מי תומך במעשה שעליו חשודים עצורי דומה ולמה..
סקרנות
מי תומך במעשה שעליו חשודים עצורי דומה ולמה..
סקרנות
אבל זה כן מאוד מאוד לגיטימי.
יש כאן עם, שהוא אויב שלנו,
המעשה הפשוט ביותר הוא לרצוח אותם.
הא, אבל יש כאן מדנה שאוסרת!
אז תעשה את זה בלילה בלי להשאיר עקבות.
אמנם יש כמה טענות נגד,
ולכן אני גם לא תומך ולא בעד,
אבל בפשטות, זה הדבר הכי מתבקש.
בעיקרון זו דעתי למה אנשים חיים בסרט?! - נוער וגיל ההתבגרות
אין לי בעיה שערבים מתים, אדרבא. זה מחמם את הלב. אבל אני לא יודע כמה זה חכם טקטית וכמה זה משיג למעשה
זה אחלה שערבים מתים, אבל בדרך הזו אף אחד לא משיג שום מטרה...
ואם כבר הגבת, את יודעת מה היתה מטרתם?
אני לא יודעת איך להסביר את זה-אבל שזה יהפוך לדבר רגיל ולגיטימי...הבעיה שהיום אם עושים את זה רב הנזק על התועלת...אבל אני כן תומכת בזה.
שעכשיו כל האנשים בערים שעוד איכשהו היו קשורים להתיישבות מתנתקים ממנה בגלל מעשה מיעוט!!!
המעשה לא נעשה על ידי יהודים.
אני מחכה ומתפללת שהקב"ה יעשה עמנו נס גדול והאמת תצא לאור.
לצורך העניין במידה וכן היה טרור יהודי כזה
לא הייתי תומכת במעשה עצמו כי הוא לא יעיל בעיני
יש דרכים רבות יותר להשפעה על המצב
(ולא, סוכני שב"כ יקרים שממסתובבים פה, לא טבח המוני)
וגם אם הרגו כנקמה על מותנו בארצנו
לא כואב לי על זה, צר לי.
אם הייתי באיזושהי עמדת השפעה מולם הייתי מנסה לקחת את הרצון הבריא והיהודי הזה של "לפעול, לעשות" למקום נכון יותר.
יש לנו צבא והוא אחראי על הדברים האלה. נכון שהוא והשב"כ וכולם עם בעייות קשות, אותם צריך לנסות ולתקן מבפנים ומבחוץ, אבל זה הצבא שלנו ואין מקום למעשים פרטיים. תחשבו שמחר שמאלני יחליט שנמאס לו מהדתיים וירצח, וחרדי את המזרוחניק וכו' וכו', איזה מדינה תהיה לנו? טרור עצמי. עכשיו אני לא בא להשוות, הערבים הם אויבים והיהודים הם אחים. אבל למעשים פרטיים אין מקום עכשיו.
גם כאשר אתה מבין שזה נובע מאהבת העם ונטילת החור לידיים וזה נובע מרצח ואכזריות סתמית
אני מבין את הרצון לנקום, דבר טבעי. את זה צה"ל והשב"כ צריכים לעשות, לא האדם הפרטי. מה לעשות
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד