אבא טוב כבר תרחם על הבנים האהובים!!! |בוכה|יומנים נשרפים
למה??
עוד פעם יתומים!
דאי!נמאס כבר! הבנו! גם אם לא, מספיק!!כמה אפשר עוד??!!
זהו נגמרו כבר הדמעות! היה לי יום טוב.
למה גם עכשיו לבכות?!
נקרע הלב לשמוע אותם!!
תרחם עלינו כבר!!
באמת הבנו? ומה עשינו כדי שזה לא יקרה שוב?המצב חסה

שאלות למחשבה, לא מתלהם..

כתבתי, גם אם לא הבנו. הבנו את הדרך הזו.יומנים נשרפים
זה כבר לא נסבל הדם שנשפך פה.
לוידעת שימצא איכשהו אחר לעורר אותנו. אנחנו בני אדם, בכל זאת. באמת שזה קשה לי כבר.
הכי היה לי קשה שכששמעתי שהיה פיגוע אמרתי ישר "ה' ישמור, ימח שמם"
והמשכתי כרגיל.לא הזדעזעתי לא כלום.אח"כ בלילה,כשהייתי בחדר ישבתי עם חברה ודיברנו על זה, רק אז הבנתי את משמעות הדבר. שישה ילדים יתומים.חצי לילה היינו ערות, דיברנו, הבנו.
נראלי כל מי שמחובר לקב"ה עשה עבודה עם עצמו, הבין שהמצב לא יכול להימשך כך, שחייב לשנות משהו.
אני חושבת שמספיק הבנו וחשנו את זה על בשרנו. אני מרגישה שגם הקב"ה חושב כך.אבל יש יהודים והרבה, שלא שלמים עם זה, במקום לצאת נגד אוייבנו יוצאים נגד אחינו שהם כאילו"אויבנו".(אני לא חושבת ככה).
אז אני לא מבינה, הקב"ה רואה שזו לא שיטה שמספיק מעוררת אותנו שיחפש משהו אחר כי באמת נמאס כבר!!
שנזכה לגאולה בקרוב, אמן!
אני לא חושב. העובדה היא שעדיין רוב היהודים לא חושבים שיש דרךהמצב חסה

לשנות את המצב..

ואם כבר נפתח שרשור, מה לדעתך ה' רוצה?

לעורר אותנו?!יומנים נשרפים
כן, אבל לכל דבר יש מטרה..המצב חסה

הרי ברור שלא נרצחה יהודיה רק בשביל "לעורר" אלא כעונש על דבר מסוים.

ברור לי, ברור לי שכל מי שנרצח זה לא רק כדי לעורר.יומנים נשרפים
אבל מוות זה משהו שקשה לבנאדם להכיל אותו, בהתחלה הזדעזענו עכשיו כבר לא כ"כ. משו פה לא הגיוני, הרי קשה לאנשים עם מוות נכון? אז איך יכול להיות שפתאום לא כ"כ, ופתאום זה פחות מזעזע?
זה הפך לשגרת חיים! תראה לאיזה מצב הגענו, שדם יהודי נשפך ואנחנו ממשיכים רגיל בחיים.
אז כנראה שכבר מוות זה לא מה שיעורר אני בטוחה שיש לקב"ה עוד שיטות איך לגרום לנו לחזור בתשובה.
הדרך הזו לצערינו כבר פחות מזעזעת.
השאלה היא מה היתה סיבת המוות, לא למה הוא גרם..המצב חסה

הרי הזעזוע הוא דבר שחולף, והמחסור אינו מתמלא.

יש סיבה לכך..

מה באמת אתה חושב שה' רוצה?יש לי סיכוי

אני אפתח את תשובתי ב3 פסוקים, מקווה שזה יספיק..המצב חסה

ספר במדבר פרק ל"ג

ב וְהוֹרַשְׁתֶּם אֶת-כָּל-יֹשְׁבֵי הָאָרֶץ, מִפְּנֵיכֶם, וְאִבַּדְתֶּם, אֵת כָּל-מַשְׂכִּיֹּתָם; וְאֵת כָּל-צַלְמֵי מַסֵּכֹתָם תְּאַבֵּדוּ, וְאֵת כָּל-בָּמוֹתָם תַּשְׁמִידוּ.  

נג וְהוֹרַשְׁתֶּם אֶת-הָאָרֶץ, וִישַׁבְתֶּם-בָּהּ:  כִּי לָכֶם נָתַתִּי אֶת-הָאָרֶץ, לָרֶשֶׁת אֹתָהּ.  

נד וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ בְּגוֹרָל לְמִשְׁפְּחֹתֵיכֶם, לָרַב תַּרְבּוּ אֶת-נַחֲלָתוֹ וְלַמְעַט תַּמְעִיט אֶת-נַחֲלָתוֹ--אֶל אֲשֶׁר-יֵצֵא לוֹ שָׁמָּה הַגּוֹרָל, לוֹ יִהְיֶה:  לְמַטּוֹת אֲבֹתֵיכֶם, תִּתְנֶחָלוּ.  

נה וְאִם-לֹא תוֹרִישׁוּ אֶת-יֹשְׁבֵי הָאָרֶץ, מִפְּנֵיכֶם--וְהָיָה אֲשֶׁר תּוֹתִירוּ מֵהֶם, לְשִׂכִּים בְּעֵינֵיכֶם וְלִצְנִינִם בְּצִדֵּיכֶם; וְצָרְרוּ אֶתְכֶם--עַל-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר אַתֶּם יֹשְׁבִים בָּהּ.  

נו וְהָיָה, כַּאֲשֶׁר דִּמִּיתִי לַעֲשׂוֹת לָהֶם--אֶעֱשֶׂה לָכֶם.  {פ}

ומה דרך לעשות אתזה בזמן שלנו? שהשלטון לא איתך?יש לי סיכוי

וגם העם לא איתך?

להביא את העם להכרה שזה המעשה המתבקש.המצב חסה

אחרי שיהיה רוב בעם בעד, המדינה תצטרך להחליט האם היא בעד העם או נגדו..

ועד אז? עד שהעם יגיע להכרה הזאת?יש לי סיכוי

סליחה על החפירות.. 

זה באמת מעניין.

נמשיך למות, וה' יתן לנו עוד ועוד תזכורות..המצב חסהאחרונה

ניסיתי לתת דוגמאות, אבל חששתי מתגובה סוערת כי אני פותח פה נושא מאוד רגיש ונסיון העבר מוכיח שלא כולם מפרשים את זה בצורה טובה..

מה שמתבקש שיקרה, זה שהערבים ימשיכו לפגוע בנו עוד ועוד עד שניזכר ונקום על רגלינו ונעשה את המוטל עלינו.

גם שיהיו תקופות קלות יותר, ותקופות רגועות יותר, זה לא יחדול כל עוד הם נמצאים בארץ.

בין אם מדובר בדרוזים ובדואים (שמתברר שרבים מהם גונבים תדיר אמצעי לחימה מהצבא, ומשתפים פעולה עם ארגוני הטרור בסוריה ובעזה), בין אם מדובר בערביי מדינת ישראל שמשחקים את הנאמנים, וכפי שהתפרסם, מעל 170,000 ערבים תושבי מדינת ישראל תומכים בפומבי בפלג הצפוני של התנועה האסלאמית (ארגון טרור).

זה כל ערבי תושב ארץ ישראל מקומו בחוץ..

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך