אווווווווווווווף!!!!!!!!!עוד יהודי

אני מת לצייר ולהעלות ציורים שתעירו לי,

אבל אני כבר פווווול זמן לא הצלחתי לצייר ציור ראוי להסתכלותבוכהבוכהבוכה

אין לי השראה בכלל!!!!! יש למישהו רעיון???

(וגם איך אני יכול להתקדם בלי מורה??)

תודהכאילו מוציא לשון

מת על הציורים פה!! הם בליגה אחרת!!!

(ואני לא כותב את כל מי שאני מקנא בו, זה יקח שרשור שלם...)

אני יכול להגיד לך עלי שCbm
השראה זה באמת אחת הבעיות הגדולות אצלי אבל אני פותר את הבעיה בעזרת גוגל או יוטיוב.
רואה ציור או תמונה יפה ולוקח אותה לכיוון שאני רוצה עם הסגנון שלי...חוץ מזה תעלה ויש פה הרבה אנשים טובים ומוכשרים שיתנו לך כיוון, לפחות כללי...
בהצלחה.
מי שופט ציור אם הוא ראוי להסתכלות או לא?!מלי
יכול להיות מצב בו מוצגים שני ציורים;
אחד יפיפה ומושלם של צייר דגול ומוכר ומנגד ציור פשוט ו 'עלוב' כביכול.
אבל הציור הראשון לא מבטא או מוכיח שום התקדמות ועליה מצד המצייר, לעומת הציור השני שנוספו בו קווי התקדמות ניכרים.
מבחינתי, הציור השני שווה את 'ההסתכלות' ומה שזה כולל לפעמים אף יותר מהציור הראשון.

כמובן שזה לא שחור ולבן ויתכנו מקרים שונים לגמרי אבל רציתי לבטא את הרעיון שאין כזה דבר 'שווה הסתכלות' או לא. זה תלוי מאוד בהרבה דברים מעבר.

אז תעלה פשוט. אנחנו מחכים.

עד כאן נאום לילה שלום.
כל ציור שתעלה יגיבו לך וזה עוזר פול מנסיון! פשוט תעלה...איש חשוב

היישולמית מילר

אני עוד זוכרת ציורים שלך שאח שלי הראה לי חח צוחק

כמו שהם אמרו אין טוב ורע... וכל מה שהם פרטו ואם תעלה זה יעזור לך בהתקמות שאליה אתה שואף בהבטחה!

השראה זה בשיטוט בתמונות בגוגל ואתרים או דפים ברשתות החברתיות שבם מעלים תמונות בקטגוריות מסויימות וכו והם השראה מעלפת

לא הביישן למדroniyoffeאחרונה

אני הרבה פעמים נתקלת בשאלה כמו שלך בפורומים ברשת וזה נראה שאנשים ששכחו מה מטרת פורום

או קבוצת דיון

זו אינה תחרות יופי.

זה מקום ללמוד בו, וכדאי להשתמש בו ככזה.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך