אשמח לדעת אם מזהים ולא לשכוח הערות לשיפור. בהצלחה!!!נגיעה יצירתית
אסי מערוץ מאיר. אבל-מיתרי זהב
הפה מפריע לי, והעינים יותר מדי למעלה, לא?
אסיאביגיל~!
אמהולם במיוחד
אבל המיקום של הדברים בפנים לא ממש טוב.
מבחינת הציור עצמו- את מציירת ממש, אבל ממש טוב!!!
ההצללות מדוייקות, אפילו הגילוח נראה ממש אמין. איזה יופי.
(נקודה קטנה- נראה לי כדאי שלא יראו את קווי המתאר, זה מוריד מהאמינות.. אין קווים סביב הפנים, הם פשוט נגמרים. מבינה מה אני מתכוונת?)
האמת שאני מקווה שאסי סולח לי על העוול עם הציור הלא מוצלח הזהנגיעה יצירתית
לצערי ממש לא הצלחתי לתפוס את הזיק השובב בעיניים. ומשהו בתמונה הזו ככ לא הוא.
אז אולי זה הפה ואולי זה הגבות או המרחק בין האיברים
אני אנסה לצייר אותו מחדש. כבר יש לי כמה תובנות מההתנסות אבל... מקווה שעם התגובות יגיע המיקוד. כדי שיהיה יותר קל למקד אעלה את המקור לתמונה.
אז הינה זה המקור. אשמח לעצתכםנגיעה יצירתית

אה וואו.הולם במיוחד

סתם. פשוט פתאום זה נראה הרבה יותר טוב. הוא עושה פרצוף ממש מגוחך בתמונה המקורית..
אז לדעתי הבעיה היא בפה, ושהפרצוף מאורך. והאף טיפה עקום. השאר נראה לי מעולה ממש.
שוב- זה טוב, ועכשיו אפילו יותר!!

ואסי לא צריך 'לסלוח' לך אלא להתרגש שהוא זכה שתציירי אותו

וברור שילדים מזהים את אסי מקילומטרים

וזה גם בגלל שילדים תופסים דברים בצורה פשוטה יותר אז הם שמים לב לאלמנטים הבולטים בעיקר (המשקפיים, הכובע, צורת הפנים..). ומבוגרים- יותר למכלול של כל התווים והניואנסים .. ככה נראה לי(:
מסכימה איתך לגמרי בעניין בחירת התמונהנגיעה יצירתית
וגם בענין תפיסת הילדים. בעניין הפה באמת התקשיתי בחלק הפנימי. בסוף ויתרתי על הלשון והכהתי את הכל
אני מציירת מהסתכלות בפלאפון כלומר התמונה קטנה. וכשהעלתי אותה למחשב בהגדלה . פתאום בעצמי ראיתי הבדלים משמעותיים. אז אולי באמת אתחיל לצייר מתמונות גדולות.
לגבי האף באמת המשקפיים יושבים ממש באמצע האף ולא כמו שציירתי.למעלה יותר. והפרצוף מאורך. אין מנוס ממדידות.
צריכה ללמוד איך מודדים.
תודה . החכמתי. מאד עזרת
איזה משמח
הולם במיוחד
אני גם מציירת מהפלאפון, אבל רק את הקווים הכלליים אני עושה מהתמונה בקטן. אח''כ אני מתקרבת הרבה ומעתיקה חלק חלק בגודל נורמלי (רוני בטח לא תאהב את הפירוק הזה
)וגם לי נראה שמדידות יעזרו מאוד, וגם לפני שמתחילים לצבוע- לא להתחיל עד שזה דומה ומדוייק.. כך נראה לי.
בכל אופן, אין לי מושג איך מודדים. אז אולי כדאי שאני אלמד גם

אני מעתיקה מצבעונינגיעה יצירתיתאחרונה
סתם כי אין לי אופציה להפוך לשחור לבן דרך הפלאפון. אבל אם ממילא אצייר מתמונה גדולה זה יהיה דרך המחשב ואז זה אפשרי. אז... אתן לזה צאנס.
מעניין שילדים קטנים ישר זיהו שזה הוא ולמבוגרים לקח זמןנגיעה יצירתית
אולי זה קשור לזה שילדים יותר נחשפים לדמות של אסי מאשר מבוגרים.
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך