אצליח לשנות מתוך הכנסת, אחרי שהדיחו אותו הוא הוציא ספר שכל תכליתו היא האמירה "או מהפכה או משאל עם", ללא ספק כשהיה מבין שלא יתנו לו, היה מקיים את דבריו.

הוא עלה בסערה השמימה, הנכד שלו מנסה להמשיך את דרכו. 

אני לא מסכים עם דרך הפעילות הזו של 'ראש בראש', בסופו של דבר צריך לבנות דברים (לא לשרוף...) לטווח ארוך, לאבד הרבה כוחות בדרך זה חבל מאוד. אבל את השאלה 'מי המלך' - אין ספק שהוא הניח בחדר. 

מעניין אותי לדעת מה שכנע אותךצעיר רענן

אשמח להפניה לדבר חברון וכד'

בתאוריה-אדם כל שהוא

"12. (א) עדות על הודיית הנאשם כי עבר עבירה, תהא קבילה רק אם הביא התובע עדות בדבר הנסיבות שבהן ניתנה ההודיה ובית המשפט ראה שההודיה היתה חפשית ומרצון."

(פקודת הראיות).

אני חושב שבפועל, רק במקרים מאוד חריגים בית המשפט לא מקבל הודאה.

דווקא אני שמעתי שהיו לא מעט פעמים שבהםותן טל

עצור הצליח להשתחרר/לקבל הקלה מאוד גדולה בעונש, בעקבות כך שעורכי דינו הראו שההודה שהוצאה ממנו הוצאה באמצעים לא ראויים כל כך.
אבל רק שמעתי על כך, אני לא משפטן ולא חוקר היסטוריה משפטית - אולי צריך לשאול אנשים שמכירים את המוסד הזה ואת ההיסטוריה שלו טוב, כמה מקרים כאלו הם זוכרים...

תנוח. ברצח אין "הקלה בעונש". העונש הוא לעולם מאסר עולםגורודנא

יש רק שתי אפשרויות: או שגנירם הודה והוא הולך למאסר עולם, או שהוא לא הודה והוא הולך להיות אדם חופשי. (בן גביר אמר שהוא הודה)

לא נכון. בכלל לא פשוט שיואשם ברצחיזהר

גם אם הוא זרק בקבוק תבערה, זה ממש לא מוכיח שהתכוון להרוג. הסברא הפשוטה אומרת שלא התכוון להרוג, אלא הניח שבני הבית יספיקו לברוח. ובכל מקרה מידי ספק לא יצאנו.

הוא יהודי. אם הודה, הוא יואשם ויורשע ברצח.גורודנא

בעקרון נכון, ערבים שזורקים בקת"בים שגורמים לפגיעות בגוף לעתים קרובות לא מואשמים ו\או מורשעים בנסיון לרצח בבתי דין צבאיים. אבל אלו לא ערבים ולא בתי דין צבאיים. 

אם עדיין יש לך ספקות, טרם שחררת את נפשך מטומאת העגל הציוני.

ברור שלא אופתע. אבל צריך לזכוריזהר

שהערב רב עובד בשיטה של אחיזת עיניים. הוא לא יכול לשבור את כל הכללים שהוא מתכסה באיטצלתם.

הוא יכול והוא שובר כל הזמןגורודנא

מכיון שכדבריך זו אחיזת עיניים, מספיק לשרוק ולצעוק "תראו ציפור!" ודעת הקהל (שממילא לא באמת אכפת לו) מופנה לכיוון אחר.

בן גביר ושות' יכולים לצעוק "איפה ואיפה, סטנדרטים כפולים, צביעות" כל היום. זה לא מזיז להם.

זה לא נכון.יזהר

כי הם בשלטון, אבל לא בשלטון ללא מצרים. הם שולטים בתקשורת הממוסדת, אבל כוחם כלי תקשורת ההמונים עולה, והם לא יכולים להשתלט עליה.

אבל שים לב שגם בזה הם נלחמים בכלים מתחוכמים. הסרטון של החתונה יצא בתזמון מדוייק. טובי המוחות האסטרטגיים חשבו על זה.

פסדר, נזרום איתךגורודנא

בתסריט הדמיוני שלך כוחם של כלי תקשורת אלטרנטיביים עולה (לא קורה וכנראה לא יקרה בארץ, גם ברשת YNET ו-WALLA נצפים יותר מכל כלי תקשורת אחר). הציבור משתכנע.

ו...מה הציבור הזה עושה נגד הממסד? יוצא לרחובות כמו במצרים ושורף תחנות משטרה? או פשוט מחליף את הצבעתו שוב מבנט לליברמן או מליברמן לביבי? נדמה לי שהנסיון מוכיח בדיוק מה אפשר לצפות מהציבור הישראלי.

אני מדבר על פייסבוק וטוויטר.יזהר

אנחנו לא חלוקים על העניין שהם שולטים, ושיש הרבה עבודה, והיא לא בדיוק בתוך המערכות שלהם. אבל חשוב לזהות את נקודות החולשה שלהם, כי הם מקומות טובים להתחיל בהם.

גנירם ככל הנראה שותק. ואיתמר לא מייצג אותו.די"מ

איתמר מייצג עצור אחר.

תודה על התיקון, משום מה הייתי בטוח שאיתמר מייצג אותוגורודנא

זה לא מדוייק.די"מ

אם יש ראיה כל שהיא וההודאה היא רק בנוסף אז ודאי שיקבלו. וכך גם אם יש פרטים מוכמנים.

אם זה רק הודאה זה די חלש ואם אכן יהיו עינוים (וברור שהיו כי השב"כ לא הכחיש) אז זה תלוי הרבה מאוד בלחץ הציבורי.

תראה איזה לחץ ציבורי היה עם זדורוב (40% מאמינים שהוא זכאי)גורודנא

ועדיין הוא הורשע באיזה 4 ערכאות. יוקרת המערכת חשובה להם הרבה יותר מדעת הקהל שאפשר להסיט בקלות עם בלינג בלינג.

אני לא בקיא בפרטים של זודרוב.די"מ

הלחץ הציבורי היה לפני או אחרי שהוא הורשע?

אחרי. הוא עונה בחקירה וכך סחטו ממנו הודאה.המצב חסה

למרות שיש טביעת נעל שלו באזור הרצח שזה משמש את המשטרה כראיה

נו. זה הבדל משמעותי.די"מ
מה שהוא טוען שעברטוביה2

זה לא דומה בכלל למקרה שלנו

וטביעת הנעל בכלל לא ברור שהיא שלו

אבל זה לא קשור - יש הבדל בן חוסר אמון (תיק זדורוב) לבין מחאה 

גם הראו בסרט ששודר בערוץ 11 איך שתלו בתודעתו פרטים מוכמניםגורודנא

על רצח?! קשה לי להאמין.די"מ

אם הוא יורשע זה יהיה לדעתי על הריגה.

חמודי, הם חייבים מיתת בי"ד על מה אתה מדבר?!בועת סבון

בסדר קודם נראה אותך סוקל מחללי שבתהמצב חסה
אנשים שמגיבים שטויות בפורומיםגורודנאאחרונה

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך