ציור דיוקן- השני שלי...אחיג
הנה הדיוקן הראשון..אחיג
זה אותו ילד:

יפה!
מלי

ואם אשאל למה בעצם צבעת עליו בשחור?
(סתם מעניין אותי כי פעם ציירתי פנים בעט ולא אהבתי אז קשקשתי על זה פסים עם העט. ויצא פתאום משו יפה דווקא. היה נראה יותר טוב, רק מושחר וחשוך..)
אם עוד לא המלצתי, ממליצה לך להתבונן פה בציורים בפורום. דפדף אחורה בפורום.. יש פה ציורים ככ טובים שאתה יכול ללמוד מהם אפילו מאפס; קל וחומר ברמה שלך.
בהצלחה!

טוב...אחיג
קודם כל תודה שהגבת דבר שני, צבעתי בשביל שהפנים ייראו כאלה מודגשים לא יודע איך להסביר את זה וגם משום שצבעתי בשחור לבן ואיך אני אלמד מציורים אחרים ברור שלצייר כמותם לעולם לא אוכל אז מה ללמוד איך הם עושים כל דבר?
אף פעם אל תשלול סיכוי. תיצור אותו!מלי
ואם הבנתי נכון, אתה רוצה להימנע ממנה וליצור נפח בלעדיה רק לא ממש יודע איך. נכון?
יפה.
אז בהתבוננות בציורים, אתה בעצם יכול להבחין בצורות תזוזה של העיפרון (לדוגמא בדוגמאות שיער)
ובהיגיון בהצללות ופרופורציות בפנים, בהשוואת הרבה ציורי פנים בינהם ומהתבוננות במציאות במקביל.
אתה יכול ללמוד מטיפים והערות בתגובות אנשים
וכמובן! אתה יכול ללמוד מסרטוני הדרכה.
(יש גם של ציירים או ציירות מעולים מהפורום
)זו אגב דרך ההתקדמות שלי.. ^^
שוב בהצלחה ומחכים לעוד יצירות מתקדמות

בטח שאפשר ללמוד מהתבוננות בציורים אחרים!אביגיל~!
מסתכלים ואז מבינים איך עושים כל איבר או איפה שמים צל או כל מיני אני למשל התחלתי מאפס נכנסתי לפורום התבוננתי ציירתי יצא זוואה התבוננתי עוד הרבה ניסיתי לצייר עוד הרבה והגעתי להשגים יפים. אני יכולה להעלות לך דיוקן ראשון שלי וציור שהיום ציירתי. רוצה שהעלה?
תעלי!!🙏מלי
בטוח שאת רוצה?אביגיל~!
עוד לפני ששאלת.
מלי
אוקי אז הנהאביגיל~!
יאא!
מלי
והילדה ממש יפה!
למה שלא תעלי גם בשרשור נפרד?
מוחה בתוקףהולם במיוחדאחרונה
ואם לא הייתי רואה?!
בושה וחרפה.
מדהים, דרך אגב. תעלי בשירשור, נגיב מפורט

וואו איך השתפרת!!(:הולם במיוחד
כדאי לך לשבת עם תמונה באיכות טובה מולך, עדיף בשחור לבן, ופשוט להשתדל לדייק, להעתיק בצורה הכי מדוייקת את הפרטים הקטנים..
(גם אם תעדיף בהמשך לא העתקות, זה מלמד ומשפר מאוד)
עוד משהו- אני באופן אישי מתקשה לצייר אנשים שאני מכירה אישית, כי גם מתבאסים אם לא יוצא קרוב מספיק, וגם התמונות בד''כ פחות נוחות להעתקה.
תמונות של שחקנים באיכות טובה נניח, בד''כ יותר כיף להעתיק מהם.. (יותר ברורות, צללים מודגשים יותר וכו')
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך