יש מי שדואג לך, שאוהב אותך, שמכיל ומקבל את הקשיים שלך?
כדי שתוכלי להזרים אהבה, גם אלייך צריכה לזרום אהבה
בשביל שיהיה כוח לתת ולתת, צריך גם לקבל.
התחושה שלך קשה ורעה מאוד. בושה, חרדות, אכזבה, קטנות... נכון? נשמע לי שאת צריכה דבר ראשון עזרה ראשונה, משהו שיעזור לך לא להתערער מכל טעות. טעויות נועדו כדי לצמוח מהן, ולצמוח אפשר רק על קרקע בטוחה 
יש תרגיל מחשבתי שלמדתי לפני זמן מה מאשה יקרה וחכמה, ועוזר לי בעתות מרה שחורה כאלה, אני מציעה לך אותו ותראי אם מתאים לך לאמץ:
דמייני את הנחש. הנחש שפיתה את חוה לעבור על דבר ה'. כשאת שמה לב שעוברות לך בראש המילים המחלישות האלה - האמא הכי נוראית בעולם, הורסת להם את הילדות וכו' וכו' - דמייני את הנחש לוחש לך אותן לתוך האוזן. אלו לא מילים שלך. זו לא את שחושבת על עצמך ככה. זה לא הקול הפנימי שלך - זה בסך הכול הנחש. כל מה שהנחש רוצה זה להכשיל אותך, לכן הוא מטפטף לך את הארס הזה. זה בסך הכול ארס, ואת יכולה להחליט לא לקבל אותו. ממה שראיתי על עצמי, המחשבה שביקורת עצמית מסוג ארסי כזה היא נחוצה ומועילה - זו אשליה. רק אשליה. בפועל רק כשמתרחקים מהנחש מצליחים לסלול דרך חדשה.
תנסי, זה אפשרי. באמת. מתרגלים בהתמדה ורואים ישועות - הנחש מתייאש ומפסיק ללחשש את המחשבות המשתקות האלה, ואת מתחילה לגלות כמה שאת גדולה, יכולה, חכמה וטובה.
מהר מאוד גם הילדים שלך יגלו את זה 
חזקי ואמצי.