עוד פעם יתומים!
דאי!נמאס כבר! הבנו! גם אם לא, מספיק!!כמה אפשר עוד??!!
זהו נגמרו כבר הדמעות! היה לי יום טוב.
למה גם עכשיו לבכות?!
נקרע הלב לשמוע אותם!!
תרחם עלינו כבר!!
שאלות למחשבה, לא מתלהם..
לשנות את המצב..
ואם כבר נפתח שרשור, מה לדעתך ה' רוצה?
הרי ברור שלא נרצחה יהודיה רק בשביל "לעורר" אלא כעונש על דבר מסוים.
הרי הזעזוע הוא דבר שחולף, והמחסור אינו מתמלא.
יש סיבה לכך..
ספר במדבר פרק ל"ג
ב וְהוֹרַשְׁתֶּם אֶת-כָּל-יֹשְׁבֵי הָאָרֶץ, מִפְּנֵיכֶם, וְאִבַּדְתֶּם, אֵת כָּל-מַשְׂכִּיֹּתָם; וְאֵת כָּל-צַלְמֵי מַסֵּכֹתָם תְּאַבֵּדוּ, וְאֵת כָּל-בָּמוֹתָם תַּשְׁמִידוּ.
נג וְהוֹרַשְׁתֶּם אֶת-הָאָרֶץ, וִישַׁבְתֶּם-בָּהּ: כִּי לָכֶם נָתַתִּי אֶת-הָאָרֶץ, לָרֶשֶׁת אֹתָהּ.
נד וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ בְּגוֹרָל לְמִשְׁפְּחֹתֵיכֶם, לָרַב תַּרְבּוּ אֶת-נַחֲלָתוֹ וְלַמְעַט תַּמְעִיט אֶת-נַחֲלָתוֹ--אֶל אֲשֶׁר-יֵצֵא לוֹ שָׁמָּה הַגּוֹרָל, לוֹ יִהְיֶה: לְמַטּוֹת אֲבֹתֵיכֶם, תִּתְנֶחָלוּ.
נה וְאִם-לֹא תוֹרִישׁוּ אֶת-יֹשְׁבֵי הָאָרֶץ, מִפְּנֵיכֶם--וְהָיָה אֲשֶׁר תּוֹתִירוּ מֵהֶם, לְשִׂכִּים בְּעֵינֵיכֶם וְלִצְנִינִם בְּצִדֵּיכֶם; וְצָרְרוּ אֶתְכֶם--עַל-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר אַתֶּם יֹשְׁבִים בָּהּ.
נו וְהָיָה, כַּאֲשֶׁר דִּמִּיתִי לַעֲשׂוֹת לָהֶם--אֶעֱשֶׂה לָכֶם. {פ}
וגם העם לא איתך?
אחרי שיהיה רוב בעם בעד, המדינה תצטרך להחליט האם היא בעד העם או נגדו..
סליחה על החפירות..
זה באמת מעניין.
ניסיתי לתת דוגמאות, אבל חששתי מתגובה סוערת כי אני פותח פה נושא מאוד רגיש ונסיון העבר מוכיח שלא כולם מפרשים את זה בצורה טובה..
מה שמתבקש שיקרה, זה שהערבים ימשיכו לפגוע בנו עוד ועוד עד שניזכר ונקום על רגלינו ונעשה את המוטל עלינו.
גם שיהיו תקופות קלות יותר, ותקופות רגועות יותר, זה לא יחדול כל עוד הם נמצאים בארץ.
בין אם מדובר בדרוזים ובדואים (שמתברר שרבים מהם גונבים תדיר אמצעי לחימה מהצבא, ומשתפים פעולה עם ארגוני הטרור בסוריה ובעזה), בין אם מדובר בערביי מדינת ישראל שמשחקים את הנאמנים, וכפי שהתפרסם, מעל 170,000 ערבים תושבי מדינת ישראל תומכים בפומבי בפלג הצפוני של התנועה האסלאמית (ארגון טרור).
זה כל ערבי תושב ארץ ישראל מקומו בחוץ..
הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.
ילדים יכולים להיות אכזריים
מה אני צריך את כל השריטות האלה?
איפה את @ענבל
פורום שריטות ליליות.
אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.
האשכנזים מצטרפים לספרדים ואומרים סליחות החל ממוצ"ש.