לא הכי מרוצה אבל...יהושע מ

לפני שאתם מתלהבים מהפרופורציות אז יש לי וידוי-

את הפרופורציות שמתי את הציור על צילום והעתקתי את הבסיס

תאמת. קצת הרס לי את הכיף לדעת שלא הכל שליחושב

אבל זה בשביל לעזור ב התחלה

יפה! מלי
אתה חייב לעבוד על חדות ונקיות כזאת של הציור, לדעתי.
וגם לא לפחד להצליל בצורה מעמיקה יותר..
בהצלחה!
מעתיקןהולם במיוחד
אנחנו מזהים את הציורים של @נגיעה יצירתית .
אני לא הבנאדם הנכון להגיב לגבי הפרופורציות, כי אני לא עושה את זה מהסיבה שאמרת, ובאמת לא מצליחה ליצור פרופורציות מוצלחות, אבל בכ''ז:

אכן היו לך ציורים מוצלחים יותר. הוא גם יפה, אבל כבר מצפים ממך..
מאיזו תמונה העתקת?
יש לי תחושה שהיא היתה באיכות מעפנה.
(או ששוב עבדת עם הc2? ..)
כי אתה מוכשר, רואים. האף ממש יפה!
נסה לעבוד על הציור הזה עוד.. שב עם התמונה וכנס לפרטים הקטנים קטנים. אפילו לכתמים הבהירים בתוך העין. או לקו על העפעף..
אם אין לך תמונה באיכות ברורה של זה- אז תמונה אחרת באיכות טובה!
כי מפריע חוסר החדות. אפילו הקווי מתאר לא ברורים.
טוב, כתבתי כאילו באמת יש לי מושג. זה לא שאני מבינה בזה משהו (וגם אני מנסה למצוא איך להשתפר..) אז אני מקווה שלא אמרתי לך שטויות.
(ותקנה כבר עפרונות!)
חחחח.. צודקת בהכל....יהושע מ

חוץ מהסוף שאמרת שאת לא מבינה בזה כלום...

הולם במיוחד
אז באמת עוד לא קנית עפרונות??
ואנחנו נחרים לך את הפלאפון!
(אני בדיוק ליד מרכזית, לקנות לך?)
אני חייב למצוא לזה זמןיהושע מ

חצי חיוך

אני בהחלט רואה כאן שיפור ורוצה להאיר נקודה למחשבה.נגיעה יצירתיתאחרונה

יש כאן שיפור וצריך להתקדם עוד בהצללות.

הזקן.. יראה אמיתי אם תצייר פסים קטנים כמו שערות קטנות. תוד שימת לב למיקום השערות ולכהות שלהן. באיזורים מסויימים צריך להיות כהה יותר ובאיזורים אחרים בהיר. זה כבר ישנה הרבה.

דבר נוסף נראה לי שאיכות הצילום מורידה מחדות הציור ולכן הוא נראה מטושטש. אז שווה להשקיע בנקודה הזו. לצלם במצלמה איכותית.

כאשר מבצעים את המריחה. בהצללה לא משנה עי מה ( אצבע.קיסם אוזניים עיפרון נייר מצליל או מכחול)  חשוב ביותר לעבור שנית על החלקים הכהים שוב. כיוון שגם הם מיטשטשים בעקבות פעולת ההצללה.

עכשיו נקודה למחשבה. מי שנמצא בתהליך למידה ואימון.  כדאי שיכיר את עצמו וסגנון הלימוד המועדף עליו.

ישנן שתי דרכי למידה .  ראשונה. "אני הולך על כל הקופה" בבת אחת אני רוצה להתנסות בהכל.  יש אנשים שזה מתאים להם.

ובסופו של דבר כובשים את היעד.

וישנה עוד דרך והיא מועדפת עליי יותר והיא  לבודד חלקים. כלומר כל פעם לכבוש יעד קטן . לקנות אותו (מלשון קניין) כמו שצריך. ואז להתקדם עוד שלב.

בציור דיוקאן. ישנן שתי משוכות. 1. פרופורציות    2. הצללות או צביעה.  המשוכה הראשונה היא בעצם קובעת מה יצא בציור עצמו.

אם מצליחים לעקוף אותה עי טכניקות שונות. ניתן  להשקיע בחלק השני להתנסות בו ולהתקדם. וביחד עם זאת  להוציא תוצר

שמאד מדרבן להמשיך להתנסות. כלומר עלייה מוראלית. שמובילה למוטיבציה גבוהה.  מה שחשוב הוא תמיד  " לזכור מאין באת"

כלומר לא להתמכר לטכניקות ולחזור מדיי פעם להתנסות בשירטוט פרופורציות. אבל אין ספק שכאשר תתאמן הרבה בהצללות  ובדיוק בפרטים בסופו של דבר תיגש לפרופורציות ממקום של ידע מצטבר ותהיה בכך התקדמות משמעותית יותר.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך