פעם ראשונה שאני מעלה אשמח לתגובות...איש חשוב

וולקאם מלי
רואים כישרון.

אתה חייב לעבוד על פרופורציות נכונות.
למשל האף ארווווך מידי. המרחק ביו העיניים לאף אמור להיות קטן הרבה יותר.

ההצללות נחמדות, אתה צריך להתמקד יותר באיזורים שצריך אותן שם. לא צריך להצליל את כל הפנים..

בהצלחה ותמשיך להעלות!
תודה רבה רבה! אשמח לעוד תגובות...איש חשוב

וואי ממש תודה רבה עזרת לי מאוד... בעז"ה נתקדם הלאה...

ווהוהולם במיוחד
מזל טוב(-:
איזה סגנון התכוונת לצייר?
האמת שזה נראה מבחינת הקווים הכלליים ציור בסגנון קומיקס כזה, כלומר- שהפרופורציות לא אמורות בכלל להיות טובות.
אם זה מה שהתכוונת- אז זה מעולה מעולה. חמוד ממש.
אם התכוונת לעשות ציור דיוקן כזה אמיתי- אז תעתיק ממשהו, ותשתדל להיות נאמן למקור גם מבחינת המיקום המדוייק של כל דבר (זה חופר. תמיד נמאס לי מהחלק הזה.. ש ע ו ת עד שאני מצליחה למקם בצורה נכונה)
וגם מבחינת ההצללות וכו.
אתה מוכשר ממש ממש וא''א לפספס את זה. איזה יופי(-:
בהצלחה רבה.

ד''א- סליחה אם אני לא משתמשת נכון במונחים מתחום הציור. אין לי בזה שמץ של מושג מקווה שכוונותיי הובנו בכ''ז..
וואו אתם עוזרים פול!איש חשוב
בדרך כלל אני מצייר ציורים של קומיקס זה ציור ראשון שניסיתי לצייר דיוקן ו וואו הערות ממש עוזרות איזה כייף...תודה!(כמה שיותר תגובות יותר עוזר...)
מהמם! בהצלחה בהמשך! נחל
ווואו ווואו אתה בנאדם מדהיםנפשי איוויתיךאחרונה

רואים  בעיניים שציירת עצב משולב עם שמחה שמתנוסס בתוכה נימה של רצינות ובפה המלהבי ב המדמה אדם שיש בפיו מה לומר אך מבעד למעטה החיצוני של התמונה מרגישים עומק שלא ניתן לחשיפה.. יכולתי להמשיך שעות אבל באמת מדהים.. תעשה משו עם הכישרון

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך