היי, אני מדריכת שבט נבטים (והוווו
) באחד הסניפים בירושלים.
יש לי כחמישה חניכים (המספר לצערי לא קבוע, והם רק בנים כרגע) ואחד מהם מזלזל בי באופן קבוע, מול כל שאר השבט.
למשל בפעולה האחרונה שיחקנו משחק השוקולד, והגיע תורו של החניך להתחפש ולאכול. אז במקום להתחפש ולחתוך עם סכו"ם את השוקולד, הוא פשוט ניגש וצלחת ולקח את כל חבילת השוקולד. ביקשתי ממנו יפה שיחזיר ויקשיב לכללי המשחק- והוא, בשלו, אומר לי "מ'כפת לי?" ויוצא מהסניף עם השוקולד ביד שלו.
אחרי הפעולה הזאת אני ממש התעצבנתי (ואיכשהו הצלחתי לשמור אתזה ולא להתפרץ עליו) כי הוא גם זלזל בי ופתח פתח לשאר השבט לזלזל במדריכה-בי..והוא גם "שבר את המילה שלי" כשאמרתי לו להקשיב לכללים והוא זלזל.
אחרי הפעולה הלכתי לדבר איתו והוא סתם את האוזניים עם הידיים ושר "להלהלהלההה". אמרתי לו שהוא מוזמן לדבר איתי כשירצה, הוא הלך לביתו וחזרתי לישב"צ.
חוץ מזה, אותו החניך גם "נוגע" בי ובעוד מדריכות וחניכות (לפעמים גם חניכים בנים) במקומות מוצנעים.
זה לגמרי עובר כל גבול ודיברתי איתו על זה כמה וכמה פעמים, עד שבנטיעות פשוט התקשרתי לאמא שלו (לא לפני שהזהרתי כמובן עשרות פעמים) והיא אמרה שהיא לא מכירה את הבעיה, והיא חושבת שאני כביכול "ממציאה" את זה שהוא נוגע בבנות בצורה לא נעימה ולא צנועה בכלל. קיבלתי המון פעמים תלונות ממדריכות וחניכות שהוא נוגע בהן, וגם בי הוא נוגע.
איך אפשר להתמודד עם החניך הזה? אני כל פעם יוצאת שבורה ומיואשת מפעולה שבה הוא נגע וזלזל בי.
).