כלבלב חמוד =)ווקי טוקי

השקעתי לא מעט זמן.....
יש לכם רעיונות איך לשפר? איפה לשים דגש להבא וכדו'?
מדהיםם!מלי
כמו שהעירו בציור חתול מהימים האחרונים , אני חושבת שחסרות כאן עוד שכבות.. פשוט ליצור עוד נפח פרוותי.
והוא כזה חמוד....!!!!!
תודה! אני מנסה אבל לא מבין משהו...ווקי טוקי
אם אני מוסיף עוד שכבה לחלק הבהיר אז הוא נהיה יותר כהה ואז אני צריך להכהות הכל בהתאם... וזה משגע....... כי אני מאבד את ההבדלים בין הגוונים, הכל פשוט נהיה כהה יותר לאט לאט.
מה אני מפספס?
מתוק מתוק. משהו במבע שנוצר גם פה וגם בחתולנגיעה יצירתית

מנצח את כל המקצועיות של השכבות. יש כאן הצלחה מעבר לציור ריאליסטי של חיות.

נותן תחושה של רצון להרים וללטף.   לגבי הרעיון של השכבות אני מזדהה עם הקושי. זה מאריך את משך הזמן הנדרש לציור.

גיליתי ש...(אני רחוקה מלהיות מקצועית כן...?) אבל גיליתי ש אם כבר תופסים את המיקומים הנכונים של ההצללות וכן את החוזק שלהם לעומת השאר. אפשר לקבל תוצאה טובה גם אם מדלגים על כמה שכבות וישר מכהים לרמת החוזק הרצוייה  אחרי שיש כבר את המראה הכללי של הציור. לא בטוחה שהובנתי .

מה שאני מציעה בכ"ז זה לעשות ניסיונות עם סוגים שונים של עפרונות . עיפרון פחם. עיפרון  b9 וכן לגוון את אופני ההצללה. להצליל עם מכחול למשל מטשטש באופן עדין ואז אפשר לעבור שוב על מה שצריך חיזוק.  מכחול יבש במקומות גדולים יחסית  מצליל בצורה שמקצרת מאד את התהליך.

תודה רבה על העצות!ווקי טוקי
אנסה ליישם את זה בציורים הבאים בעז"ה.
יפהפה.פינג.

העיניים! איזה מבע חי!

והכל, כמובן. מדהים. ממש.

תודה רבה =)ווקי טוקי
מושלםםםםםםזאב צעיר בלבאחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך