בשבת היינו עם המשפחה ואחת הגיסות הייתה עם התינוקי שלה, בן חודש.
אציין שאני מאוד רגישה לבכי של תינוקות ולכן אני שואלת כי אני יודעת שדעתי לא בטוח נכונה.
התינוק בוכה הרבה! !
כל פעם שהוא ער הוא בוכה אם לפני השינה אם אחרי. אם לפני הנקה אם אחרי אם לפני טיטול אם אחרי אם לפני אמבטיה אם אחרי.
כן, יש גם רגעים שקטים שהם בעיקר אחרי הנקה.
אז נכון אני יודעת שזה לא טוב להתערב ואני מאווווד טקטית ומקפידה לא להעיר גם כשאני רואה דברים ממש לא טובים.
אבל פה לא יכולתי. ריבונו של עולם !!!!!!!!
התינוק בוכה וסובל !! וזה בכי עדין, לא דורש, ונשמע לי כואב, משהו כואב לו נראה לי הבטן, גזים, כן אמא שלו אוכלת הכל ולא מודעת למה שעובר לה בבטן לתינוק. אני יודעת את זה מהיכרות שלי איתה.
אני יודעת שאני רגישה אבל אני חושבת שאני ממש מבינה מה כואב לו ושאף אחד לא מבין.
אז מה הכי שיגע אותי? שהתינוק מתעורר משינה ובוכה ורעב ואמא שלו אוכלת. כן, אני יודעת שהיא צריכה לאכול אבל זה כבר הרבה פעמים והרבה זמן ואף אחד לא מעיר.
באיזה שהו שלב נשברתי ואמרתי קצת בקול שדי, התינוק מסכן.ומייד קפצו עליי ואמרו לי שזה השפה שלו וככה הוא מתקשר.
גם עושים עליו סבב של הרגעות כי הוא לא מצליח להירדם ובוכה.
אשמח לשמוע חוות דעת, תינוק בן חודש אמור לבכות ככ הרבה? לתקשר עם בכי ולא יתייחסו לשום דבר שמציק לו ורק ינענעו אותו? זה נראה לכן נורמלי? ?
רק לי זה נראה מוזר?
*כמובן לא מתעללים בו, רק לדעתי לא בודקים ממה הבכי שלו ואם כואב לו.
אני כותבת ישר מהלב, בלי לברור את מילותיי, אנא התייחסו לדבריי בהבנה, אני רוצה לברר האם אני טועה או מגזימה, או שיש צדק במה שאני מרגישה ( לא, אני לא הולכת לחנך אף אחד..
)תודה לכולן !