לחצי אין באמת בשביל מה לקום בבוקר, אבל לחצי יש חלום שעוזר לו להתעורר, הוא רוצה לפגוש את חצי.
חצי נוטל ידיים,
שוטף פנים,
מצחצח שיניים,
מתלבש יפה, אולי בדרך יפגוש את חצי.
חצי הולך לתפילה, מתפלל על חצי, הוא רוצה לפגוש כבר את חצי.
חצי הולך לעבודה,
ברחוב הוא פוגש הרבה חצי,
חצי למד שיש כל מיני סוגים של חצי:
יש למשל, חצי יפה, חצי חמודה, חצי חכמה, חצי זורמת, חצי ביישנית, חצי בטוחה, חצי מקשיבה, חצי מדברת, חצי צדיקה, חצי פתוחה, חצי שובבה, חצי עמוקה.
חצי מחייך ובוחן בעדינות כל חצי שהוא רואה ברחוב,
אולי זאת היא.
לפעמים הוא מנסה, לפעמים הוא חושב שזאת היא ומתאכזב.
לפעמים הוא בטוח שזאת לא היא וסתם מתעייף מנסייונות שוא.
חצי כבר יודע שהוא הכי אוהב חצי שיש לה חצי מכל חצי שהוא מכיר, ולכן הוא כבר חושש להכיר כ"כ הרבה חצי.
הוא רוצה חצי שהיא יפה וחצי חכמה, חצי זורמת וחצי עמוקה, חצי מדברת וחצי מקשיבנ, חצי דוסית וחצי פתוחה...
חצי יודע שקשה למצוא חצי שיש בה הרבה חצי, אז הוא מנסה לבחור, להתלבט להתפשר על איזו חצי ללכת.
חצי לפעמים מייואש, אז הוא מחייך לכל חצי ברחוב, לפעמים גם מתפלק לו לגמרי בטעות קצת כמה מילים לא ענייניות לכל מיני חצי.
חצי לא אוהב את זה, חצי רוצה להיות חצי רק של חצי אחת, אף חצי אחרת לא מעניינת אותו.
אבל חצי מרגיש כל כך חצי שלפעמים הוא מרגיש שהוא חייב מפגש עם חצי ונדמה לו שכבר לא אכפת לו מי תהיה חצי, אז הוא מפקשש וסתם מתכתב עם איזו חצי זרה בפייסבוק או ברחוב, ובלילה הוא מתחרט, ואין לו את חצי שלו שתסביר לו שהוא בן אדם אחרי הכל.
אז הוא מאשים את עצמו וחושב שהוא כבר לא ראוי לחצי!
חצי יודע לבשל, הוא אפילו למד להכין חביתה מקושקשת וסלט, אבל חצי רוצה כבר את האוכל של חצי, הוא רק רוצה לומר לה כמה שהאוכל שלה טעים.
חצי רוצה שחצי תגיד לו לא להשאיר את הנעליים בסלון, עד שחצי לא תבוא, הוא משאיר אותם שם כאות כלון.
חצי יודע שחצי תרגיז אותו לפעמים,
היא תהיה כזאת מתלבטת והוא בכלל החלטי,
היא תהיה כזאת שובבה, והוא בכלל קצת רציני...
אבל לחצי לא אכפת,
חצי אוהב את חצי אפילו שהוא עוד לא מכיר אותה.
הוא אפילו מוכן לשלם עליה הרבה כסף בבית קפה,
הוא מוכן לפתוח לה את הדלת של האוטו,
הוא מוכן להכין לה את הכיסא,
הוא מוכן להגיד לה שהוא אוהב אותה, שהוא משוגע עליה לפני שהוא יודע מה היא מרגישה כלפיו.
הוא מוכן להוריד לה את הירח,
הוא מוכן לכתוב לה שיר,
רק שתבוא כבר חצי, הוא לא מסוגל יותר להיות חצי לבד.
לפעמים חצי בוכה, הוא כבר לא מאמין שחצי קיימת,
הוא חושב שחצי כבר התייאשה ממנו ומצאה לה חצי אחר.
חצי רוצה לצאת לרחוב ולצעוק לה "חצי שלי! אני אוהב אותך! איפה את?? האם גם את חושבת עלי? האם גם את מחפשת אותי??"
חצי כבר יודע שכל יום שעובר הוא מגיע יותר מוכן לחצי,
אבל חצי כבר משתגע...
חצי רוצה כבר להיות שלם.
חצי יוצא לשדה וצועק בקול גדול:
"עשה לי חצי כנגדי! אני לחצי וחצי לי".

)