וידוי אישי: שמעתי דיבורים על הסיפור הזה כבר לפני הרבה זמן בחצי אוזן, אממה? שזה פשוט לא עניין אותי, מה חדש כאן?
כנראה כמו כל מקרה אחר שבו העוכרי דין טוענים שהלקוח שלהם חף מפשע, והצד השני מנסה להוכיח שהוא דווקא אשם וכו'. שום דבר חדש. לא התעניינתי בגרוש.
עד שלפני כמה ימים יצא לי לראות את הראיון בעובדה עם ד"ר קוגל (ראש המכון לרפואה משפטית) ואחרי זה ראיתי את התוכנית המלאה האחרונה של עובדה, ולאחריה התחלתי לראות עוד סרטונים ולהתעניין בסיפור, ובכנות, אני פשוט מזועזע, לא מוצא מנוח, שואל את עצמי כל הזמן איפה הצדק??? תופרים לבן אדם מסכן תיק להכניס אותו למאסר עולם, לעזאזל.
יש לי איבה עזה ונושנה למערכת המשפח בארץ, אבל עד לאחרונה המניע שלה היה בעיקר דתי ופוליטי, ראיה שלה כערכאות של גויים עם השקפת עולם אנטי לאומית שמאלנית עזה. אך עם כל זאת, איפשהו כנראה האמנתי שהם מחפשים את הצדק בדרך שלהם, לא העליתי על דעתי את עומק הרקבון והשחיתות והזוהמה שיש שם.
אתם לא רואים בתורה ובערכיה עקרונות מחייבים שלאורם אתם הולכים? מילא. אבל לפחות הייתם מחפשים ודורשים צדק. באמת ובתמים, או אז, הייתי מסוגל להעריך אתכם במידת מה. אבל מתברר שגם זה אין שם. השנאה והניכור שאני חש כלפי מערכת המשפח וכלפי כל הממסד כאן התחזקו מאוד. מלכות הרשעה.
סליחה, הייתי חייב לפרוק, ועוד לא סיימתי בכלל.
אקיצר, למי ששמע והתעניין. מי כאן מאמין שרומן זדורוב אשם?
ברור שבכך יש איסור חמור
)