שאלה [בעקבות תשובה שהייתה כאן...]Cbm
עבר עריכה על ידי Cbm בתאריך כ"ט בשבט תשע"ו 07:06

האם יש לכה ליצירת סדקים אחרי שהציור כבר צוייר?

אשמח לדעת גם מה השם של זה כדי לדעת בדיוק מה לבקש מהמוכר אם יש דבר כזה.

תודה מראש לעונים.

אני מניחה שיש לזה כמה שמותכוחות שמימיים
בגלל שמייצרים את זה מקומות שונים ומן הסתם החומר קצת משתנה( כמו משחות עיצוב שיכולות להיות שונות מאוד אבל השם הכולל הוא משחת עיצוב. )
ואני חושבת שהשם שקראת לזה נכון, -לכה ליצירת סדקים. זה מגיע בשתי קופסאות אחד חומר לבן שדומה לדבק ואחד חומר שקוף.
אם תרצה להיות בטוח תקרא את ההוראות זה אמור להיות בשני שלבים.

עכשיו- זה בצבע שקוף, וזה בולט. רק כל היופי הוא שעושים את זה לפני שהציור צוייר. רק מה- דבר יפה מאוד זה לצבוע רקע, עליו לעשות את הלכה הזאת ואז בין הפיצוצים רואים את השכבת צבע שלמטה ועל הלכה אפשר לצבוע.

מנסיון יוצא יותר יפה לצבוע ולצייר מעל.
תודהCbm
פשוט יש לי ציור בשלבי סיום (אני אעלה לכאן כשאני אסיים) וחשבתי שזה יתאים...
תודה רבה 👍
בשמחה, בהצלחה!כוחות שמימיים
תודה Cbm

יש שם בלבול בסדר של 2 השורות הראשונותנגיעה יצירתית

אבל אפשר להבין  אם קוראים את הכל. הבת שלי ערכה את זה כדי להעלות לטובת הכלל

אבל משהו שם השתבש בשורות הראשונות. בכל מקרה  שווה לשחק עם הלכות בניסוי ותהייה על ציור קטן ולא בעל ערך

כי האפקט קורה גם באופן פשוט יותר גם אם רק מורחים שכבה על ציור מוכן. כדאי להתנסות ולהכיר את החומר.

תודה רבה Cbm

לא הצלחתי לפתוח כוחות שמימיים
זה חייב להיפתח בתוכנת Word...Cbmאחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך